IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@maybebabe mně též ;) jo je to borec ;)) akorát začínám bohužel cítit břicho jako před menzes ;( a Tobě se povedlo hned první ;)))
@lilienelli stihnul to Jaros.
Az vysadis Utrogestan,tak dojde ms do tydne.
@biedronca ten utrogestan by to měl brzdit si myslím,no...
@biedronca tak ať to vyjde !!!! teď budeš dva týdny čekat...
@lilienelli no 14 dni ve stresu...😐
Dnes jsem Volala na výsledky krve a v pátek bylo hcg 528. Doufám, že roste... :(
Dokonce jsem si dnes dělala ještě test, zda hodnota neklesla natolik, že by čárka zmizela. Prostě jsem psychous úplně...
@biedronca no já vím.. já si říkala, že nebudu, že no stres, ale nejde to.. snažila jsem se být vklidu a jo povedlo se to, ale prostě stejně to bylo asi k ničemu.. no ale myslela jsem na to, že.. ☹
Asi mi MS brzo prijde, jsem 7 dni po iui zacinam spinit, bricho a hlava me boli. I kdyz beru gynprodyl, ovulace az 20 dc. Vnitrne jsem to tusila, svymu telu neverim.
@aklin i já si myslím, že to dostanu.bohuzel ;(
@lilienelli ted je to lehce naruzovele, ale to mivam vzdycky. Rikala jsem si, ze to urcite nevyjde, ale i tak jsem tomu davala nadeji. Po dlouhe dobe jsem brecela, vtipne je ze jsem svymi slzami osolila obed. Manzel vedel, ze to nevyjde. Holky tady napisou, ze je nadeje, ale jde o ten vnitrni pocit.
@aklin já to měla tak, že já jsem si myslela, že to nevyjde a manžel tomu věřil... taky jsem si pobrečela už ale v neděli...
@jsmnk první iui hned vyšlo ?
@lilienelli pardon, špatně jsem to napsala, čekám zda bylo IUI úspěšné. Testovat mám až příští týden 🙂 Kolikátý den jste po ovitrelle testovaly? 11.den?
@jsmnk aha,pardon.ja jsem dnes 11 den po iui a testovat nebudu, nejsem zvědavá na další negativní test.musela bych mít zpoždění,abych testovala.
@lilienelli
@aklin Holky, není možné přece aby to ani jedné z nas nevyšlo. Veřte, musí to klapnout !! ....
@jsmnk u me je situace jina. Cyklus mam 28 - 30 dni, folikuly nechteli rust. Predposledni utz v 16 dc folik 12 mm, po vikendu, kdy jsem vypila flasku cerveneho vina, v pondeli 20 dc jsem mela folik 19 mm. Odpoledne pichnut ovitrelle, v utery rano iui. Prakticky se mela MS posunout o tyden pozdeji, ale u me to bohuzel takhle nefunguje. I kdyz mam pozdeji ovu, ms prijde v terminu. Vajicko nema ani sanci se uhnizdit.

@biedronca no já pořád doufám, že IUI dopadne, ale přesně jak píšeš..u IVF se ví na čem jsme s vajíčkama..