icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

aklin
1. dub 2019

@karbouda díky za podporu

kkacca
1. dub 2019

@aklin za me taky ivf v pohode, jen proste porad cekas, ale lepší už to nebude a není ani po tom, co se zadari ;) drzim palce

johan7
1. dub 2019

@werisekk To mě mrzí, ale nezoufej, ještě je hodně možností a držím palce! Já čekám, jestli přijde nebo nepřijde menstruace po prvním IUI teď v pátek nebo dříve (dnes 24 dc) a taky jsem +- smířená s variantou, že budu muset znovu. Ale přesně jak píše @aklin, tak pozitivní je, že nemám PMS 🙂 sice mi je po tom Duphastonu trochu šoufl, ale žádný bolesti prsou, žádný bolení v podbříšku, víceméně pohoda, tak když to nevyjde, tak aspoň tohle pozitivum 🙂 Ještě jsem se chtěla zeptat tak obecně, kolik těch IUI po sobě se může udělat bez nějaké pauzy?

aklin
1. dub 2019

@johan7 klidne 6 za sebou.

aklin
1. dub 2019

Hky, i kdyz slabe spinim, ale mam chut letet do lekarny a koupit si test. Porad me boli prava strana vajecniku a je to dost neprijemnrle.

johan7
1. dub 2019

@aklin Díky.

folik1
1. dub 2019

@karbouda tak 2?? Taky jsem o tom premyslela, ale nevim jestli bych to zvladla🤦🏼‍♀️ My cekame jen na souhlas od pojistovny. To vubec neutika 😳😳 je to 20 den od zadosti a me to prijde jako vecnost.

karbouda
1. dub 2019

@aklin bez koupit, aspoň budeš vědět

karbouda
1. dub 2019

@johan7 a kolik jsi po iui? Držím palce

karbouda
1. dub 2019

@folik1 hele my jsme magoři, máme triletyho syna zlobiveho, ale my bychom I ta dvojčata chtěli..uvidíme 🙂 navíc chceme tri deti, máme velky dům a hlavně znovu to snažení a čekání a breceni a píchání hormonů a stresovani, neustáleho Googleni a rok a půl trvající hledání duchu pod mikroskopem už prostě bych ideálně nechtěla zažít... Strašně moc obdivuji holky, co mají X ivf bez úspěchu, po tune hormonů mají tři vajíčka atd, to mi jich je fakt nesmírně líto, já bych se už houpala na provaze se svou labilitou 🙂

aklin
1. dub 2019

@karbouda 13 dpo. Na testu nic neni. Nastesti si z toho nic nedelam, mela jsem tucha.

johan7
1. dub 2019

@karbouda Díky moc! Dneska jsem 12 den po IUI.

karbouda
1. dub 2019

@johan7 tak to už na testu bude něco vidět, já už bych testovala, nejraději bych testovala den po transferu
😂

karbouda
1. dub 2019

@aklin mrzi me to, z těch všech neúspěchů je už člověk fakt otrávený, běž do ivf, tam se aspoň I případné zjistí, kde může být ještě zakopaný pes

johan7
1. dub 2019

@karbouda No to víš, že mě už svrbí ruka ho vyndat ze šuplíku, ale jsem srábek 😀 myslíš, že už by to test odhalil,jo? Mám to dostat až v pátek.

folik1
1. dub 2019

@karbouda tak jsem si to asi privolala. Pojistovna nam to odklepla. Ted jeste na kolik me vyjdou leky. 🤦🏼‍♀️

karbouda
1. dub 2019

@johan7 podle mě na 90%

karbouda
1. dub 2019

@folik1 léky me vyšly celkem jen asi na 1100kc, osm injekcí bemfoly, pet cetritode, jeden ovitrelle, prednison tri balení a crinone dvě balení, takže pohoda

folik1
1. dub 2019

@karbouda tak doufam ze na tom budem podobne.

folik1
1. dub 2019

@karbouda ja cetla 11tis 😂😂 1100? Tak malo? Pak jeste nadst. ukony . To bude pohoda. Dik za info

karbouda
1. dub 2019

@folik1 my měli 5500 prodlouženou kultivaci a6000 mrazák, takže v tom za 13, samozřejmě výrazně to naskakuje s icsi..

folik1
1. dub 2019

@karbouda ICSI chceme. Zamrazit asi ne a prodlouzenou kultivaci taky chceme .

werisekk
1. dub 2019

@karbouda @johan7 Díky moc holky😊každopádně to nevzdávám jedu dál jen to zamrzí.. Snažíme se s partnerem přes dva roky doktoři zjistili že u mě nedocházelo k ovulaci tak jsem byla natěšená že když se povedla stimulace mohlo by to vyjít ale přibyl jen další prázdný test

johan7
2. dub 2019

@werisekk Tyhle pocity velice dobře znám a padla nejedna slzička, pro ženskou, co se dýl snaží o mimčo je to dost vyčerpávající, ale pořád musíme věřit...i z cenu dalšího bílýho testu, protože: Všechno dobře dopadne a když ne, tak ještě není konec 🍀 hodně sil do dalšího boje. Mě začíná pobolívat jako na ms, takže v tom zřejmě pojedem další kolo spolu 🙂

karbouda
2. dub 2019

@folik1 mrazení je alfa omega, protože když nevyjde transfer, budou probíhat kryotransfery neméně důležité a kdyby první transfer nevyšel, musela bys jednak čekat třeba tři měsíce a hlavně podstoupit další stimulaci, děsna představa, ale samozřejmě je to na tobě

karbouda
2. dub 2019

@werisekk příště už to vyjde, není to jen prázdná fráze, protože máš vyřešený problém, ale ani úplně bezproblémovým párům to nevyjde hned, důležité, že se vi, kde byl problém.. Při tom ivf se ukáže, já měla 25 vajíček a nakonec osm embryí, takz I v přirozeném cyklu bych si počkala..

aklin
2. dub 2019

Vcera mi zacala MS a ja fakt hnusna. Tes tomu nechame volny prubeh, pauzicku. A na podzim zkusime to IVF. Aspon se zjisti v cem je problem. Mozna mam prazdne folikuly, nekvalitni vajicka.

biedronca
autor
2. dub 2019

@aklin co nějaké vysetrení do té doby absolvovat? bez veškerého jako - imunologie, hematologie a genetika obou, bych do IVF nešla. Treba se prijde na nějakou kravinu, ktera se podléčia IVF nebude treba. Kdyz uz ma clovek za to dát tolik penez,tak aspon s pocitem ze to je nejmožnější posledníé varianta a je hlavně vysetren, že je treba vse ok.

johan7
2. dub 2019

@fatal_error Jak Ti dopadl ultrazvuk? Byla jsi dnes?

aklin
2. dub 2019

@biedronca nenapadlo me, ze je to mozne i bez tehle cesty. Se svou doktorkou si o tom promluvim. Moc diky za tip.

Strana