IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
Stimulovala jste některá gonalem?
@biedronca Jo, za darce maji v ceniku 4000,- 🤨 to jsem zase nemile prekvapena za takovou sumu..
Dlouho jsem neprispela. Tento cyklus jsem brala clostik. Mam pocit, ze zadna ovu neprobehne. Obe strany me na stridacku opravdu moc boli a jen par dni jsem vzdy po ranu lehce krvacela a zadny hlen, ve spodkach mam sucho. Uz jen to me zneklidnuje. Vzdy pred ovu krvacim a jsem mokra a ted jen slabota. Namlouvam si, ze je to jine, kdyz jsem brala stimulant. Uz dvakrat jsem na neho nereagovala.
Ahoj, prvni cyklus na clostiku dnesni utz 13 dc 3 folikuly maji 12 mm, ve ctvrtek dalsi utz. Vidim to beznadejne, musel by se stat zazrak. S manzelem jsme udelali hezkou chvilku, kdy jsme probrali dalsi moznosti. Dosli jsme k tomu, ze na podzim pujdeme do adopce. Chteli jsme to resit az pristi rok, ale neni na co cekat.
@aklin A jestě koukam,že tam jsou 3 folíky, což je super. Jeden až dva prostě musí určiě dozrát do patřičné velikosti,... pak bude další IUI?
My jdeme v pátek na první vstupní konzultaci k IVF. Fakt není na co čekat, tento rok to prostě výjde!! 🙂 Mam zasebou 3x iui, 2x potrat.... a už to je "dlouhé".
@biedronca ano, ovu byla pozde. Problem neni v tom, ze mam ovu pozde, ale problem je v tom, ze MS chodi presne po 28 dc nehlede na to, kdy byla ovu.
Myslim si, ze pozdejsi ovu mohl zpusobit stres v praci. Ted v to mam v praci silene. I kdyz mam volno nedokazu se uvolnit, mam nutkani porad neco delat.
Dotaz, jdu do Pronatalu pro vysledky spermiogramu a krve (hormonu plus mutace) 20. den cyklu, pricemz cykly mam tak 38 dnu, kdyz se zadari, jinak i vic, cili 100% budu pred ovulaci. Myslite, ze absolvuju IUI jeste tento cyklus? Prijde mi, ze cekarny praskaj ve svech, terminy k objednani taky vyzobany, horko tezko se nekam vtesnat, tak zacinam bejt trochu skepticka.
@fatal_error to ti řeknou podle utz

@lilisis taky jsem vysadila ve stredu a ms už je tady..