icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

karbouda
4. bře 2019

@myrei taky vůbec nic, těžko říct, já už několikrát měla příznaky a bylo z toho prd, tak holt prostě čekám, kadzoapdne doufám, že poprvé vydržím a opravdu udělám test až 14 dní po, protože jsem šílená a testuji vždy brzy :/ kdy plánuješ ty?

biedronca
autor
4. bře 2019

Tak jsem holky, zacala krvacet...
Mela bych byt 5+4, kontrola první mela byt ted v pátek....
Takze dva roky snazeni a vypadá to,na třetí potrat..

aklin
4. bře 2019

@biedronca kdyz jsem byla poprve tehotna krvacela jsem porad az do 13 tt. Neustale jsem mela strach, ze potratim. Taky jsem byla na pohotovosti jako doma. Mozna ti jen popraskali cevky.

aklin
4. bře 2019

Holky krvaceni prislo, zitra zacinam 1 DC a s tim i 3 kolo pokusu. Tentokrat se mi cyklus zkratil na 27 dni.

biedronca
autor
4. bře 2019

@aklin jedu

aklin
4. bře 2019

@biedronca drzim palecky, aby se v brisku fazolka udrzela.

folik1
4. bře 2019

Tak děvčata 11.3 utrazvuk pred 2 IUI a snad by to vyslo pred odletem. Nebo az dalši mesic 😔

folik1
4. bře 2019

@biedronca drzim palecky at vse dobre dopadne

biedronca
autor
4. bře 2019

@aklin
@folik1
@karbouda Ted jsem prijela z pohotovosti...V deloze nic neni, což by na 5,+4 melo.Zacinajici potrat..😢😢😢😢

mitell
4. bře 2019

@biedronca To mě moc mrzí... 😟 Sledovala jsem tvé příspěvky a fandila ti.. vypadalo to nadějně po tom testu co jsi přidala
..

mitell
4. bře 2019

@folik1 jsme na tom podobně, akorát u mě bude pokus třetí. Teď v pátek 8.3. ultrazvuk, ale myslím si že v pondělí 11.3. Bude ještě jeden a pak by to vypadalo tak na středu 13.3. Na IUI. Tak jsem ráda že na tom budu s nekym podobne 🙃

karbouda
4. bře 2019

@biedronca neeeeee:(((( achjo tak moc mne to mrzí, proč je ten život tak nefér :( jak kdybys měla problém s udrženim? :( snad ivf vyřeší tvé trápení, drz se a hlavně neztrácej naději

biedronca
autor
5. bře 2019

@mitell
@karbouda Potřetí.... tři těhotenství behem roku a tři potraty. Tohle je na mě, už i jinak silnou holku, moc.

karbouda
5. bře 2019

@biedronca to chápu, ta radost vystřídana tak velkým zklamáním, to je strašný, ani nevím, jak podpořit, je to těžký snad jen poplakat si a pak jít ven na slunce a tam čerpat energii, mimčo si k tobě najde cestu, 100%, jen je děs to čekání :(

kkacca
5. bře 2019

@biedronca to me mrzi, třikrát je fakt velká zkouska..mas za sebou testy štítny zlazy, genetiku a tak?

folik1
5. bře 2019

@biedronca 😢 drž se ono to přijde . Musime tomu věřit

folik1
5. bře 2019

@mitell my si dáme jeste jedno IUI a kdyby nevyslo tak se domluvim rovnou na IVF

myrei
5. bře 2019

@biedronca Tak to je mi moc líto 😔 vypadalo to tak nadějně! To je fakt nespravedlivý, po tom, co sis prožila. Dělali ti nějaký testy? Napadá mě, jestli nemáš nějakou přehnanou auto-imunitu..?

myrei
5. bře 2019

@karbouda Ono je to s těmi příznaky/nepříznaky stejně moc o ničem nevypovídá. Já plánuji testovat příští středu, nebo čtvrtek jestli vydržím 🙂

karbouda
5. bře 2019

@myrei tak to jsi dobrá, zkusím taky vydržet, ale je to ještě doba teda..

kkacca
5. bře 2019

Ahoj holky,slíbila jsem,ze dam vedet jak ivf, tak celá stimulace v pořádku,vysledek 4 vajicka,jedno špatne, jedno nedozralo,takže oplodneny dvě, z obou blastocysty AA,jednu mam od včerejška v sobě a druhou v mrazaku 🙂

myrei
5. bře 2019

@karbouda Však už je to za týden 😉 Minulý cyklus jsem měla biochemické a ten 14. den tam byl duch, tak aspoň budu mít s čím porovnávat.

biedronca
autor
5. bře 2019

@kkacca Super, kéž by to klaplo !

biedronca
autor
5. bře 2019

@myrei základní imunologii, hematologii, a genetiku mame zasebou ..

kkacca
5. bře 2019

@biedronca dekuju,tak ať zkusí pátrat dal..známa má za sebou 9 potratů a bez příčiny,nakonec má dvě děti 🙂

folik1
5. bře 2019

@kkacca prosim te na kolik te to vyslo?

kkacca
5. bře 2019

@folik1 asi 25, s tím ze isci,prodloužena kultivace,primo vision,embryo glue,transfer a mrazeni

lenny2010
5. bře 2019

@biedronca já měla to samé. Krvacela jsem skoro první tři měsíce. A teď mám 8letou holku 😉
Tehdy mi doktor nasadil utrogestan, ale prý to bylo spíš pro mojí psychiku.
Držím palce 🙋🏻

lenny2010
5. bře 2019

Ve čtvrtek druhé IUI🙈

myrei
6. bře 2019

@biedronca A budou zkoušet testovat nějak detailněji? Možná by to chtělo. 😐

Strana