icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

kkacca
10. bře 2019

@fatal_error diky,myslim ze to teď nedopadlo,ale nevadi kromě celní je cely proces v pohode 🙂

fatal_error
10. bře 2019

@kkacca a kdy mas testovat? pche, nedopadlo, to nerikej. u IVF je preci velka sance. 👍

myrei
10. bře 2019

@biedronca Tak jak jsi dopadla v pátek na kontrole?

kkacca
10. bře 2019

@fatal_error testovat mam za 10dni a dneska jsem to zkusila a je tam duch,ale už jsem měla i biochemické, tak zůstávám dal v klidu...

biedronca
autor
10. bře 2019

@myrei Na kontrole dobry. Uz se potrat rozjel v plné síle, a za tyden kontrola jestli se vse vycistilo. A hned se domluvíme ktery cyklus půjdem na IVF.
Takze bojujeme dál 🙂

biedronca
autor
10. bře 2019

@myrei My se snazíme dva roky, mam zasebou tři těhotenství, a vsechny skončili potratem. Dvě těhotenství byli z IUI. 'Tam je proste maximalní možná uspesnot 10-12 %, více opravdu ne. Proste jednomu páru z desiti IUI vyjde.
Nam vyšlo a hned dvakrat ! Ikdyz nakonec nedopadlo....
Sance i IVF je max 30 %, a pokud se delá genetika emryjí jeste pred vlozením do dělohy,tak to je 50 %.
Zrovna v patek mi tohle rikali v CARU. Taky mam PCOS, a ja treba ani nereaguji na Clostyl, ani na zdvojenou zvýšenou dávku. Nemam ovulaci, ikdyz MS ano a cykly pravidelne max 30 dní.

kkacca
10. bře 2019

@biedronca ahoj,drzim palce až všechno dobře dopadne, aspoň ze si nemusela na revizi...na gonal bys měla reagovat,měla jsem taky strach a rikala mi, ze to je úplně na jiném principu..akorát proste u toho pco se boji ohss,tak je první takový zkušební jak bude tvoje tělo reagovat..jinak s tou 5denni balstocystou AA by měla byt šance okolo 40%...

anida
10. bře 2019

Ahoj. Byla jsem na svém prvním iui 6.3.2019 tak jsem zvědavá🙂

myrei
10. bře 2019

@biedronca Tak aspoň, že už se to rozjelo samo a nemusíš to řešit nějakým zásahem. Na IVF už máte všechny papíry vyřešený? Hele a za genetika embryí se dělá jenom když hrozí nějaký problém nebo si o to můžeš normálně říct?

myrei
10. bře 2019

@kkacca A kolik dní jsi po IUI? Já měla minule taky biochemické

kkacca
10. bře 2019

@myrei Ja jsem po ivf 🙂 6.den po 5denni blastocyste..z iui jsem měla biochemické naposled..

biedronca
autor
10. bře 2019

@myrei ahoj, jsem moc ráda že to odchází samo, aspoň že tak.
Tak genetika embryí, je docela dost drahé vyšetření, pojišťovny se cukaji a ne každý má na něj nárok. Většinou tam musí být potraty a hlavně neúspěšně myslím iui a ivf, a nebo partneři kdyby byli nejak geneticky zatížení, tak se toto vyšetření dělá.
Přímo udělají vlastně biopisii emrya a zjistí na kolik je vůbec kvalitní, atd. Proto třeba může se stát, že klidně je oplodneno v rámci ivf 5 vajíček, ale genetika zjistí, že žádné není vhodné k transferu.

myrei
11. bře 2019

@karbouda Tak co, už jsi testovala, nebo ještě odoláváš? 😉

myrei
11. bře 2019

@kkacca Aha, tak to jo. Já si říkala, že to je po IUI nějak brzo 😁 Tak snad bude sílit!

folik1
11. bře 2019

Ahoj holky, tak ja za chvilku ultrazvuk pred dalsim IUI, tentokrat bez CLOSTIKU 🤔

kkacca
11. bře 2019

@myrei to jo, u iui jsem měla ducha asi 11dpo,ale bichemko

mitell
11. bře 2019

@folik1 Tak jsme na tom podobně, dnes ultrazvuk a ve středu 13.3. IUI 🙃

folik1
11. bře 2019

@mitell tak ja mam spatne vajecniky. Folikul nedorusta. Ve ctvrtek odeslou zadost na pojistovnu a pak IVF 😢

kkacca
11. bře 2019

@folik1 nebud smutná z ivf, neni to žádný drama a ta šance je mnohem větší 🙂

karbouda
11. bře 2019

@myrei testovala, nic, takže to nedopadlo, už si nic nenamlouvam, už jsem s tím ani nepočítala, takže žádný překvapení se nekoná

mitell
11. bře 2019

@folik1 Tak přeci jen to IVF je větší šance že se podaří🙂

folik1
11. bře 2019

@mitell
@kkacca no me by zajimala suma. Abych byla pripravena. V patek letime na vikend do Londyna a doktor mi rikal “ bušte v Londyne do toho a treba si dovezete darecek 😂😂😂 je uzasnej.

kkacca
11. bře 2019

@folik1 nás to vyslo na cca 25tis,záleží za co si priplatis..

karbouda
11. bře 2019

@folik1 jako vtipalky mám ráda, ale pokud by mi řekl doktor slovo bušit, rekla bych si, že je to pěkný hulvat

myrei
11. bře 2019

@karbouda Já bych to ještě nevzdávala, tos testovala ještě dost brzo. Zkus ve středu..

karbouda
11. bře 2019

@myrei me zkušenosti s carkama jsou nemilosrdne, pokud 11po nic ani duch tak už nic nebude, ale tak samozřejmě jediné, co se může stát, že budu opravdu velmi překvapená.. Nicméně už testovat nebudu, už mě nebaví každý měsíc vyhazovat peníze do koše 🙂

myrei
12. bře 2019

@karbouda Aha, tak škoda. Já taky nic, myslela jsem, že budu testovat zítra, ale ani nebudu muset. Tak zkusíme znovu, no. Co ty?

karbouda
12. bře 2019

@myrei já jdu do ivf, nemám na další pokus nervy:/ vybehala jsem to, takže tenhle týden začínám

kkacca
12. bře 2019

@karbouda držím palce, udělala jsem to přesně jako ty, hned po IUI co nevyšlo byla stimulace, taky už jsem neměla nervy...

biedronca
autor
12. bře 2019

@kkacca tak co ty?

Strana