icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

biedronca
autor
6. bře 2019

@myrei Ja uz vsechny vysetrení mam zasebou - iumonologii, hematologii a genetiku. To udelali hned po druhém potratu

kkacca
6. bře 2019

@biedronca takže teď nejsou schopni už nic vic testovat,aby zjistili příčinu?

karbouda
7. bře 2019

@biedronca takže půjdete na ivf nebo si odpočines? Já mam jít zítra na konzultaci, ale možná ještě půjdu na třetí iui.. Na šest jich rozhodně nepůjdu, to už by mi cvaklo🙂

biedronca
autor
7. bře 2019

@karbouda určitě běžte aspoň na tři insemiance.
Jo na IVF půjdem, uvidíme co mi rekne zítra na kontrole, jak to s potratem vypadá... Krvácení né a né se rozjet, porad nic.

biedronca
autor
7. bře 2019

@kkacca Ja nevim… nevím co jeeste více. U IVF se na to příjde, protože udělají genetiku emryjí, přímo kouknou do nich, jestli je něco špatně, vajíčko nekvalitní nebo tak.
Ale do toho IVF jestli jde ještě něco vyšetretit, myslím,že mam už snad vše právě.
Uvidíme co mi rekne zítra. měla jsem tam jít vlastně na první kontrolu na potvzení těhotenství a jdu tam pravděpodobně s potratem... :(
Kazdoppádně rada bych at se to rozjede samo, doma a může pak hned na jaře do toho IVF.

kkacca
7. bře 2019

@biedronca třeba ještě není prohrano, nikdy nevis...ja jsme třetí den po ET už me nebavi cekat :(

karbouda
7. bře 2019

@biedronca tak to ještě naděje je, ne? Budu držet palce testy vypadají jak? Kdyby to byl blížící se potrat, slably by.. A navíc takhle brzo ještě nemuseli na utz nic vidět, třeba ti to ještě dobře dopadne

lenny2010
7. bře 2019

Tak a teď už zase jen čekat 18dni do testování 🙈

lenny2010
7. bře 2019

@kkacca snad se brzo zadaří 🤗

kkacca
7. bře 2019

@lenny2010 jedna Blastocysta je kdyžtak v mrazaku,pak iui a pak znova ivf,je třeba mít plán 😂

myrei
7. bře 2019

Tak kdy bude kdo testovat? 😉

lenny2010
7. bře 2019

@myrei 25.3.

lenny2010
7. bře 2019

@kkacca to je pravda, plán je důležitý.
Já se vrhnu na plánování přestavby koupelny. Postupně chci vypotřebovat všechny pokusy IUI a v srpnu IVF.
Porodila jsem dvě děti bez problémů a teď s novým partnerem to nejde 😏 Přitom jsme oba v pořádku....

lenny2010
7. bře 2019

@kkacca ten mrazák zní vtipně 😀
Jak dlouho se snažíte?

kkacca
7. bře 2019

@lenny2010 budou to dva roky,iui bez úspěchu, jednou ZT v 8.tt, tak uvidime co teď..každopádně cely proces ivf byl pro me v pohode uplne

lenny2010
7. bře 2019

@kkacca nedokážu si představit př jít o to těhotenství.
A v čem je u vás problém?
Dva roky jsou hrozně dlouhá doba

kkacca
7. bře 2019

@lenny2010 mam polycysticky vajecniky...predtim nez jsem měla jít na operaci s vajecnikama,zjistila jsem ze jsem tehotna, ale pak přestalo bit srdce.. dlouho to, ale tak nám mezi tím stojí barák a čas ještě mam za pět to bude horší 🙂

lenny2010
7. bře 2019

@kkacca no, tak to se nedudíš. Ale je vidět, že to prostě jde. Máš můj obdiv.

kkacca
7. bře 2019

@lenny2010 zatím v tom nevidim tragédii, s dnešní medicínou jde téměř všechno 💪

fatal_error
9. bře 2019

jakou jste dostaly dávku clostilbegytu, když jste ho braly poprvé? mám brát příští cyklus od 3. do 7. dne cyklu 1 - 0 - 1, ale v letáku píšou, že nejnižší denní dávka ja 50mg denně. moje dávka je 100. jsem asi připosraná, ale začala jsem se děsit hyperstimulačního syndromu. zároveň se dle letáku začíná spíše 5. den cyklu, tak nevím, proč mám začít už 3.

a jinak tedy příští cyklus po dobrání clostilu snad konečně IUI. samozřejmě doufám, že se podaří doma a nebudu to muset absolvovat, ale šance je malá, to je mi jasný.

kkacca
9. bře 2019

@fatal_error ahoj,dávkování mas standardní a 3.-7. Den taky v pořádku 🙂 OHSS bych se nebala, bývají tak max dva folikuly

fatal_error
9. bře 2019

@kkacca díky za uklidnění. takže dvojčátka! 🙂 jasně, šance velmi malá, ale nezlobila bych se. 🙂

kkacca
Autor odpověď smazal
kkacca
9. bře 2019

@fatal_error ne každý folikul máme sobě vajíčko,natož zralé vajíčko 🙂

fatal_error
9. bře 2019

@kkacca pravdepodobnost vicecetneho tehotenstvi po clostilu je 7%, to mi neprijde zanedbatelny. 🙂

kkacca
9. bře 2019

@fatal_error a úspěšnost iui asi 12% 🙂 drzim palce

fatal_error
9. bře 2019

@kkacca Ano, o 12% uspesnosti jsem cetla taky, ale pry je ten udaj zavadejici, jelikoz IUI je metodou prvni volby a absolvuji ji i pary, ktere maji nejaky dosud neodhaleny vazny problem. Cili inseminace u nich byla jaksi zbytecna. My problem krom mych dlouhych a nepravidelnych cyklu (napr. minuly mel 58 dnu) nemame, jeste tedy u me lehci PCOS. Ja uz jedno dite mam a syna jsme pocali doma bez pomoci lekaru, jen to proste dyl trvalo. Takze verim, ze uspesnost IUI by u nas mohla byt vyssi nez 12%. 🙂 Naivne doufam treba ve 20%. 🙂

kkacca
9. bře 2019

@fatal_error urcite stojí za to to zkusit, ja otěhotněla tak přirozené, ale bohužel ZT,pak jsme zkusili asi dvě IUI a teď jsem po IVF a čekám na vysledek..jinak pco mam taky;)

fatal_error
9. bře 2019

@kkacca v tom pripade drzim pesti, at je vysledek //. 🍀

myrei
9. bře 2019

@fatal_error Mně říkala sama doktorka, že úspěšnost je cca těch 20% ☺

Strana