IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
Holky tak pokračování k tomu včerejšímu příspěvku..včera odpo jsem začala špinit a dnes to vypadá na ms 😀 Takže já řeším těhu a ona mrcha dorazí 5 dní dřív 😀
Ahojda.. Tak já čtvrtý den stimuluji, sice už to nepatří sem, ale nikam jinam chodit nebudu.. Už mě trochu začíná bolet podbrisek, tak jsem zvědavá, zda jsem jen taková cita nebo mi tam roste nějaký zverstvo :D jak jste na tom vy, holky?
Tak devcata. 11.3 jsem mela ultrazvuk pred druhym IUI. Bez hormonu , domluvili jsme se ze IUI nedame a pujdem rivnou do IVF. V utery OVU a snazenicko. V patek odlet na vikend do Londyna a tam jsem zacala slabe spinit 2 dny. Tak nevim k cemu to priradit. 🤷🏼♀️
Ahoj holky přidávám se k vám v úterý jdeme. Do gennetu dnes sem 10dpo čekám na MS 4 den spinim tak sem zvědavá kdy dorazí a chceme. Jít na IUI nic u nás nenašli co by tomu branilo jak to vůbec probíhá? Nemám stím. Žádné zkušenosti 😁
@natlinka27 Vítej 😊 Třeba ms nedorazí.
Jinak obvykle jdeš na ultrazvuk cca 10 den cyklu, podle velikosti folikulu ti řeknou, kdy si máš píchnout Ovitrelle a za 36 hodin provedou inseminaci. Ten den ráno partner odevzdá sperma, oni ho v laboratoři pročistí a asi za dvě hodiny jdeš ty.
@myrei no uvidíme. Spíše se smiruji že dorazí měřím i bt a je zvláštní sice duch na testu byl ale tomu nevěřím 😁 tak to je celkem rychle my právě 26.2. Jdeme k dr ae dohodnout na dalším postupu všechny testy atd máme konečně za sebou
@myrei cauec, tak i přes relativně nizké dávky mi to tam roste dobře, konkrétní počet buď neříkal nebo jsem preslechla, ale dobrý, nechal mi stejné dávky a přidal mi další injekce na dnes ct a pa.. V pa kontrola a tam se rozhodne, kdy narkoza.. Takze asi zatím good, uvidíme, co dál
Tak holky, nevydržela jsem to a skočila, si dnes místo na běda na krev kvůli HCG. Jsem 13.den po IUI, tak by kdyby, mohlo být rozhodnuto. Po 17hodine budu volat pro výsledky ... už teď si v hlavě přehrávám možné scénáře telefonního hovoru.
Už jsem fakt blázen 🤪
Ahoj holky prosím o radu chceme jít na IUI a do gennetu jdeme až v úterý 26.3. Dnes sem 1dc dávají nějaké léky nebo ne? Já jestli mám zavolat dr jestli bych nemohla přijít dřív aby nepřišla pozdě nemám stím zkušenosti.
@natlinka27 ahoj, dávají clostilbegyt 3. Nebo 5. Den DC, tak jim zavolej
Ahoj holky, tak já mám dnes za sebou ultrazvuk (10DC) a smůla.. folikul tam není, zato tam je cysta 😕 Takže tento cyklus nic a snad do příště zmizí! Máte s tím někdo zkušenost?
@natlinka27 Určitě zavolej, a hned zítra se tam jít asi ukázat. Hormony se dávají většinou od 3DC,aby folikuly dobře narostly, a cca 12DC první Ultrazvuk a naplanovaní IUI.
@biedronca tak sem. Tam volala a prý mám přijít až 1.4. Na utz že se naplánuje iui a léky teď je prý zbytečne mě dávat že dávají až po insiminaci

@karbouda jojo, jedno jenom 🙂