IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
Holky nevím, zda jsem už blázen 😀 Jsem dnes 12 DPO a ráno TT negativní (dělala jsem digitální Clear Blue)..vím, že je ještě brzy, ale jsem dnes objednaná na masáž a nerada bych něco po.. nicméně proč to řeším..od cca 4-5 DPO mě začaly fakt dost bolet bradavky a stále tak nějak pobolívá v podbříšku (někdy dokonce mě tak jako táhne a bolí při předklonu)..pár dnů mě bolí i prsa a přijde mi, že čím dál tím víc..tento cyklus jsem měla pouze Ovitrille pře IUI a pak už nic..nic neberu, takže to nemůže být vedlejší účinek hormonů atd..zrovna tento měsíc jsem se rozhodla, že na to kašlu a nebudu to řešit a zrovna toto..vsugerované to podle mě nemám, to už bych byla fakt blázen..myslíte, že mám naději? Ms mám dostat cca až o víkendu a nebýt dnešní masáže rozhodně dobrovolně netestuji, protože už jsem viděla tolik negativních testů, že bych si mohla udělat sbírku..však to znáte :/ Byla jsem si fakt jistá, že tam dnes bude to + a ono na mě skočilo -, tak jsem krapet znejistila, že se možná zase moc pozoruji..
@kkacca no já si říkala, že nemusím mžourat na ducha :D Věděla jsem, že je citlivější ten klasický nooo..no tak v pátek počůrám klasický s čárkama s citlivostí 10 a budu doufat, že mé tušení je správné a budou // 🙂
@biedronca tak jsem raději volala té masérce a prý to tomu nevadí, že se to takto klientkám stává a vše ok..ta masáž mi má posunout správně ms..no uvidíme..zase nechci se omezovat a upínat na to, protože to je pak psychicky náročné po tolika letech..pokud těhotná mám být, tak budu a hotovo
@myrei u nás se nečeká, ale asi každý car to má jiný, prostě počítají s tím, že to určitě schválí.. Já jsem byla otravná a honila jsem je, pak jsem zaváhala, zda nezkusit třetí iui, ale cítím, že toto je správné, já se toho nebojím... Na druhou stranu na to dost spoléhám no, pokud to nevyjde, budu dost smutná
Dnes proběhla 3 IUI. A bylo mi řečeno, že na ni můžeme jít kolikrát chceme. Já byla v domnění a i jsem to někde četla, že může jít jen 6x do roka. Jak to máte vy? 🙂

@biedronca ahoj, zatím to vypadá dobře, testy sílí, ale je to 8. den ET, zítra může být všechno jinak....Snažím se na to nemyslet, ale moc to nejde no, pro změnu člověk čeká.....co ty?jak budeš pokračovat dál?