IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
ahojky holky, moc Vám děkuji za všechny cenné rady a zároveň Vám všem přeji ať se podaří otěhotnění.. rozhodla jsem se z modrého koníka odejít, zkusím na to nemyslet a na veškerou snahu se aspoň částečně vykašlat, proto deaktivuji účet tady..... mějte se krásně a ať se Vám to podaří !
@aklin ano ano, Sarapis Soya, puvodně jsem četla o fyto soji ale v lékarne zrovna nemeli ale pani magistra mi poradila - ani jsem nemusela nic vysvetlovat, rekla jsem jenom ze to potrebuji na 5dnu a tak mi rekla at si to nadavkuji jak potrebuju
No a prozatim beru 2 den a nepocituji v podstate zadne zmeny - coz pri clistylbegytu byl masakr - hlavne na psychiku
Ahoj holky, každý den pročítám vaše diskuze a snažím se nepočítat každý den od IUI, která proběhla 4.2. a každý den, který zbývá do testování. Asi mi z toho hrábne.
Jelikož uhnízdění vajíčka bude někdy v neděli popř. začátkem příštího týdne, zatím žádné pocity, že to klaplo nemám. Vlastně si připadám jako, že to opět nevyjde.
Jak zvládáte to čekání?
Holky 9po ovitrelle je duch normal že?
Prý ano. Já mám podle doktorky testovat až 18 dní po iui.
@aklin Vyzkoušej to. Tento cyklus si opravdu uzívat ten Clostylbegyt,aby ovulace byla do 14 DC a pak teda MS hezky (ne)příjde jak ma. Ted víš, že v "prirozeném cyklu" se ani nestihlo případne uhnízdit,takže nebraň se tomu a zkus proste jeden cyklus ten Clostyl. To az takový napor pro to tělo není.
Ja jsem taky proti hormonům,ale hold oběti jsou asi potreba. Prirozene to nevyšlo,tak to je treba zkusit s hormony.

@empeka ona mi doporucila clostik. Nelibi se, ze bych mela uzivat umely stimulant i kdyz ovuluji. Vecer jsem nad tim premyslela a budu naslouchat a verit svymu telu. Prirodnim zpusobem necham rozjet ovulaci. Zkusim i ten sarapis. Budu pit cervene vino a vice ajurvedskeho caje. A neni mozne, aby to nevyslo. A pokud ovulace bude do 19 dc, pujdeme na iui, pozdeji to nema cenu. Moje strategie je jasna.