IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@lilienelli jak Ms dorazi, objednej se na uz 13dc at jsi
@lilienelli memamatrst ukazal az 14dpo.
12 dpo jsem mela jeste ovitrelle.
@biedronca lachcina mi řekl 9 až 10 DC...nevím, proč tak brzo a 5-8 den cyklu menopur.tipuji,že to bude jak minule, ten 14-15 DC iui.
@biedronca 9-10 DC,že mám přijít na ultrazvuk.blbe jsem to napsala.
@biedronca já mám ještě do zítra utrogestan. Opravdu i podle výtoku bohužel ms dorazí ;(. Sice jsem rikala,že si test dělat nebudu,ale tím, že mi manžel koupil testy,tak jsem to nevydržela ...12DC si myslím, že aspoň miniaturní náznak ducha by tam být už měl u testu mamatest 10 .
@lilienelli no jasne,spis ukázal než neukazal...ale tak me řekli testovat i přes MS,ten 14.den...
@kkacca je to sice pro mě jasné,ale udělám v pátek znovu. Holky potřebuju si něco najít ať na to nemyslím až tak moc.
@lilienelli tak až něco vymýšlíš,tak řekni 🙂) v práci taková nuda, takže tady 8hodi času na vymýšlení všemožných i nemocných scénářů..:
@kkacca dobře, řeknu 😀 asi začnu chodit běhám nebo něco..mimochodem, děvčata,mám neuvěřitelne akné po utrousi,takže super,navíc jsem ho stejně brala zbytečně.....
@lilienelli ja jsem z těch pupinky byla úplně vyrizena,diky bohu jsem je měla na zádech,pze tohle mít na obliceji, tak me klepne 🙂)teď chodím do solarka a to aspoň pomohlo..
@kkacca já se Mudr normálně zeptám zda je opravdu tak nutné ten utrous brát :(
@lilienelli no on clostil,snižuje sliznici a utrous ji zase podporuje,nutný to není,ale zvyšuje ti to šance uhnizdeni..
@kkacca polykam.
@kkacca tak to jsem nevěděla. Já myslela, že jediný jeho význam je v udržení případného těhotenství .
@lilienelli zkus zavádět,má to méně nežádoucích učinku
@kkacca no akné to asi nezmění, ale budu
@lilienelli ja si myslim,ze by mohlo prave..
@kkacca logicky, to bude v těle tak či tak.. tak nevím no... zkusím..stejně člověk ve skrytu duše doufá, že to iui vyjde, že...
@lilienelli bude,ale je to o hodně setrenejsi,se divím,ze ti to doktor nerekl,lidem je po tom i dost blbě,kdyžtak polykaji...no ja už nějak nedoufal, teď čekám na test a pak už chci přejít k ivf,je to pořad dokola takhle
@kkacca řekl, ale bylo mi to nepříjemné zavádět.. nechci to totiž brát ani tak ani tak 😀. no my ivf ne, nechci.... takže my ještě dva pokus iui a nazdar bazar... bohužel... nevím, proč to furt nejde prostě...
@lilienelli chapu,ja myslim,ze si cestu najde, je to proste jenom na dyl...
Mam dilema. Minuly cyklus byla ovulace, ale pozde nez obvykle, tyden po iui presne v terminu prijde MS. Dostala jsem clostik a nevim jestli ho mam uzivat. Najednu stranu mam ovulaci, ale muze nastat pozdeji a dopadne to stejne jako ted. A nebo mit ovulaci nastavenou clostikem a mit jistotu, ze ma vajicko sanci se uhnizdit? Ach jo. Budu rada, za jakoukoliv odpoved.
Já už si též myslím, že u mě nedopadlo, testovat budu s jistotou až v neděli, ale začala jsem běhat a dělat výzvu, tak snad budu mít aspoň do léta normální zadek, protože teď to je totální tragédie 🙂
Tak se přidejte, ať na to tolik nemyslíme..
@aklin a co relk dr?
Jinak my v patek jedeme do CARu promluvit si s doktorkou o dalsim postupu. Premyslela jsem o tom ivf ale nevim jak dlouho se ceka na pojistovnu no a kdyby prislo na to tak treba v ramci cekani zebychom skusili jeste jednou iui. Bavila jsem se o tom s manzelem a on mi ve smes rekl ze je mu to jedno 😔 ze souhlasi se vsim... no mne j*bne.
No a prave jsem 3den cyklu a tak jsem vycetla ze fytohormony funguji jako clostik ale setrneji- tak jsem si poridila sarapis a na vlastni pest skusim podporit ovulku, doufam ze ne dostanu v patek vynadano 🙄 skousely jste to nekdo, mate nejake tipy?
Zdravim vsechny snazilky, ja jsem po 2.inseminaci (17.1.), prvni bohuzel nevysla - zrejme spatne nacasovano. Uz jsem byla 2x na krvi, jelikoz prvni hodnota hcg byla 20. Nejak jsem neverila, ze by se hodnota zvysila pri druhem odberu cca za tyden a ono ejhle, hodnota hcg 145. V utery 12.2.jdu na dalsi krev a tam se ukaze, hodnota hcg by mela byt uz pres 1000 (doufam, drzte palce!!). Jinak stale beru utrogestan (2x v noci) a plet mam teda taky hroznou, ale nevim, zda to je tema praskama nebo zacinajicim tehu. Drzim palce vsem, ono to urcite vyjde!
@karbouda taky chci běhat, nebo začít něco dělat...

@kkacca 12. Test mám ale mamatest 10,ten byl už alespoň mini mini mini ducha ukázal.