icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

aklin
5. únor 2019

@biedronca to bych rada vedela. Vsechno napovida, ze ta MS prijde. Zacala jsem slabe krvacet.

lilienelli
5. únor 2019

@akli mám něco podobného....cyklus 28-31 dní.take mi přišli na nedozravani vajíček, prý to mam tak na hranici,není to na 100% má diagnóza,lékař si nebyl jistý....jsem zvědavá co mi utrogestan udělá s menzesem,jestli mi ho neposune

aklin
5. únor 2019

@lilienelli s ovulaci nemivam potize, mam ji pri te delce cyklu 14 dc. Tentokrat se opozdila. Nikdo mi nevymluvi muj pocit.

lilienelli
5. únor 2019

@aklin ne nechci nic vymluvit .jen píšu, že mám podobné cykly.

aklin
5. únor 2019

@lilienelli tebe jsem nemyslela. Bylo to mysleno vseobecne. Porad mame nekolik pokusu, jeden z nich vyjde.

lilienelli
5. únor 2019

@aklin aha...holky nedívala jste se včera na sama doma ? Bylo to moc zajímavé a téma neplodnost.

lilienelli
5. únor 2019

@biedronca my nakonec jdeme na iui zas..ještě ti zkusíme...akorát manžel chce buď ve 2 odpo a nebo hned brzo ráno ,že se mám objednat.

lilienelli
5. únor 2019

@aklin a ty bereš teď utrogestan ?pokud jsi to již psala ,tak se omlouvám,nechce se mi hledat ;)(

aklin
5. únor 2019

@lilienelli jj beru gynprodyl. Je silnejsi nez utrogestan, ale ma vedlejsi ucinky - podrazdenost, precitlivelost. Premyslim jestli zkusit clostik i kdyz mam ovulaci. Nechci do sebe cpat hormony.

lilienelli
5. únor 2019

@aklin clostik bych také chtěla zkusit,ale je na předpis.....já beru utrogestan a nejradši bych nebrala po iui nic....jsem zvědavá,zda mi to nezpozdi menzes .

aklin
5. únor 2019

@lilienelli jsi na tom stejne jako ja. Nejlepe zadne hormony.

mitell
5. únor 2019

Ahoj. Chtěla bych se přidat a podělit. Minulý měsíc jsme poprvé měli IUI jen s injekci Ovitrelle. Bohužel neúspěšně. Příští týden nás čeká druhý pokus na IUI a tak se vás chci zeptat, kdo z vás dostal Utrogestan? Nic takového jsem poprvé nedostala a četla jsem na něj dobré zkušenosti že se po něm zadařilo.

myrei
5. únor 2019

@mitell Ahoj, já dostala po IUI gel Crinone.. taky nějaký hormony na 14 dní. Jak dlouho se snažíte? Držím palce, ať to na druhý pokus klapne

mitell
5. únor 2019

@myrei Tak uvidíme, jestli teď něco dostanu. Jinak se snažíme přes rok. Přítel spermiogram dobrý a já taky vše v pořádku. A Vám IUI pomohla? 🙂

biedronca
autor
6. únor 2019

@mitell jESTLI SE zadaří a nebo ne, není způsobeno Utrogestanem. To ne.
Kazdopádne, ja vzdy po IUI Utrogestan dostala , po 10 dnech vysadila a stejně MS dorazila.
dnes jdu na poslední IUI, snazíme se dva roky, mam zasebou dva potraty... Setríme penízky a na jaře jdeme na první IVF.

lilienelli
6. únor 2019

@biedronca já mám super akné po tom utrousi....zeptám se příště lachciny,zda by to šlo bez něj....snad není pravda i to,že se po něm přibírá .kolik vás bude stát ivf ?

aklin
6. únor 2019

Zacinam druhe kolo. Rano jsem vyfasovala clostik.

biedronca
autor
6. únor 2019

@lilienelli IVF jeste nevím, jen orientační základ cca 30.000 Kč ale to jen odhad...

biedronca
autor
6. únor 2019

@aklin MS dorazila?

aklin
6. únor 2019

@biedronca ano, dorazila.

myrei
6. únor 2019

@mitel To je dobře, že jste oba zdraví, to musí klapnout. Já budu teprv testovat po prvním pokusu, tak jsem zvědavá.

mitell
6. únor 2019

@myrei Tak držím pěsti ať to vyjde a kdyžtak napiš jak to dopadlo 🙂

lilienelli
6. únor 2019

@aklin clostik bych taky chtěla zkusit .....

kkacca
6. únor 2019

@lilienelli taky se mi minuly mesic udělaly vsude na zádech pupeny,tenhle mesic zatím dobry 🙂

lilienelli
6. únor 2019

@biedronca ahojky, volat do car až jak menzes dojde, že?

kkacca
6. únor 2019

@lilienelli jestli jedes další kolo iui,tak ano, rovnou te objednají na utz...

lilienelli
6. únor 2019

@kkacca jj asi dáme, když jsem už do toho šla, tak byla hloupost to nezkusit dále....

kkacca
6. únor 2019

@lilienelli jasný,drzim palce,ať je to posledni pokus 🙂

lilienelli
6. únor 2019

@kkacca no právě jsem si udělala test a negativní... tak nepřekvapilo mě to, nastupuje pomalu menzes. kéž by byl poslední.

kkacca
6. únor 2019

@lilienelli už 14.den?

Strana