icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

zany022
14. únor 2019

@lenny2010 aha.no zatím mám to samé....jako bych na ničem nebyla...

lenny2010
14. únor 2019

@zany022 hrozně jsem se na to řešila a teď jsem zklamaná. Ale musíme vydrzet👍

lenny2010
14. únor 2019

@zany022 třeba nám to vyjde 😉

zany022
14. únor 2019

@lenny2010 aha.vy jste na tom byla taky ted někdy?

zany022
14. únor 2019

@zany022 no musíme věřit...někdo to má hned někdo na delší trat...já bych snad byla hodně překvapená a ani bych tomu nevěřila kdyby to vyšlo po 5 letech snažení a miliony negativních testů :D

mitell
14. únor 2019

@zany022 Čauky. Pridávám se. Včera jsme byli na naší 2 IUI. A teď jen čekat. 🙂 Jinak podbřišek tlačí, pobolívá. Takže mám všem nezbývá než jen bohužel čekat 😀

lenny2010
14. únor 2019

@zany022 byla jsem 4.2. tak mám deset dní za sebou. Ale necítím nic

biedronca
autor
15. únor 2019

@lenny2010 Já taky byla na IUI 4.2 a pak 6.2.

biedronca
autor
15. únor 2019

@happinesss To je super že to má hned takový frkot a spát. Tohle mam ráda,že se porad na nic nečeká a HNED se jedna, neztrácí se čas. Mam taky takový CAR. Jak dlouho se snažíte?
Moc přeji, aby to klaplo.
od 1-2dpo dlabej ananas (hlavně ten tvrdý střed) je to na "lepší uhnízdení".

lenny2010
15. únor 2019

@biedronca a je ti už alespoň "něco"? Mě kromě špatné nálady a dokonalejšího umění vytočit přítele, líp než kdykoliv jindy, nic není🙂
Jsem nerovozní a chytám na první našlápnutí🙂

biedronca
autor
15. únor 2019

@lenny2010 Ne není nic. to je pořád dokola to samé "nic" kdyz to nevýjde.
Zítra zkusím TT ale jeste tam může být Ovitrelle.

biedronca
autor
15. únor 2019

Tak jsem to konenčně rozlouskla.
Po 2 letech snazení po 2 potratech a 3x nevydařené IUI jdeme s partnerem přístí pátek na vstupní konzultaci ohledne IVF. At se ten kolotoč už rozjede....

myrei
15. únor 2019

Holky, tak hlásím výsledek, ale nic moc. 14. den po IUI (v pondělí) slabý duch, v úterý trochu silnější, ve středu zase o kousek, včera jsem maličko zašpinila a dnes řekla bych stejná čárka jako v tu středu. Co myslíte? Moc to nevidím, asi neprosperující.. máte někdo zkušenost?

mitell
15. únor 2019

@myrei Kdyby to bylo ovitrelle nebo neco takového, tak by čárka slábla, ale takhle to vypadá nadějně 🙃

myrei
15. únor 2019

@mitell To jo, ale sílí hrozně pomalu a teď poslední dva dny mi právě přijde, že zůstala stejná

mitell
15. únor 2019

@myrei ms má dorazit kdy?

myrei
15. únor 2019

@mitell V normálním cyklu bych řekla, že včera. Ale mám teď Crinone hormonální gel, tak ji asi brzdí

lenny2010
15. únor 2019

@biedronca tak to gratuluji. Já si dávám do června pak taky IVF, ale já ho budu muset hradit☹

lilisis
15. únor 2019

@myrei podle mě o vypadá více než nadějně 🙂 mě řekli v CAR, že mám po pozitivním testu jít na krev, tak to bych určitě doporučila jít a budete vědět víc..

@biedronca tak vítej do klubu..teď až půjdu za mudr. na foliky, tak by už mohla vědět, jak se pojišťovna vyjádřila..chci udělat ještě jedno IUI a pak už hormony na IVF..nemá cenu zkoušet IUI do nekonečna..já dnes 14 DPO a ráno jen / ..takže bohužel zase nic..takže vysazuji Utrogestan, čekám na ms a jedeme další kolo..

Holky mohu Vám říci, že až jednou z tohoto kolotoče vypadneme, tak to bude po těch letech asi šok 😀 MS - FOLIKY - OVITRILLE - OVU - UTROŠ - TT - MS ... mezi tím někdy sem tam hysterie, zoufalství, naděje... všem držím palečky!

myrei
15. únor 2019

@lilisis Děkuju, no, tak uvidíme. Stejně to nijak neovlivním. Já mám jít právě na krev až 26.2., tak nezbývá než čekat.

A s tím kolotočem máš pravdu, jenom pak s miminkem to bude pak taky občas hysterie 😁

lilisis
15. únor 2019

@myrei ahaaa ty se musíš objednávat? To je pitomé ne? Já bych třeba nevěděla, zda dál brát nebo vysadit Utroš a posunul by se mi tak cyklus o 14 dní..tak ještě třeba v neděli udělej TT 🙂 Určitě bude sílit!

myrei
15. únor 2019

@lilisis Jj, je to pitomý. Mně rovnou při iui řekli, jestli bude za 14 dní test pozitivní, tak ať přijdu 26. na krev. Teď ve středu jsem jim volala a jenom mi to potvrdili. Test další určitě zkusím 🙂

lenny2010
15. únor 2019

@biedronca to bys ho tam mít už neměla...
Já měla bílo od 8dne.

happinesss
15. únor 2019

@biedronca Jojo slo to rychle, az jsem z toho fakt prekvapena. Dnes druhy utz a v pondeli Otrivelle a ve stredu nastup. Jsem natesena. Jinak my musime podstoupit darce..partner je po onkologicke lecbe v detstvi, takze nema zadne spermie. Jinak ananas koupim, diky 😉

biedronca
autor
15. únor 2019

@lenny2010 ja 12dpo mela jeste ovitrelle prave..

biedronca
autor
15. únor 2019

@happinesss a platite něco??

lilisis
15. únor 2019

Holky když jsem 14 DPO a bílo,tak už to opravdu zase nevyšlo ze?😢

zany022
15. únor 2019

@lenny2010 aha.tak držim palce.dejte pak vědět,jak to dopadlo

kkacca
15. únor 2019

@lilisis to už by tam něco bylo, kdyby to vyslo..

lilisis
15. únor 2019

@kkacca take si myslim🙁 vysazuji utros a oper čekám ms😢

Strana