IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@kkacca mne prave taky.
Ahoj holky, tak jsem dnes 1 DC, ale výjimečně z toho mám radost. Tento cyklus jsem totiž neměla folikul, zato jsem měla cystu. Teď je cysta pryč, takže hurá na další pokus. IUI by mi teď vycházelo na Velikonoce, tak se budeme snažit jen doma. Ale váhám.. mám jít ještě 10 DC na UTZ a nechat si říct, kdy si mám píchnout Ovitrelle, nebo tomu nechat úplně volný průběh? Bojím se, aby se mi zase po Ovitrelle nevrátila cysta, ale zas bychom znali to přesné načasování.. Nějaké rady?
@werisekk hodne stesti. 🍀 vis, kolik mas/mela jsi folikul a kdy?
@fatal_error děkuji tobě taky☘️Jinak jsem na ultrazvuku byla v pondělí a měla jsem jich osm
@werisekk blbe jsem se zeptala, slo mi o velikost folikulu. ale 8 kusu, to je mazec, myslela jsem, ze uz tak pri 4 se od IUI ustupuje. 😲
Určitě by nedělali IUI při 8folikulech, resp, ne dominantních, můžou vidět i ty malé které jsou k ničemu 🙂 nechtějí dělat asi se třema folikulama...
IUI proběhlo dnes ještě mám jít na druhé v pátek a dominantní jsou podle doktora čtyři které mají kolem 20mm
Ja to asi nechapu, 4 folikuly a nejen ze se udela iui, jeste se udelaj dokonce 2? A co kdyby doslo ma ctyrcata? Pak redukce? 😲 Kazdopadne sance na otehotneni v tomhle pripade asi obrovska. 🍀👍👌
Holky, pred chvilkou folikul 18mm, ale na IUI jdu az v pondeli. neni to pozde?? Ovitrelle si mam pichnout v sobotu ve 20h. Vzhledem k tomu, ze v pondeli byl 12,5 a dneska je 18, tak ja bych rekla, ze ovulace nastane nejpozdeji v nedeli. Ze jo? Dneska a zejtra vecer bude rozhodne sex a sobotu a nedeli bude mit muz abstinenci.
Co by se stalo, kdyby k inseminaci doslo treba 24h po ovulaci? Nebo nedej boze treba 36h?
A za ovitrelle jsem doplacena jen 80, to jsem cekala vic.
@fatal_error ahoj, dala bych domácí snahu i v sobotu, před IUI, nám vždycky řikali, že stačí jeden den, pokud teda nemá muž nějaký problém...tak vajíčko je oplodnitelné 24hodin cca, takže v podstatě to můžeš stihnout a stejně tak i prošvihnout...
@kkacca ok, takže dneska, pátek a i sobota doma. vychází mi to tak, že když měl folikul v pondělí 12,5, dneska 18, tak v neděli by měl 23,5. Podle mě bude ovulace možná už v sobotu. 😞
Co se stane, když bude v pondělí inseminace i přesto? Nemůžou ty stříknutý spermie vajíčko, který už bude dávno v děloze, nějak utopit nebo vyplavit??
@fatal_error to fakt nemůže 🙂 max to prostě bude zbytečný, ale proč to nezkusit, stejně tak se můžou do ovulace trefit 🙂
@kkacca takže v nejhorším to bude k ničemu, ale uškodit to nemůže, ok, díky moc, to jsem potřebovala slyšet.
já začnu od zejtra měřit bazální teplotu a od dnešního odpoledne budu dělat ovulační testy, takže budu vědět, kdy ovulace proběhla. zatím jsou to jen spekulace. ale teda ten folikul se rozjel nad očekávání. 🙂 minulej čtvrtek měl 9, takže dneska měl mít podle mejch výpočtů necelých 15,5 a on takhle poskočil. 🙂
@fatal_error držím palce, jinak po ovitrilu, už netestuj, nemá to cenu...no jo, dělá si to co chce 🙂
@fatal_error Držím palce, ať se trefíte 🎯 Já jsem včera měla končit ms, ale naopak docela zesílila a od včera mě bolí břicho jak první den, nechápu, co se to děje, měla jste to některá po tom Clostilu nebo Duphastonu? Teď už jen špiním, ale do toho mi přijde, že se projevuje i ovulační hlen, což je blbost, ale je tam...
ahojte,jsem dnes po druhé inseminaci.při první jsem nevěděla ,že se něco dělo,ale ted mě bolí v podbříšku i jsem krvácela...máte s tím někdo zkušenost?může to tak být,nebo je něco špatně?
Ahoj holky, jsem tu nova a po prvnim iui. Akorat si nejsem vubec jista, jestli vubec probehlo. Muzete mi prosim nektera popsat vasi inseminaci. Pokud to neni moc osobni. Ja jsem v poradku, manzel spatne spermio vysledky. Folikuly byly 3 kol 28mm.
Ahoj holky, mohu se přidat? Včera jsem byla na první IUI. Dnes mě pobolívá břicho, jako bych to měla dostat, ale čtu výše, že to je normální, že se to stává. Dostala jsem tablety UTROGESTAN, mám brát 1-0-1.

@fatal_error i to je mozny, každopádně me chutnal 🙂)