icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

kkacca
9. led 2019

@biedronca já vim, že nemůžu mít žádný příznaky, proto taky píšu, že jsem si všechno vsugerovala ne 🙂 Byla si na drillingu?já od tý doby cejtim ovulaci fakt hodně a i byla sama, ale stejně v car stimulujou...

magicka89
9. led 2019

@biedronca jak je to možné, viď? přírodní cestu jsi ani určo zkoušela viď? a já mám všechno ukázkové...každý měsíc si uvědomuji s menstruací, jak ze mě odchází další možnost nového života...a plánujete asi IVF,že?

lilienelli
9. led 2019

@biedronca ne nerozjela.. moje nervy ! tak včera ráno na wc papíru krev, honem volám do eurofertilu ať mě přeobjednají, pač to nejvyde tak, aby mi hned vzali krev i na ten hormon. profil a menzes se nerozjelo... jen špiním...zítra jim to tam řeknu.. no, tak pojedu třeba v pondělí znovu, co se dá dělat...

biedronca
autor
9. led 2019

@magicka89 No my se rok snažili normalně, po roce potrat... pak jsme šli hned do CARU a už to jelo.
V červenci po první IUI jsem otěhotněla,ale dopadlo to revizí.
Ated před kazdým IUI mam šílené dávky hormonů,aby se aspon jeden jediny folikul ukázal, narostl.
Takže tento cyklus bylo IUI, hned vdalším cyklus tj na začátku unora poslední IUI, šetříme na IVF, a na jaře jdeme do toho...
A to bylo pro mě IVF uplně scifi , katergoricky jsem ho odmítala a nechtěla.

biedronca
autor
9. led 2019

@lilienelli Třeba udělají ultrazvuk. Tak hned rkenou na čem jsi.
A ty tam jdeš poprvé? jako ze jdete na vstupní konzultaci?

biedronca
autor
9. led 2019

@kkacca Kurde po drillingu a po IUI to přece musí vyjít!!!

kkacca
9. led 2019

@biedronca No snad se ve mně nevrtali zbytečně 🙂) Ne ta operace byla celkem sranda, človcek po revizi otupí, vždyt to znáš 🙂

lilienelli
9. led 2019

@biedronca jdu tam úplně poprvé no....

biedronca
autor
9. led 2019

@lilienelli ahaaa, tak poprvé ultazvuk delat nebude. To si jen vy s manzelem a doktorem budete povídat - fatk to je konzultace. Nastíní vsechno mozne, nabídky, varianty a moznosti a domluvíte se co dal 🙂 manzel půjde určitě hned na krev rovnou..A ten samy den mate i spermiogram, ze?

lilienelli
9. led 2019

@biedronca přesně jak píšeš... připravuji ho na to, že zítra spermiogram a předpokládám, když jsem to tedy nedotsala, tak v pondělí znovu na hormonální profil, do pondělí to už dostanu.

lilienelli
Autor odpověď smazal
empeka
10. led 2019

Ahoj holky, mam dotaz, mate skušenosti s Clostylbelgytem? Ja ho dnes beru poslední den a s navalama horka jsem tak nijak počitala ale te brutaalni depky a nalada jako na houpačce 😵 to mne dostalo, připadam si jako hysterka, furt brecim
Měly jste to taky? nebo uz si neco namluvam 😕

magicka89
10. led 2019

@biedronca tak to já spíše počítám s IVF.....jen si říkám jestli do mě budou rvát tolik hormonů, když ovuluji každá měsíc ukázkově s ukázkovou sliznicí....nevím...samozdřejmě, že pořád doufám v to, že vyjde IUI...na druhou stranu jsem realista...nechci se z toho hroutit...to ani nejde...musím fungovat v práci i na hodinách, které vedu,takže já mám pořád co dělat...vždycky si trochu upláknu, když to dostanu a jedu dál no..nic jiného mi nezbývá...manžel v IUI věří asi víc...a to je dobře 🙂 třeba Ti IUI zase dopadne..a když ne, tak IVF určitě :-*

biedronca
autor
10. led 2019

@magicka89
@lilienelli
@kkacca Holky,tak jsem dnes byla na kontrola na hematologii, z dvou vysledků krve vyšlo,že mam sníženou bílkovinu a ta způsobuje, že mam hustou krev. Takže kazdy den si musím píchat injekce na redení krve, do bricha.
A kdyz otěhotním,tak minimalně celé těhotenství kazdy den inejkce do bricha...
A přišla jsem prý pozde, hned v den isneminace, by se měli už píchat, ja pícham skoro až po 5 dnech :(

kkacca
10. led 2019

@biedronca ahoj, a to má vliv i na otěhotnění, když si to nepíchala od začátku, to podle mě není takovej problém když je to úplně na začátku ne? já dneska dělala test a Ovitrille už tam není, tak uvdíme, co dál....

kkacca
10. led 2019

@empeka Já teda hrozný pocení, v noci úplně mokrá a nálady celkem v pohodě, jako ne že bych byla vyrovnaná, ale to asi nikdy :D

biedronca
autor
10. led 2019

@kkacca Pry jo, právě hned v den IUI se ma pichat injekce. Protoze pry ta hustá krev právě brání aby vajíčko vubec doputovalo do dělohy a zavrtalo se.

kkacca
10. led 2019

@biedronca aha, ale tak předtím si to taky nevěděla a přece jenom se zadařilo, tak uvidíš..zase hlavně, že na to vůbec přišli...

lilienelli
10. led 2019

@biedronca ahoj , takže.. my dnes první návštěvu eurofertilu.. pocity mám šmíšené... samozřejmě, nečekala jsem, že nás tam budou vítat s červeným kobercem.. ale přišlo mi to takové chladné ten přístup.. v 10:30 objednaní, pan doktor Lachčina nás vzal skoro ve 12, ale jo, dobrý, chápu, to neva... strašně rychle rychle vše vysvětlit asi tak, že jsem nestíhala ani reagovat... říkal , že ten první IUI proběhne jak jsem psala už tomto cyklu bez hormonální stimulace, hormonální profil až v pondělí (stále se mi nerozjela menzes, počítám zítra, takže tam v pondělí pojedu na krev ). Manželovi spermio budou dělat až v den IUI. A KONEČNĚ SE DOSTÁVÁM KDY IUI, iui 11 den cyklu.

happinesss
Autor odpověď smazal
kkacca
10. led 2019

@lilienelli tak bez hormonální stimulace je v pohodě, když máš ovulaci a bude dostatečný folikul, spíš mě zaráží, že dopředu ví, že 11DC...

lilienelli
10. led 2019

@kkacca 11 dc budou měřit folikuly od 11 dc a pak někdy plus mínus pár dní od 11 dc iui, špatně jsem to napsala, padon .-))

kkacca
10. led 2019

@lilienelli jasně, tak to je tak já být 🙂 držím palce

biedronca
autor
10. led 2019

@lilienelli noi každopádně super, ze to vše bude hned.
My mame Mudr. JAROSE, ten druhy.
U Lahciny jsem byla 1x.

lilienelli
10. led 2019

@biedronca a jaký se ti zdál? recenze na netu má teda parádní, ale přišel mi takový neosobní...a nemám z něj pocit, že by byl extra příjemný.

lilienelli
10. led 2019

@biedronca IUI mi bude dělat přímo on? asi jo, že?

biedronca
autor
10. led 2019

@lilienelli uvidis, po dalsi navstrve.
Treba ti casem sedne.Ja ho extra neznam, ale jsem rada, ze mam Jarose.
U Lachciny ultrazvuk strašně bolel, u Jarose se mi to nestalo.
Profici to jsou oba.

lilienelli
10. led 2019

@biedronca neeee, tos mi neměla vůbec psát, že to bolelo u něj, ježiši... jsem na toto totiž háklivá .. mám strašně šetrného doktora gynďáka ☹

lilienelli
10. led 2019

@biedronca hold jsem se neměla ptát, no 😀

biedronca
autor
10. led 2019

@lilienelli Ale to je individualní, kdyz je pred ovulací, on musí trošku na podbrisek zatlačit,aby presnš vidět jestli a jak velky ten folikul je.
Ja měla Lachčinu jen 1x, nemohu soudit 🙂

Strana