IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@happinesss To je super že to má hned takový frkot a spát. Tohle mam ráda,že se porad na nic nečeká a HNED se jedna, neztrácí se čas. Mam taky takový CAR. Jak dlouho se snažíte?
Moc přeji, aby to klaplo.
od 1-2dpo dlabej ananas (hlavně ten tvrdý střed) je to na "lepší uhnízdení".
Tak jsem to konenčně rozlouskla.
Po 2 letech snazení po 2 potratech a 3x nevydařené IUI jdeme s partnerem přístí pátek na vstupní konzultaci ohledne IVF. At se ten kolotoč už rozjede....
Holky, tak hlásím výsledek, ale nic moc. 14. den po IUI (v pondělí) slabý duch, v úterý trochu silnější, ve středu zase o kousek, včera jsem maličko zašpinila a dnes řekla bych stejná čárka jako v tu středu. Co myslíte? Moc to nevidím, asi neprosperující.. máte někdo zkušenost?
@myrei podle mě o vypadá více než nadějně 🙂 mě řekli v CAR, že mám po pozitivním testu jít na krev, tak to bych určitě doporučila jít a budete vědět víc..
@biedronca tak vítej do klubu..teď až půjdu za mudr. na foliky, tak by už mohla vědět, jak se pojišťovna vyjádřila..chci udělat ještě jedno IUI a pak už hormony na IVF..nemá cenu zkoušet IUI do nekonečna..já dnes 14 DPO a ráno jen / ..takže bohužel zase nic..takže vysazuji Utrogestan, čekám na ms a jedeme další kolo..
Holky mohu Vám říci, že až jednou z tohoto kolotoče vypadneme, tak to bude po těch letech asi šok 😀 MS - FOLIKY - OVITRILLE - OVU - UTROŠ - TT - MS ... mezi tím někdy sem tam hysterie, zoufalství, naděje... všem držím palečky!
@biedronca Jojo slo to rychle, az jsem z toho fakt prekvapena. Dnes druhy utz a v pondeli Otrivelle a ve stredu nastup. Jsem natesena. Jinak my musime podstoupit darce..partner je po onkologicke lecbe v detstvi, takze nema zadne spermie. Jinak ananas koupim, diky 😉
@happinesss a platite něco??
Holky když jsem 14 DPO a bílo,tak už to opravdu zase nevyšlo ze?😢

@lenny2010 aha.no zatím mám to samé....jako bych na ničem nebyla...