IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@kkacca Ja nevim… nevím co jeeste více. U IVF se na to příjde, protože udělají genetiku emryjí, přímo kouknou do nich, jestli je něco špatně, vajíčko nekvalitní nebo tak.
Ale do toho IVF jestli jde ještě něco vyšetretit, myslím,že mam už snad vše právě.
Uvidíme co mi rekne zítra. měla jsem tam jít vlastně na první kontrolu na potvzení těhotenství a jdu tam pravděpodobně s potratem... :(
Kazdoppádně rada bych at se to rozjede samo, doma a může pak hned na jaře do toho IVF.
Tak a teď už zase jen čekat 18dni do testování 🙈
Tak kdy bude kdo testovat? 😉
jakou jste dostaly dávku clostilbegytu, když jste ho braly poprvé? mám brát příští cyklus od 3. do 7. dne cyklu 1 - 0 - 1, ale v letáku píšou, že nejnižší denní dávka ja 50mg denně. moje dávka je 100. jsem asi připosraná, ale začala jsem se děsit hyperstimulačního syndromu. zároveň se dle letáku začíná spíše 5. den cyklu, tak nevím, proč mám začít už 3.
a jinak tedy příští cyklus po dobrání clostilu snad konečně IUI. samozřejmě doufám, že se podaří doma a nebudu to muset absolvovat, ale šance je malá, to je mi jasný.
@fatal_error ahoj,dávkování mas standardní a 3.-7. Den taky v pořádku 🙂 OHSS bych se nebala, bývají tak max dva folikuly
@kkacca díky za uklidnění. takže dvojčátka! 🙂 jasně, šance velmi malá, ale nezlobila bych se. 🙂
@fatal_error ne každý folikul máme sobě vajíčko,natož zralé vajíčko 🙂
@kkacca pravdepodobnost vicecetneho tehotenstvi po clostilu je 7%, to mi neprijde zanedbatelny. 🙂
@fatal_error a úspěšnost iui asi 12% 🙂 drzim palce
@kkacca Ano, o 12% uspesnosti jsem cetla taky, ale pry je ten udaj zavadejici, jelikoz IUI je metodou prvni volby a absolvuji ji i pary, ktere maji nejaky dosud neodhaleny vazny problem. Cili inseminace u nich byla jaksi zbytecna. My problem krom mych dlouhych a nepravidelnych cyklu (napr. minuly mel 58 dnu) nemame, jeste tedy u me lehci PCOS. Ja uz jedno dite mam a syna jsme pocali doma bez pomoci lekaru, jen to proste dyl trvalo. Takze verim, ze uspesnost IUI by u nas mohla byt vyssi nez 12%. 🙂 Naivne doufam treba ve 20%. 🙂
@fatal_error urcite stojí za to to zkusit, ja otěhotněla tak přirozené, ale bohužel ZT,pak jsme zkusili asi dvě IUI a teď jsem po IVF a čekám na vysledek..jinak pco mam taky;)
@kkacca v tom pripade drzim pesti, at je vysledek //. 🍀
@fatal_error Mně říkala sama doktorka, že úspěšnost je cca těch 20% ☺

@myrei Ja uz vsechny vysetrení mam zasebou - iumonologii, hematologii a genetiku. To udelali hned po druhém potratu