IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
Holky,přepadlo mě období „rezignace“. Ja jsem sice teprve 7DPO )po poslední inseminaci) ale protože mi ale absolutně „nic není“ tak to zase asi nevyšlo.
Jen mě už to přestává bavit, a unavuje mě to. To IVF jedno zkusíme,ale příjde mi,že čím více pro otěotnění děláme, tím více to nejde. Čím více se tlačí na pilu…
Ja jen čekám,kdy dozraju do bodu,kdyz opravdu rezignuju a smířím se. A asi by mi to i pomohlo. Člověk planuje styk, chodí na Uz, dlabu driáky hormonů,pícham injekce do bricha, před ovu červené víno a pak grep do ovou, po ovulaci zase ananas…
A k čemu to všechno?
@biedronca ještě nepredbihej, sedm dní po ovu by ti bylo prd podle mě... Ale chapu, je to fakt na palici, u mě také nic, ale ty to ještě nevzdavej.. Ivf už je jistota, koukej na to takhle... Máš světlo na konci tunelu i v případě nynějšího neúspěchu, ale teď už to vyjde, do třetíce vše nejlepší, navíc si měla dve iui a krásné nacasovane, já tomu u tebe verim🙂
Tak jsem to nevydržela a zkusila testem zjistit, jak jsem na tom s overtile. Po 8 dnech po iui mám na testu bílo.
Znamená to, že už na 100% vyprchal?
@lenny2010 Není tam opravdu ani duch? Ja mela i 12dpo ducha abyl to Ovitrelle. Pokud je fatk snehobílo,tak ano vyprchal.
Ja uz byla 2x těhotnat za 2 roky snazení,ani jednou to ale nedopadlo. Ja poznam ze to "vyšlo" podle prsou. Kdyz začnou bolet, vim ze se zadarilo. Me totiz nikdy jindy v zivote prsa nebolely. Samozrejmě ze ted opet nic :(
Holky, prosím, je reálný stihnout první IUI ještě ten cyklus, kdy půjdu teprve na hormonální profil a manžel spermiogram? Ovulaci mívám nejdřív 20. den cyklu, spíš později, mám dlouhý cykly.
Za chvíli vyrážim na gyndu na vyvolávačku a až to dostanu (tenhle cyklus je extrém, už jsem 56. den cyklu), tak teprve 2.-5. den hormonální profil. Kontrola v CARu 14 dnů po profilu. To bych teoreticky mohla stihnout, ne? Měla to některá takto?
@fatal_error ZÚrčitě se to dá stihnout. Záleží jak mate ovulaci, jestli je orpavdu pravidelná (nebo je nutno podpořit ji hormony). U nás v CARU to má spád a je tam frkot, vzdy hned IUI. Takže taky záleží na CARU. Kazdopádne reknete hned v CARU, ze byste rada IUI v tomto cyklu.
Případně bezte do CARU dříve, než ten 14 den, ne?
@biedronca diky za nadeji, to jsem potrebovala cist. chodim do pronatalu na praze 4. obycejne mivam cyklus okolo 38 dnu, tento je fakt nevidany extrem a myslim si, ze v tom muze mit prsty operace, na ktery jsem byla pred 3 tydny, cili stres. vim, ze specham, ale nejak ted na me padlo, ze mi bude za mesic 35.
@fatal_error ahoj, stihnout bys to měla. Tedy oni. A nic si z toho nedělej kolik ti je😉 Mně je víc a je to hrůza🙂)))))
@fatal_error No je možné že zákrok mohl MS oddálit. Tělo není stroj, a kazdá jsme jina.
Kazdopádne jestli IUI probehne hned v tom daném cyklu, záleží fatk na tom jak na tom budeš s ovulací a taky na CARU.
Kazdopádne ve 35 bych to rešila už ,že to je na knap..
Tak z mého pozitivního testu se vyklubalo biochemické tehotenstvi,takže teď hurá do IVF 🙂
@kkacca Ja mam taky PCOS, nemam ovulaci, ale MS ano. A jen na Femaru reaguji. Cyklus max 30 dní.
Ja ted čekam na vysledek posledního IUI - jsem 8DPO, a jinak jdeme hned rešit IVF,aby snad na jaře probělo. Snažíme se dva roky, mam zasebou dva potraty... a už to je "dlouhý"..

Ovitrille to není urcite..čárka bych rekla odpovídající 11dpo,žádná dálnice, ale nic co by člověk musel lovit...zkusim pak ještě ten 14.den..