icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

karbouda
27. bře 2019

@kkacca tak to mám radost, že vše jak má být, se srdíčkem bude určitě ještě Mega úleva.. Volala a prý min 15 oplodnenych, totálně mi spadl kámen ze srdce, celou noc jsem se budila a myslela na to, jak jsem pitomá takhle riskovat

kkacca
27. bře 2019

@karbouda no vidíš, to paráda, to jich do 5. dne zbyde třeba 10 🙂 no u mě úleva úplně nebude, už jsem srdíčko viděla a pak stejně zamlklé těhotenství, takže možná po 1. screeningu...

karbouda
27. bře 2019

@kkacca JJ ja prvním těhotenství se synem, který se povedl hned za dva měsíce jsem nic neřešila, sportovala jsem a pohoda a teď? Už to teda nebude takové pohodové, člověk když má nějaké negativní zkušenosti a ještě cesta je takto trnitá se asi nepřestane bát.. Budu držet moc palce snad se k tobě brzy přidám, v neděli bude transfer.. Ja budu hlavně ráda, když bude k mrazení, ať mám trochu něco v záloze

fatal_error
27. bře 2019

@karbouda 15, to je nadhera. 👌👍

karbouda
27. bře 2019

@fatal_error JJ je to boží, tak uvidíme,.co se dozvím zítra, budou nejspíš odpadavat jak hrušky, ale šance je už velika, že par bojovníků se do konce dostane 🙂

kkacca
27. bře 2019

@karbouda něco tam urcite bude, toho bych se nebala ;)

johan7
27. bře 2019

@karbouda Ty jo, to je super! Moc držím palce a ať se hezky vyvíjej 🙂

karbouda
27. bře 2019

@johan7 děkuji moc :-*

fatal_error
27. bře 2019

A chysta se nekdo v dohledny dobe na IUI?
Porad premyslim, jak moc mi dokaze Clostil uspisit ovulaci, kdyz obycejne ji mam cca 25. den cyklu.
Kdyz jsem se dnes objednavala na utz na 12.dc, coz vychazi na nedeli, tak se sestricka ptala, jak dlouhe mivam cykly a kdyz jsem rekla, ze minuly mel 39 dnu a to byl jeste uspech, tak rikala, ze utz 13.dc (pondeli) muzem nechat uplne v klidu. Takze ona ta ovulace po Clostilu u dlouhejch cyklu bude asi stejne spis pozdeji, ne? Vyznelo mi to tak.

johan7
27. bře 2019

@fatal_error To je to, co jsem si myslela, že by to pondělí mohlo být v klidu. Myslím, že to tady stejně asi nevykoumáme, počkala bych na to pondělí a uvidíš, ale pokud máš dlouhé cykly, tak dřív jak v pondělí nejspíš ovulaci mít nebudeš, takže bych asi byla v klidu.

karbouda
28. bře 2019

Ahoj, tak máme 16 embryí, nakonec se oplodnilo 17 vajíček, ale jedno odpadlo, šest nejlepší kvality 1, dvě trochu min 1- a zbytek kvalita 2-3, ale že to ještě nic neznamená no, tak uvidíme.. Držte jim se mnou palce 🙂)

kkacca
28. bře 2019

@karbouda to je super výsledek 🙂

fatal_error
28. bře 2019

@johan7 a co ty, jak ti to ted utika? ta faze cekani na vysledek, jsi napnuta? drzim palce.

johan7
28. bře 2019

@karbouda Pecka! To zní slibně, držím palce 😉

johan7
28. bře 2019

@fatal_error Moc děkuju, jsi hodná 🤗 Akorát jsme se v sobotu přestěhovali, takže mi myšlenky zaměstnávaj jiný věci, naštěstí, ale samozřejmě, že mi to nedá nemyslet, jen se na to snažím neupínat a tak nějak jsem i smířená s tím, že to nemusí vyjít.

karbouda
28. bře 2019

@johan7 držím moc palce, čekání je na budku at u iui tak u Ivf.. Ja jsem k tomu iui především druhému přistupovala tak negativně a cítila jsem, že to nevyšlo, proto jsem věděla že už na to znova nemám.. Teď u ivf teda bylo že všeho nejhorší čekání, kolik se jich oplodnilo a teď už jsem v klidu, protože věřím, že pokud by et teď nevyšel, Tka holt vyjde ket a nebo další ket
😂 Musíme prostě furt čekat, na budku já nesnáším čekání ani ve frontě u pokladny
😂

johan7
28. bře 2019

@karbouda Moc děkuju, jsi milá 🙂 no já už jsem se za ty tři roky snažení něco načekala, tak už to teď beru tak nějak jak to přijde. Ale jako joo, je to na palici tohle věčný čekání a těšení a pak zklamání a pak zase doufání a tak dokola 🙂 tak už se radši moc netěším a třeba bude člověk příjemně překvapenej. U pokladny mě to, ale taky vytáčí furt stejně 😀 a na poště 😀

fatal_error
30. bře 2019

Jdu si pro uklidnění. 🙂 Beru druhý den clostilbegyt 1-0-1 (3.-7. den cyklu) a pročítám si všechno možný. No a to jsem asi neměla dělat, protože si teď nejsem jistá, když jsou období, kdy mám cykly celkem pravidelně okolo 40 dnů a pravděpodobně většinou s ovulací, tak jestli 1-0-1 na mě není moc? Prý se začíná na jedné tabletě denně, já mám rovnou 2. Bojím se, že od pondělí za týden (8. dubna) na ultrazvuku zjistím, že mám ve vaječnících třeba 4 obří folikuly a tím pádem z IUI sejde. Protože prý už u 3 folikulů se IUI nedělá, ne? U 4 a vejš už stopro ne.
Neměla to některá podobně? Delší cykly dejme tomu okolo 40 dnů většinou s ovulací a nasazem clostil 1-0-1 a vše v pořádku?

natlinka27
30. bře 2019

Ahojky holky tak já sem na tom takto snažení bylo včera a necháme zase na zítra ještě kousek chybí a bude pozitivní. V pondělí budu 12dc beru drmek a máme jít do gennetu se domluvit kdy iui tak se modlím aby to vydrželo na gennet ale asi to bude rychlo akce 😁

biedronca
autor
30. bře 2019

@fatal_error je to v pořádku, já měla 2 ráno a 2 večer a neudělal se žádný folikul. Nebojte se, že by se vám jich udělalo nadměrně moc. Zbytečně se stresujete, nečtěte internet a diskuse, každý jsme jiný.

johan7
30. bře 2019

@natlinka27 Tý jo, pěknej! 🙂 mě se ovulace na testu neukázala nikdy, ale na folikulometrii bylo vše ok. Tak držím palce, ať vše vyjde.

johan7
30. bře 2019

@fatal_error Také jsem brala 1-0-1 hned ze startu a narostly dva. IUI udělal bez problémů a ani se nezmínil, že když by jich bylo víc, tak by IUI padlo. Já bych jim víc věřila, fakt tam ví, co dělají a s dlouhými cykly se určitě nesetkali prvně. Neboj, všechno dobře dopadne 🍀

fatal_error
30. bře 2019

@biedronca
@johan7 holky, díky. totiž on doktor v Pronatalu zažil zrovna cyklus, kterej měl 58 dnů, jinak mívám "jen" okolo 40, ale já jsem mu délky posledních několika cyklů říkala a tam bylo snad i 38, tak asi teda dobrý. 🙂 snad budou folikuly 2, aspoň v jednom vajíčko a zadaří se, věřim tomu. 🙂

karbouda
31. bře 2019

Ahoj podávám info, dvě blasty kvality 1 zavedený při et a šest zmrazeno, zítra se možná v ještě něco vzchopi do mrazáku.. Všem držím palce!

kkacca
31. bře 2019

@karbouda šla si do dvou jo, drzim palce ;)

johan7
31. bře 2019

@karbouda Hodně štěstí! 🙂 držím palce.

werisekk
31. bře 2019

Tak první IUI bohužel nevyšlo:( v úterý si jdu pro léky na další pokus

aklin
1. dub 2019

Dlouho jsem nepřispěla. V březnu proběhla 3 IUI, zítra mám termín MS, ale dnes špiním. Utrogestan má něco do sebe, neměla jsem PMS. Každopádně si dáváme 2 měsíce pauzu a pak se uvidí co uděláme dál. Přemýšlím o IVF, ale mám obavy, že to bude šílený nápor na psychiku.

karbouda
1. dub 2019

@werisekk to me moc mrzí, ale ještě bojuj!

karbouda
1. dub 2019

@aklin nechci ti do toho kecat, ale fakt se není čeho bát, každý to má jiný samozřejmě, ale myslela jsem si vždycky, co to bůh ví není a nakonec injekce pichal partner, takže to vždy jen trochu pichlo a nic to se mnou nedělalo.. Pak opu byla blbá, spíš den a druhý po ní, to je asi nejhorší a pak čekání na info z labky.ted po transferu už jsem v pohodě, protože vím, že mám kdyztak další pokusy..fakt se neboj, da se to

Strana