icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

mitell
21. bře 2019

@natlinka27 Třeba ani žádné léky nebudou potřeba dávat. Já taky žádné nedostala, ovulace u mě probíhala sama a v pohodě 🙂 Jen ti dají Ovitrelle den, dva před IUI aby sis píchla 🙂

natlinka27
21. bře 2019

@mitell také sem si myslela že asi nechtějí koukala ještě na moje výsledky už minule říkala že nic nenašli že mám i velkou zásobu vajíček nebo čeho to a že vše úplně super tak proto třeba nechtějí nic davat tak počítala abych byla 10-12dc a udělají utz a domluvíme se kdy udělají iui tak uvidíme jestli se zadari

mitell
21. bře 2019

@natlinka27 U mě to samé, taky žádný problém. Ani u partnera. Teď jsem 9 dni od 3 IUI a čekám. To čekání není vůbec lehký 😀 Sama uvidíš 🙂

natlinka27
21. bře 2019

@mitell ty brdo už 3 iui jo? A já si říkala když nikde není žádný problém že by to mohlo vyjít hned 😁 achjo to mě snad trefí 😁 takhle už se snažíme 13 měsíců

fatal_error
21. bře 2019

@natlinka27 pri iui je 20% sance, nic moc

fatal_error
21. bře 2019

@fatal_error resp. teda udava se oficialne jen 15% uspesnost IUI, ale to je zavadejici, protoze je to metoda prvni volby a tak ji podstoupi i zeny jeste predtim, nez se zjisti, ze maj napr. nepruchozi vejcovody nebo jinou dosud neodhalenou zavadu.

mitell
21. bře 2019

@natlinka27
@fatal_error
Přesně tak, úspěšnost je dost nízká, ale určitě za zkoušku stojí, musí to jednou vyjít 🙃 Tak to neznamená, že vám to na poprvé nemusí vyjít třeba vyjde 🙂 bohužel u nás zatím ještě nic 😀 Taky se snažíme rok a čtvrt.

mitell
21. bře 2019

Dokonce jsem i četla že se ženský snaží 6x, 9x IUI a nic

natlinka27
21. bře 2019

@mitell také sem četla že někdo měl už asi 8x a nic a někdo zase že hned na poprvé a snažení doma je kolik procent úspěšnosti ještě méně než iui nebo to je stejné?

mitell
21. bře 2019

@natlinka27 snažení doma je o něco více šanci. Ale je to zvláštní, když IUI je zákrok tak by člověk čekal větší šanci než snažení doma že

fatal_error
21. bře 2019

@mitell jj, stoji, treba kdyz je problem v nacasovani nebo je prilis husty hlen, ja v to vkladam nadeje. pujdu pristi cyklus. 🙏👍🍀

natlinka27
21. bře 2019

@mitell no tak to je Teda zajímave když iui je. Menší šance jak doma 😁 no to sem z toho jelen jediné jít na IUI a pak ještě doma to pojistit 😁

mitell
21. bře 2019

@fatal_error přesně tak. Jednou to vyjít musí ✌ kolikátý to pokus bude u tebe?
@natlinka27 jojo taky to vždy pojistíme ale jak je vidět tak asi na tom úplně nezáleží 😂Ale jistota je jistota kdyby náhodou 😀

natlinka27
21. bře 2019

@mitell no právě co kdyby náhodou 😁

anida
21. bře 2019

Ahoj. První iui nevyšlo... tak jedeme další kolo.. berete nějaký speciální vitamíny? Já je inofolik a listovku co mi napsal dr.

fatal_error
21. bře 2019

@mitell u nas nejde moc rict, kolikaty cyklus, makame na tom od cervna, na prelomu zari a rijna jsem byla chvili tehotna, ale v 6.tt to odeslo a od ty doby zas nic. jenze ja mam dlouhy a nepravidelny cykly, minuly cyklus mel dokonce 58 dnu.
treba syn se nam povedl na 8. pokus, coz zni fajn, az na to, ze to trvalo rok a pul. 🙂
jinak jsme zdravi. ja mam malinko nizsi progesteron a muz malinko pomalejsi spermie, ale oboji dle doktora v Pronatalu neni nic vaznyho.

mitell
21. bře 2019

@fatal_error Tak to mě mrzí.. Ale aspoň je vidět že ta IUI má cenu zkoušet 🙂
@anida Ahoj. Taky jsem brala inofolic combi, 4 měsíce a nic. Jsou to zbytečně vyhozený peníze. Teď beru jen listovku 🙂

natlinka27
21. bře 2019

Holky já teď budu zkoušet drmek teď dvě holčiny ho brali a hnedka se jim povedlo nevíme jestli díky drmku nebo zrovna náhoda tak ho mám objednaný a zkusím také

fatal_error
21. bře 2019

@mitell prave iui u nas vyresi to pitomy nacasovani.
@natlinka27 taky o nem premyslim, hodne ho zensky chvali. jenze zas kdyz uz jsem zvykla pit kontryhel, tak nevim, jestli to muzu takhle mixovat. 🙂

mitell
21. bře 2019

@fatal_error pila jsem kontryhel a užívala i inofolic combi 🙂

johan7
21. bře 2019

Ahoj, my jsme byli na IUI v Pronatalu dnes, bylo to nase prvni IUI, tak jsem z toho byla malinko nesva, ale nakonec to bylo uplne v pohode. Jsem zvedava, co se z toho “vyklube”, i kdyz sance jsou dle statistik nevelke, stejne verim 🙂 mame to vecer doma jeste zatuplovat 🙂

fatal_error
21. bře 2019

@mitell kdy budes testovat? nebo ses ten typ, co vydrzi qz do pripadnyho vynechani? v pondeli uz by mohlo byt neco videt, ne? 🙂 drzim palce. 🙏

fatal_error
21. bře 2019

@johan7 brala jsi neco? ja dostala v pronatalu clostilbegyt od pristiho cyklu, ale vubec se mi do nej nechce. nejradsi bych ho nebrala, precetla jsem si rizika a bojim se.
mas pravidelny cykly?

natlinka27
21. bře 2019

@fatal_error já. Myslím. Že kombinovat by se. Nemělo mě. Kontryhel rozhodil cyklus q také sem o něm četla samé pozitivní tak sním začnu

johan7
21. bře 2019

@fatal_error Brala jsem od 3.dc Clostilbegyt, v utery Ovitrelle injekce a dneska akce. Uz jsem to tak mela predminuly mesic, ale zjistil se polyp v deloze, tak jsem byla a hysteroskopii a odstraneni, tak se to tim oddalilo. Od zitra si mam zacit brat Duphaston. Vubec se Ti nedivim, taky se mi do nej nechtelo, kdyz si clovek cte ty pribalaky, tak je mu ouvej, ale ja mam diky endometrioze pouze pulku vajecniku, ktera neprodukuje tak, jak ma a diky Clostilbegytu jsem mela dva krasny velky folikuly. Cykly mam pravidelny.

natlinka27
21. bře 2019

@johan7 držím palečky aby se zadarilo ☘️☘️☘️

johan7
21. bře 2019

@natlinka27 Dekuju moc 🤗 moc jsem to tady zatim neprocitala, Ty uz jsi po IUI?

natlinka27
21. bře 2019

@johan7 nene ještě ne dnes sem 1dc a 1.4. Mám jít na utz a domluvíme se na termínu iui zatím máme všechny testy udělané a chceme to zkusit ale žádné léky prý mě dávat teď nebudou až prý po iui dnes sem tam volala a ptala se že by jsme. Chtěli iui jestli se nebudou nasazovat léky a koukala na. Výsledky a prý ne až po

johan7
21. bře 2019

@natlinka27 Tak to je fajn, ze zatim nejsou hormony potreba, budu Ti drzet palce, dej pak urcite vedet 🍀✊🏻

natlinka27
21. bře 2019

@johan7 děkuji už bych byla ráda kdyby to vyšlo ale uvidíme, dám vědět určitě a ty také dej vědět snad se zadarilo 🙂

Strana