IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@werisekk To mě mrzí, ale nezoufej, ještě je hodně možností a držím palce! Já čekám, jestli přijde nebo nepřijde menstruace po prvním IUI teď v pátek nebo dříve (dnes 24 dc) a taky jsem +- smířená s variantou, že budu muset znovu. Ale přesně jak píše @aklin, tak pozitivní je, že nemám PMS 🙂 sice mi je po tom Duphastonu trochu šoufl, ale žádný bolesti prsou, žádný bolení v podbříšku, víceméně pohoda, tak když to nevyjde, tak aspoň tohle pozitivum 🙂 Ještě jsem se chtěla zeptat tak obecně, kolik těch IUI po sobě se může udělat bez nějaké pauzy?
Hky, i kdyz slabe spinim, ale mam chut letet do lekarny a koupit si test. Porad me boli prava strana vajecniku a je to dost neprijemnrle.
@folik1 hele my jsme magoři, máme triletyho syna zlobiveho, ale my bychom I ta dvojčata chtěli..uvidíme 🙂 navíc chceme tri deti, máme velky dům a hlavně znovu to snažení a čekání a breceni a píchání hormonů a stresovani, neustáleho Googleni a rok a půl trvající hledání duchu pod mikroskopem už prostě bych ideálně nechtěla zažít... Strašně moc obdivuji holky, co mají X ivf bez úspěchu, po tune hormonů mají tři vajíčka atd, to mi jich je fakt nesmírně líto, já bych se už houpala na provaze se svou labilitou 🙂
@werisekk Tyhle pocity velice dobře znám a padla nejedna slzička, pro ženskou, co se dýl snaží o mimčo je to dost vyčerpávající, ale pořád musíme věřit...i z cenu dalšího bílýho testu, protože: Všechno dobře dopadne a když ne, tak ještě není konec 🍀 hodně sil do dalšího boje. Mě začíná pobolívat jako na ms, takže v tom zřejmě pojedem další kolo spolu 🙂
@werisekk příště už to vyjde, není to jen prázdná fráze, protože máš vyřešený problém, ale ani úplně bezproblémovým párům to nevyjde hned, důležité, že se vi, kde byl problém.. Při tom ivf se ukáže, já měla 25 vajíček a nakonec osm embryí, takz I v přirozeném cyklu bych si počkala..
Vcera mi zacala MS a ja fakt hnusna. Tes tomu nechame volny prubeh, pauzicku. A na podzim zkusime to IVF. Aspon se zjisti v cem je problem. Mozna mam prazdne folikuly, nekvalitni vajicka.
@aklin co nějaké vysetrení do té doby absolvovat? bez veškerého jako - imunologie, hematologie a genetika obou, bych do IVF nešla. Treba se prijde na nějakou kravinu, ktera se podléčia IVF nebude treba. Kdyz uz ma clovek za to dát tolik penez,tak aspon s pocitem ze to je nejmožnější posledníé varianta a je hlavně vysetren, že je treba vse ok.
@fatal_error Jak Ti dopadl ultrazvuk? Byla jsi dnes?

@karbouda díky za podporu