icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

kkacca
9. únor 2019

Taky mam testovat 14. ale nikdy nevydrzim,tak testují driv a vždycky se vrátím na zem 🙂

lenny2010
9. únor 2019

@kkacca a máš bílo nebo ještě // po hormonech?

kkacca
9. únor 2019

@lenny2010 bílo,ja po ovitrillu nemam nic už 5. Den

myrei
9. únor 2019

@mitell To vím, já myslela jestli to bude vaše první mimčo? 😉

mitell
9. únor 2019

@myrei jo ahaaa, jojo právě že první 🙂 Vaše?

myrei
9. únor 2019

@mitell Tak to už se určitě moc těšíte 🙂 Naše druhé, už máme doma skoro dvouletého chlapečka ☺

mitell
9. únor 2019

@myrei A to se zadarilo přirozeně, nebo po IUI? 🙂 Těšíme noo, a jak to jde o první tak o to to je horší když to nejde.

karbouda
10. únor 2019

@mitell hele to záleží, s druhým tě zase tlačí to, že si člověk vysnil nějaký věkový rozestup a každý měsíc se prodlužuje, což je taky deprimujici.. Oboje je na prd..

mitell
10. únor 2019

@karbouda to je taky pravda. Ale zas když už člověk doma jedno má tak je too pořád uklidňující víc, než když nemá žádné zatím. 🙂

myrei
10. únor 2019

@mitell Zdařilo se přirozeně, ale taky jsme si počkali.. 11 měsíců. Zjistili nám stejný problém jako teď, ale než mi stihli nasadit léky, tak se zadařilo.
A s tím stresováním je to přesný, s prvním jsi nervózní jestli to vůbec půjde a s tím druhým přesně jak píše @karbouda ti jde zas o ten věkový rozdíl, který se pořád posouvá.

kkacca
11. únor 2019

Ahoj holky,tak 11dpo a jsou tam dvě, tak snad to tak i vydrží🙂

empeka
11. únor 2019

@kkacca gratulace a drzim palce 🙂

kkacca
11. únor 2019

@empeka diky,člověk už z toho nemá ani takovou radost,spis strach🙂

lilisis
11. únor 2019

@kkacca moc gratuluji! Zadařilo se po kolika pokusech? 🙂

biedronca
autor
11. únor 2019

@kkacca to je po iui? nebo přirozene?

kkacca
11. únor 2019

@biedronca to se nikdy asi nedozvíme..ale byla jsem na iui

kkacca
11. únor 2019

@lilisis ahoj,druhy pokus iui..

lilisis
11. únor 2019

@kkacca tak to jsou pozitivní zprávy! A hned dvojitá radost, jestli jsem to pochopila správně 🙂 Budu držet palce ať už je jen radost! A jak si psala, že máš strach, tak je důvod? Už máš zkušenost se zamklým těhu?

kkacca
11. únor 2019

@lilisis dvě čárky jsem myslela..jojo,jsem po revizi v 8tt,přestalo bit srdíčko..

lilisis
11. únor 2019

@kkacca tak to jsem trubka nepochopila..to mi je líto :( také jsem měla zamklé :/

lilisis
11. únor 2019

@kkacca teď už to ale určitě vyjde!!! musíš věřit 🙂

kkacca
11. únor 2019

@lilisis je to na prd,člověk se těší a pak z toho nic..tak teď je to o to neprijemnejsi,ale člověk na tom stejně nic nevymyslí...

aklin
11. únor 2019

Ahojte. Asi jsem divna, ale je mi celkem jedno jestli v tomto cyklu bude ovulace (nakonec beru clostik) a iui. Docela se mi ulevilo, kdyz jsem se rozhodla pro prodej svrchnich kalhotek po dceri. Tim padem mi je jedno, za jak dlouho otehotnim a pristi rok zkusime adopci.

biedronca
autor
11. únor 2019

@kkacca no super!!a neni to ovitrelle jeste?

kkacca
11. únor 2019

@biedronca nene,ovitrille nemam na testu tak od pátého dne,odbouravam ho rychle..

lenny2010
11. únor 2019

Sedmý den po iui a žádné příznaky 😏

lenny2010
11. únor 2019

@kkacca takže to je tedy hodně individuální 🤔
Asi bude lepší počkat minimálně ještě týden na těch 14.
Ja celý víkend uklízeka, abych nemusela přemýšlet a stejně to nepomohlo. Do toho přijde přítel s otázkou, zda už cítím že jsem tehu? 🙈😃😃

kkacca
11. únor 2019

@lenny2010 mne narostly prsa,ale v sobotu rám nic nebylo a dneska už hned..7.den je brzo...

karbouda
11. únor 2019

@kkacca gratuluji, ovitrelle by případně stejně byl už těžce hledateny duch.určitě to už vyjde, držím palce

myrei
11. únor 2019

@kkacca Juuu, super, blahopřeju! Jak silnou máš čárku?

Strana