IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@kkacca a kdy mas testovat? pche, nedopadlo, to nerikej. u IVF je preci velka sance. 👍
@fatal_error testovat mam za 10dni a dneska jsem to zkusila a je tam duch,ale už jsem měla i biochemické, tak zůstávám dal v klidu...
@myrei My se snazíme dva roky, mam zasebou tři těhotenství, a vsechny skončili potratem. Dvě těhotenství byli z IUI. 'Tam je proste maximalní možná uspesnot 10-12 %, více opravdu ne. Proste jednomu páru z desiti IUI vyjde.
Nam vyšlo a hned dvakrat ! Ikdyz nakonec nedopadlo....
Sance i IVF je max 30 %, a pokud se delá genetika emryjí jeste pred vlozením do dělohy,tak to je 50 %.
Zrovna v patek mi tohle rikali v CARU. Taky mam PCOS, a ja treba ani nereaguji na Clostyl, ani na zdvojenou zvýšenou dávku. Nemam ovulaci, ikdyz MS ano a cykly pravidelne max 30 dní.
@biedronca ahoj,drzim palce až všechno dobře dopadne, aspoň ze si nemusela na revizi...na gonal bys měla reagovat,měla jsem taky strach a rikala mi, ze to je úplně na jiném principu..akorát proste u toho pco se boji ohss,tak je první takový zkušební jak bude tvoje tělo reagovat..jinak s tou 5denni balstocystou AA by měla byt šance okolo 40%...
Ahoj. Byla jsem na svém prvním iui 6.3.2019 tak jsem zvědavá🙂
@myrei ahoj, jsem moc ráda že to odchází samo, aspoň že tak.
Tak genetika embryí, je docela dost drahé vyšetření, pojišťovny se cukaji a ne každý má na něj nárok. Většinou tam musí být potraty a hlavně neúspěšně myslím iui a ivf, a nebo partneři kdyby byli nejak geneticky zatížení, tak se toto vyšetření dělá.
Přímo udělají vlastně biopisii emrya a zjistí na kolik je vůbec kvalitní, atd. Proto třeba může se stát, že klidně je oplodneno v rámci ivf 5 vajíček, ale genetika zjistí, že žádné není vhodné k transferu.
Ahoj holky, tak ja za chvilku ultrazvuk pred dalsim IUI, tentokrat bez CLOSTIKU 🤔

@fatal_error diky,myslim ze to teď nedopadlo,ale nevadi kromě celní je cely proces v pohode 🙂