icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

lilienelli
8. led 2019

@kkacca tak to ráda slyším.. snad bude mít manžel aspoň jakš takš spermie .-)

lilisis
8. led 2019

@biedronca neee..já chodím do Genettu 🙂

biedronca
autor
8. led 2019

@lilienelli Ale jo, ja byla taky skeptická že IUI nemůže vyjít.
Vyjde pouze 1 páru z 10.
A ejhle! Nám hned první IUI vyšlo, .....ikdyz nedopadlo no.

biedronca
autor
8. led 2019

@lilienelli A vy jste na spermiogramu nebyli jeste vubec nikdy?

lilienelli
8. led 2019

@biedronca ne, byla jsem s manželem už těhotná dvakrát, takže nebyli... jde poprvé ve čtvrtek teď.

biedronca
autor
8. led 2019

@lilienelli Asi jsem to přehlídla, .. jak dlouho se to snažíte?

lilienelli
8. led 2019

@biedronca dlouho dlouho dlouho... od roku 2015, jedno těhotenství zamlklé v roce 2017. moc se tam těším, jen se bojím toho ježdění tam, máme to 40 km.. já se bojím řídit, když tak budu muset, no... manžel se mnou furt jezdit nebude...my spolu prostě můžeme spát furt, ale neotěhotním no, mám problém otěhotnět, nevím proč.. ovulaci cítím.. však uvidíme, co nám řeknou .-))

lilienelli
8. led 2019

@biedronca teď si dávám sklínku červeného vína, protože ráno to vypadalo na menzes a ne a ne se rozjet, mě trefí

biedronca
autor
8. led 2019

@lilienelli Nooo tak tim lip, pokud by se extra nerozjela. Aby se to opravdu stihne stimulovat na to IUI.
Verim,to dojízdění bude vyčerpavající, ale nezbytné, stím počítejte. Cca 12-13DC na Ultrazvuk - uvidí se, jak to vypadá s ovulací a naplanuje se IUI. Pak je IUI ob den, tj. pondělí, středa. Dojízdět budete, stím bohužel počítejte.

lilienelli
8. led 2019

@biedronca to se stihne, říkala mi to sestra.. ale ta stimulace asi není jistá, chci jen přemluvit, pokud mi to vyjde hormonální profil ok, aby to šlo bez stimulace, víš, ta první aspoň ... no ale když řeknou, že ne, tak je poslechnu, samozřejmě.já vím, už počítám s tím dojížděním ☹ ale těším se. .. těším se, že se konečně začne něco dít, já už přirozeně bez pomoci neotěhotním, s tím nepočítám.

biedronca
autor
9. led 2019

@lilienelli Ale vysledky hormonalního profilu jsou myslim do tydne. Určitě pokud mas ovulaci, krasné folikuly a dostatečnou sliznicic, nebude vubec nutné hormony dávat.
chapu ten pocit, kdyz se uz konečně něco děje. Mě to taky vlilo krev do žil,kdyz vim, ze ted co cyklus tak bude IUI a na jaře IVF. Prostě vím co bude, a vím ze jsem cili blíz a blíz a prostě něco z toho prece MUSÍ vyjít.

lilienelli
9. led 2019

@biedronca myslím, že by mi sestřička neříkala, že v tomto cyklu bude iui a je to už druhá sestřička, co mi to řekla u nich po telefonu. přece by to neplácala jen tak .. řekla mi jasně krev na hormon. profil a ještě v tomto cyklus iui. no snad to u mě půjde bez té stimulace .-)) určitě Ti už něco vyjde.. já uměle ne, ale to bych se už opakovala, ale říkám, mám už dceru, takže to je jiná situace, nemít žádné dítě, na umělé jdu. krásný den a doufám, že brzo budeš mít dvě čárky .-)

biedronca
autor
9. led 2019

@lilienelli Tak to pak jo, jestli se na tom shodly dvě sestřičky, tak pak je super, že to vse jde tak rychle. Ikdyz ja se divim,že udělají IUI, kdyz nebudou vysledky hormonalního profilu.
Kazdopádně je to super !!

lilienelli
9. led 2019

@biedronca ale proč si myslíš, že nebudou výsledky???když půjdu na krev zítra, no možná půjdu až v pátek, zatím se menzes nerozjíždí (jsem na nervy z toho, když tak tam budu muset jet, ale každopádně tam zítra jdeme.... ), tak stjeně budu mít ovulaci až tak za 10 dní, takže iui by bylo až tak za deset dní... mimochodem hormonální profil vím, že budu mít dobrý, mám ho nedávno dělaný mým gynekologem.

biedronca
autor
9. led 2019

@lilienelli Joo taak, pak to je ok. A kdyz mášš nedávno dělaný hormonální profil,tak vem jen ty vysledky přímo do EuroFertilu. Pak je možná nebudou ten hormonální profil dělat. 🙂

lilienelli
9. led 2019

@biedronca ne chtějí ho dělat☹ uvidíme no...

biedronca
autor
9. led 2019

@lilienelli Atak to je dobře. Jéé, kéž by ti vše hned vyšlo, jak hormonalní profil tak hned IUI. At to frčí a na nic se nečeká 🙂 Dej vedet zítra, jak jsi dopadla.
MS se nakonec nerozjela jo?

kkacca
9. led 2019

A proč dělají hormonální profil před každým IUI, když máš ovulaci a folikul, tak nevidím k tomu důvod...

biedronca
autor
9. led 2019

@kkacca Nedelají se PŘED kazdym IUI. Dělají se jen 1x za celý pobyt v CARU.

kkacca
9. led 2019

@biedronca jo to je jasný, to mám za sebou...nevěděla jsem, že je to v CAR začátek...

magicka89
9. led 2019

Tak holky já byla dnes na ultrazvuku..vše je připraveno...večer si píchám ovitrelle a v pátek v 10:30 nástup na inseminaci...nějak se na to neupínám, tak uvidíme...jak jste na tom vy ostatní? 🙂

biedronca
autor
9. led 2019

@magicka89 nOO SUPER. Který to je IUI, ted?
Ja jsem po 2 IUI ted v pondělí.

kkacca
9. led 2019

@magicka89 držím palec, já čekám na výsledek, dneska je to teprve 6. den a samo už jsem si stihla vsugerovat všechny příznaky :D ale objektivně mi není nic....

magicka89
9. led 2019

@biedronca
@kkacca HOLČIČKY MĚ ČEKÁ TEPRVE PRVNÍ IUI....TEĎ JSME SE SNAŽILI DOMA...ptala jsem se i na průchodnost vejcovodů - pan primář říkal, že samozdřejmě není problém zákrok udělat,ale že je to operace, jako každá jiná a že pokud jsem netrpěla na gynekolog.problémy, je málo pravděpodobné, že u mě něco takové je...střídají se mi ukázkově vaječníky při ovulaci každý měsíc..tak mu budu věřit...jsem zvědavá...ale nevěřím tomu...no uvidíme no...

@kkacca 6 den? za chvíli víš výsledek, to uteče....
@biedronca jinak já tomu IUI moc nevěřím,ale chci před umělým zkusit všechno co jde 🙂 držím pěstičky...kéž bychom alespoň jedna z nás otěhotněly 🙂

kkacca
9. led 2019

@magicka89 Mně dělali v CAR průchodnost ambulantně, nic hroznýho to nebylo....Jinak na IUI taky nevěřim, ale jednou to vyšlo spontánně při čekání na drilling, kdy ani nebyla MS, tak to snad vyjde zase, ale s lepším koncem 🙂)

empeka
9. led 2019

Ahoj 🙂 tak ja ted dobiram Clostylbegyt a 14 jedu na měření folikulu, tak snad přiští tyden by se mohlo IUI uskutecnit. Je to naš první pokus a pevne doufam ze ostatní ;)

biedronca
autor
9. led 2019

@magicka89 Veřte IUI, opravdu. Kdyz člověk věří, je to polovina uspěchu. Kdyz si člvoěk bude říkat " stejně to nevyjde" tak to negativní si jen přivoláte. Zní to jako "klišé" ale je to pravda...
Nam IUI první vyšlo !! ... ikdyz nedopadlo.
Ale byli jsme ten 1 pár z 10, kterému se to podařilo. Dnes už to vidím -bohudík- takhle.

Musí se to letos povést, taky co cyklus tak bude IUI. To by bylo, aby nebylo.

biedronca
autor
9. led 2019

@kkacca 6. den nemůžeš mit ani nijaké příznaky, to se možná teprve a jestli vubec, uhnízdilo. Kdyby to teda vyšlo....
Ja jsem teda po IUI od pondelka,takže pár dnů... ale u mě uplně bezná normalka, a nebolí mě vubec nic.

magicka89
9. led 2019

@biedronca Máš pravdu 🙂 těším se na to....pořád si říkám, že musím mít agresivní hlen na děložním čípku 🙂 vůbec totiž nemívám ten bílkový...tak to snad pomůže 🙂 věřím, že rok 2019 nám panděrka přinese 🙂

biedronca
autor
9. led 2019

@magicka89 Ja nemam zadnou ovulaci. Prostě není co oplodnovat. Nemam ani zadny hlen,zadné bolesti, ani píchání na vaječnících. Tak co je horší? Přesto mam MS a cyklus pravidelny.
Kdyz ovu,tak jedině nahoněná šílenyma dávkama hormonů, a injekcí do bricha.

Strana