icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

kkacca
15. únor 2019

@lilisis taky jsem vysadila ve stredu a ms už je tady..

mitell
15. únor 2019

@lilisis Dle mého, dokud nedojde ms tak je šance že se čárky můžou objevit klidně až déle, třeba 17 dpo. Je to u každé jiné

lilisis
16. únor 2019

@mitell dekuji za naději..jenže s utogestanem ms nepřijde..takže jsem vysadila a nevim,zda to není třeba konečná🤷‍♀️

kkacca
16. únor 2019

@lilisis uvidis,do týdne by měla ms kdyžtak dorazit..

mitell
16. únor 2019

@lilisis Tak dokud nepřijde po vysazení tak naděje je 🙂 když dorazí, tak aspoň můžete začít zkoušet další pokus🙂 dál bych zatím zkoušela testy

lenny2010
16. únor 2019

@zany022 12. den a bílo. Takže je asi vyřešíno.

lenny2010
16. únor 2019

@biedronca tak ten už nemám.

kkacca
16. únor 2019

@lenny2010 pockej na 14.den ;)

kkacca
16. únor 2019

Stimulovala jste některá gonalem?

happinesss
16. únor 2019

@biedronca Jo, za darce maji v ceniku 4000,- 🤨 to jsem zase nemile prekvapena za takovou sumu..

lenny2010
16. únor 2019

@kkacca doufám, že budeš mít pravdu. Díky za podporu 😍

zany022
16. únor 2019

@lenny2010 tak to je super...to zřejmě je 🙂

myrei
17. únor 2019

Holky, posílám ty svoje slaboty. Testováno 14, 15, 16, 18 a 20 dní po IUI. Myslím, že by čárka měla být už MNOHEM silnější. Dnes jsem vysadila Crinone gel a nechám to na tělu. Kdyby to náhodou bylo prosperující, tak to tělo zvládne i bez gelu, ne? Ten to má jenom podpořit, že jo?

kkacca
17. únor 2019

@myrei proč sis nedošlo na krev,budeš vedet..test by měl sílit,ale nikdy nevis 🙂

myrei
17. únor 2019

@kkacca Hele já to říkala v CAR i mojí gynekoložce, že jsou ty testy slaboučký a na obou místech mi řekli, ať jsem v klidu a přijdu až na domluvený termín (nejdřív 26.2.)

kkacca
17. únor 2019

@myrei tak to si dobra,ze to vydrzis ;)

myrei
17. únor 2019

@kkacca No já ještě včera trochu zakrvácela, tak jsem smířená, že to neklaplo vyjde to prostě příště.

kkacca
17. únor 2019

@myrei nikdy nevis a kdyby,tak jak říkáš,vyjde to priste..to bylo kolikaty iui?

myrei
17. únor 2019

@kkacca Tohle bylo první. Spíš mě to uklidnilo a vidím, že to funguje a příště už to bude tutovka 😉

kkacca
17. únor 2019

@myrei super přístup 🙂

aklin
17. únor 2019

Dlouho jsem neprispela. Tento cyklus jsem brala clostik. Mam pocit, ze zadna ovu neprobehne. Obe strany me na stridacku opravdu moc boli a jen par dni jsem vzdy po ranu lehce krvacela a zadny hlen, ve spodkach mam sucho. Uz jen to me zneklidnuje. Vzdy pred ovu krvacim a jsem mokra a ted jen slabota. Namlouvam si, ze je to jine, kdyz jsem brala stimulant. Uz dvakrat jsem na neho nereagovala.

lenny2010
18. únor 2019

@kkacca Ahoj, sice mám testovat 18den, ale dnes 14 je bílo. Mám pak vysadit utrogestan, abych to dostala a nebo MS přijde i tak?

aklin
18. únor 2019

Ahoj, prvni cyklus na clostiku dnesni utz 13 dc 3 folikuly maji 12 mm, ve ctvrtek dalsi utz. Vidim to beznadejne, musel by se stat zazrak. S manzelem jsme udelali hezkou chvilku, kdy jsme probrali dalsi moznosti. Dosli jsme k tomu, ze na podzim pujdeme do adopce. Chteli jsme to resit az pristi rok, ale neni na co cekat.

biedronca
autor
18. únor 2019

@lenny2010 vysad utrogesan už dneska. At aspon ta MS dorazí co nejdríve. POkud je n dnes 14 den na TT bílo,tak to bohuzel nedopadlo
Ja uz vysadila, a čekam na MS. Zatim jen hodně špinim.

biedronca
autor
18. únor 2019

@aklin A ten minulý cyklus, taky v tuto dobu jsi měla podobně velké folikuly ne? Ale to bylo bez Clostylbegytu.... a pak byla ovulka,ale později. Nebo se pletu?

biedronca
autor
18. únor 2019

@aklin A jestě koukam,že tam jsou 3 folíky, což je super. Jeden až dva prostě musí určiě dozrát do patřičné velikosti,... pak bude další IUI?
My jdeme v pátek na první vstupní konzultaci k IVF. Fakt není na co čekat, tento rok to prostě výjde!! 🙂 Mam zasebou 3x iui, 2x potrat.... a už to je "dlouhé".

aklin
18. únor 2019

@biedronca ano, ovu byla pozde. Problem neni v tom, ze mam ovu pozde, ale problem je v tom, ze MS chodi presne po 28 dc nehlede na to, kdy byla ovu.
Myslim si, ze pozdejsi ovu mohl zpusobit stres v praci. Ted v to mam v praci silene. I kdyz mam volno nedokazu se uvolnit, mam nutkani porad neco delat.

lenny2010
18. únor 2019

@biedronca díky. Už se těším na další pokus.
Myslím, že kdybych tehu i tak byla, nepotratila bych proto, že přestanu brat utrogestan 🙄🙄

fatal_error
18. únor 2019

Dotaz, jdu do Pronatalu pro vysledky spermiogramu a krve (hormonu plus mutace) 20. den cyklu, pricemz cykly mam tak 38 dnu, kdyz se zadari, jinak i vic, cili 100% budu pred ovulaci. Myslite, ze absolvuju IUI jeste tento cyklus? Prijde mi, ze cekarny praskaj ve svech, terminy k objednani taky vyzobany, horko tezko se nekam vtesnat, tak zacinam bejt trochu skepticka.

lenny2010
18. únor 2019

@fatal_error to ti řeknou podle utz

Strana