icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

kkacca
13. bře 2019

@karbouda jojo, jedno jenom 🙂

mitell
13. bře 2019

@kkacca Aha, no mě to doktor právě řekl tak, že to jde i tak přes pojišťovnu 🤷‍♂️

lilisis
14. bře 2019

Holky tak pokračování k tomu včerejšímu příspěvku..včera odpo jsem začala špinit a dnes to vypadá na ms 😀 Takže já řeším těhu a ona mrcha dorazí 5 dní dřív 😀

lenny2010
17. bře 2019

@anida ahoj, jak se cítíš?

karbouda
18. bře 2019

Ahojda.. Tak já čtvrtý den stimuluji, sice už to nepatří sem, ale nikam jinam chodit nebudu.. Už mě trochu začíná bolet podbrisek, tak jsem zvědavá, zda jsem jen taková cita nebo mi tam roste nějaký zverstvo :D jak jste na tom vy, holky?

mitell
18. bře 2019

@karbouda Tak držím pěsti. Já dnes začínám 7 dni od třetí IUI. Tak si dovedeš představit co to čekání obnáší 🙉😀

myrei
19. bře 2019

@karbouda Držím palce! Mě čeká 3. IUI snad teď v pátek. Uvidíme na čtvrtečním ultrazvuku, jestli to stihneme. A pak za 14 dní konzultace k IVF. Jak dlouho budeš stimulovat? A folikuly sledují průběžně?
@mitell Jeee, to čekání.. Ale testování už se pomalu blíží 😉

folik1
19. bře 2019

Tak devcata. 11.3 jsem mela ultrazvuk pred druhym IUI. Bez hormonu , domluvili jsme se ze IUI nedame a pujdem rivnou do IVF. V utery OVU a snazenicko. V patek odlet na vikend do Londyna a tam jsem zacala slabe spinit 2 dny. Tak nevim k cemu to priradit. 🤷🏼‍♀️

mitell
19. bře 2019

@myrei testování se blíží, ale zatim bez příznaků jen mirne bolestiva prsa a občas křeče v podbřišku, ale to mam i kdyz mam dostat ms 😀takže radši od toho si nic neslibuju. V jaké fázi jsi ty? 🙂

karbouda
19. bře 2019

@myrei na první kontrolu jdu zítra, držím ti moc pěsti, ať toto neřešís🙂

natlinka27
19. bře 2019

Ahoj holky přidávám se k vám v úterý jdeme. Do gennetu dnes sem 10dpo čekám na MS 4 den spinim tak sem zvědavá kdy dorazí a chceme. Jít na IUI nic u nás nenašli co by tomu branilo jak to vůbec probíhá? Nemám stím. Žádné zkušenosti 😁

myrei
19. bře 2019

@mitell Tak oni ty příznaky bývají stejné, tak třeba to vyjde 😉 Já budu vědět ve čtvrtek, kdy bude další IUI (třetí), tak jsem zvědavá

mitell
19. bře 2019

@myrei Tak mohlo by platit u nás obou DO TŘETICE VŠECHNO DOBRÝ 😉😀

myrei
19. bře 2019

@karbouda Děkuju, dej zítra vědět, jak jsi dopadla 🙂

@mitell No jasný, do třetice to musí klapnout! 🤗

myrei
19. bře 2019

@natlinka27 Vítej 😊 Třeba ms nedorazí.
Jinak obvykle jdeš na ultrazvuk cca 10 den cyklu, podle velikosti folikulu ti řeknou, kdy si máš píchnout Ovitrelle a za 36 hodin provedou inseminaci. Ten den ráno partner odevzdá sperma, oni ho v laboratoři pročistí a asi za dvě hodiny jdeš ty.

natlinka27
19. bře 2019

@myrei no uvidíme. Spíše se smiruji že dorazí měřím i bt a je zvláštní sice duch na testu byl ale tomu nevěřím 😁 tak to je celkem rychle my právě 26.2. Jdeme k dr ae dohodnout na dalším postupu všechny testy atd máme konečně za sebou

karbouda
20. bře 2019

@myrei cauec, tak i přes relativně nizké dávky mi to tam roste dobře, konkrétní počet buď neříkal nebo jsem preslechla, ale dobrý, nechal mi stejné dávky a přidal mi další injekce na dnes ct a pa.. V pa kontrola a tam se rozhodne, kdy narkoza.. Takze asi zatím good, uvidíme, co dál

lenny2010
20. bře 2019

Tak holky, nevydržela jsem to a skočila, si dnes místo na běda na krev kvůli HCG. Jsem 13.den po IUI, tak by kdyby, mohlo být rozhodnuto. Po 17hodine budu volat pro výsledky ... už teď si v hlavě přehrávám možné scénáře telefonního hovoru.
Už jsem fakt blázen 🤪

mitell
20. bře 2019

@lenny2010 držím pěsti!!! 🙃

lenny2010
20. bře 2019

@mitell tak mi bylo řečeno 1,29 což je podle mě málo na 13. den po IUI.

kkacca
20. bře 2019

@lenny2010 ahoj, a jak jsou na tom testy?byl duch?pod pět je bráno jako negativni...

mitell
20. bře 2019

@lenny2010 třeba je ještě brzy a může to jít ještě nahoru.

natlinka27
21. bře 2019

Ahoj holky prosím o radu chceme jít na IUI a do gennetu jdeme až v úterý 26.3. Dnes sem 1dc dávají nějaké léky nebo ne? Já jestli mám zavolat dr jestli bych nemohla přijít dřív aby nepřišla pozdě nemám stím zkušenosti.

kkacca
21. bře 2019

@natlinka27 ahoj, dávají clostilbegyt 3. Nebo 5. Den DC, tak jim zavolej

myrei
21. bře 2019

Ahoj holky, tak já mám dnes za sebou ultrazvuk (10DC) a smůla.. folikul tam není, zato tam je cysta 😕 Takže tento cyklus nic a snad do příště zmizí! Máte s tím někdo zkušenost?

kkacca
21. bře 2019

@myrei měla jsem cystu po clostylu, asi 6cm a sama zmizela...

biedronca
autor
21. bře 2019

@natlinka27 Určitě zavolej, a hned zítra se tam jít asi ukázat. Hormony se dávají většinou od 3DC,aby folikuly dobře narostly, a cca 12DC první Ultrazvuk a naplanovaní IUI.

myrei
21. bře 2019

@kkacca Díky. A zmizela s MS? A příště už se neobjevila?

kkacca
21. bře 2019

@myrei jj,byla velká, mysleli, ze ji budou muset vyndavat, byla jsem pak na utz a to říkali, ze zkolabovala a příště byla úplně pryc..

natlinka27
21. bře 2019

@biedronca tak sem. Tam volala a prý mám přijít až 1.4. Na utz že se naplánuje iui a léky teď je prý zbytečne mě dávat že dávají až po insiminaci

Strana