IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@johan7 dneska 9.dc, ale pruser je pry ta sliznice. :/ pry i kdyby se nejakej folikul vyklubal, tak ta sliznice je uplne k nicemu, 2mm jsou nic. Achjo.
Jeste tedy budu doufat, ze to u me treba jen opravdu trva dele a treba misto v pondeli se pak dockam neceho za dalsi tejden. Treba. A v nejhorsim bude syn jedinacek no. 🙂
@fatal_error Tak uvidíš v pondělí v Pronatalu, jak to poroste a jak se na to budou tvářit tam. 2 mm je málo, ale ta by taky mohla ještě narůst. Já bych nezoufala, v Pronatalu si s tím poradí raz dva 😉
@kkacca snad jo, snad jenom potrebuju vic casu.
@fatal_error uvidis, oni si s tím v pronatalu fakt poradi a jinak vis, ze mas sliznici normalni? Jako jiné cykly?
@kkacca to vubec netusim, ale mam dlouhy cykly, cca 38-40 dnu. Nekdy i dyl, treba predminulej mel 58 dnu. takze je mozny, ze ta sliznice stoji za houby i jindy. Akorat clostil sliznici jeste snizuje, to se mi moc do kramu nehodi. :/ no nic, vic se dozvim v pondeli v jednu.
@fatal_error no jasne, ale to zjisti, kdyžtak předepisují místo clostilu femaru, taky jsem ji měla, nebo to k tomu tady estrofem na sliznici..tak oni asi budící chtit u ty cykly srovnat..jsou tam sikovni, u koho si byla?
@kkacca Voboril. ja jim verim, to nemohl nikdo vedet predem.
@fatal_error prave, oni teď zjisti jak vubec fungujes a od toho se odpichnou..
Ahoj holky dnes sem byla v gennetu a doporučení na laparku mám zřejmě PCO jenže dr má volno až 22.5. A já 24.5. Jedu na dovcu tak termín až 12.6. Že udělají zrovna průchodnost vaječníků tak sem volala do gennetu že až v červnu jestli mě nedají na zkoušku clostik když mě nerostou folici Tak me volala dr z gennetu že mám brát 3-7dc 3× denně clostik první den MS mám volat a objednat se mezi 9-11dc na utz a bude se plánovat iui nechtějí čekat do června když až tak dlouho ma být laparka takže to zkusíme takto tak sem. Na to zvědavá ale docela velká dávka toho clostiku.
Ahoj, tak já si taky musím ještě počkat, dneska přišla ms. Psala jsem doktorovi a přijít mám až 23.4., že se domluvíme na dalším postupu. Trochu mě to překvapilo, čekala jsem, že mi rovnou nasadí další kolo hormonů a udělá další IUI, ale tak třeba má s námi jiný plány. Teď si dám detox po těch hormonech a můžem za měsíc znovu 🙂
@johan7 achjo, no, tak proste priste! 🙂
@natlinka27 3 tablety jsou dost, to jo, ale verila bych jim, ze vedi, co a proc delaji. koukni, ja se bala 2 tablet, ze to je moc a reakce vajecniku nakonec nula nula prd. :/ a to mam pco jen hranicni. Jak mas dlouhy cykly? A u PCO je vzdy rada cislo jedna zhubnout a pokud mozno moc nezrat sacharidy - kvuli inzulinovy rezistenci. Ja mam vypozorovany, ze to sedi, ze to neni placani, fakt cim jsem vyzranejsi, tim mam horsi cyklus. :/ Samozrejme jestli jsi stihla, tak se na to vyprdni. 🙂
@fatal_error cykly mám 33-36dni po brání inofolic jsem měla 29-30 dní
@natlinka27 ahoj, budou ti delat laparoskopii nebo i drilling vaječníku, pokud mas pco?
@kkacca budou drilling mám psán a průchodnost vaječníků
@kkacca pokud Teda teď ta léčba nezabere
@natlinka27 taky jsem to tak měla, průchodnost mi teda delali normalne bez narkozy a pak při drillingu se koukli ještě jednou..drzim palce
@kkacca no právě že když už by dělali drilling tak by to vzali při jednom tak se teď modlím aby to vyšlo ale říkám si 3x clostik jestli to není moc 😁 ale zase vědí co dělají
@natlinka27 ja brala vždycky dva denne a max jeden folikul, uvidis a to mas clostil a první iui?
@kkacca jojoo můj první clostil a první iui
@natlinka27 tak drzim palce 🙂
@kkacca děkuji 🙂 no uvidíme když ne tak v červnu laparka a druhé iui tak snad aspoň jedno se povede
@natlinka27 já zkoušela drilling a pak IUI asi dvakrát nebo třikrát a pak už IVF
@fatal_error na sliznici je určitě dobrý kontryhel, pila jsem ho i po revizi a při clostilu a nikdy problém nebyl...jinak za týden, tolik sliznice nevyroste...
@fatal_error spis bych počítala, ze sliznice bude nízká, ale i tak muzes iui zkusit, když už si do sebe cpala hormony..priste ti k tomu muzou dat estrofem..ty už mas jedno? ;) to je velká výhoda, třeba to pak prijde samo bez hormonu..
@fatal_error Zkus kontryhel, to je hodně estrogenní bylinka, na sliznici by Ti měla pomoct. Já mám zase opačný problém, moje sliznice je vždycky strašně vysoká, třeba i 12 mm kolem ovulace. Bohužel, pak taky i ta menstruace stojí za to 🙂
@johan7 prave to mi ted taky secvaklo, ze mam cely zivot kratkou a slabou menstruaci kvuli nizky sliznici. to jsem si taky mohla precist, ze ji clostil jeste snizuje. 👎
ty ted teda nechas jeden cyklus byt, myslim tim makat na tom doma prirozene a pak prubnes hned dalsi iui? nebo by ses vyhledove nebranila ani ivf?

@fatal_error třeba je jenom brzo, i podle te sliznice, ta je nízká..jinak se mi taky stalo, ze po clostilu proste folikul nebyl, anovulacni cyklus a za měsíc zase v poradku..