icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

johan7
24. dub 2019

@kkacca No ty brďo, tak to jsem zase o něco moudřejší 🙂 Ale tak asi by jí tam na vlastní žádost udělali taky nebo ne?

kkacca
24. dub 2019

@johan7 udělali, ale ja tam taky nesla po iui, když jsem měla pozitivni test a druhy den ne..zasla jsem si sama..

fatal_error
24. dub 2019

@kkacca a nevis o necem v centru, pokud jsi z Prahy? Budejarnu mam z prace z ruky, delam na
I.P.Pavlova. :/
kdybych sla zejtra z domova, tak na polikliniku Modrany.

kkacca
24. dub 2019

@fatal_error nene, ja obvolavala Prahu 5 a pak budejarnu..Z pavlaku jsi tam do 15ti min až na odberech a po třetí jsou výsledky 🙂

fatal_error
24. dub 2019

@kkacca rikam si, ze v patek uz bude neco na testu a kdyz ne, tak zajedu z prace na Budejarnu, jo, je to kousek, a kdyz se ukaze, ze to byl dneska ovitrelle, v pondeli zajdu do Krce na chirurgii, jestli by mi tu operaci neudelali pristi tyden. uf. 🙂

kkacca
24. dub 2019

@fatal_error jo to jo, tak jestli zvládáš čekat 🙂)

zany022
25. dub 2019

už se někomu z vás stalo po iui 13 den a 14 den,že jste slabě hnědě špinili a test negativní?co to může být?

fatal_error
25. dub 2019

@zany022 neni to zacatek ms?

biedronca
autor
25. dub 2019

@zany022 Poklesly hormony a asi se rozjízdí MS.

johan7
25. dub 2019

Ahoj holky, tak já teď jedu ten cyklus bez stimulace a dnes jsem 21. dc a začala jsem špinit a bolí mě břicho. Asi to může být rozhozením hormonů, co? Když jsem cyklus předtím stimulovala k IUI. Nebo menstruace o týden dříve?

myrei
26. dub 2019

@johan7 A kolikátý den ti dělali iui? Já měla minule cyklus jen 25 dní, jak mi Ovitrelle posunulo ovulaci na dřív

johan7
26. dub 2019

@myrei V minulém cyklu 13. den. Už v noci se to rozjelo, takže menstruace o týden dřív.

johan7
26. dub 2019

@fatal_error Tak jak? Byla jsi na krvi?

fatal_error
26. dub 2019

@johan7 naposledy vcera, to bylo hcg 31,7. myslela jsem, ze se zdvojnasobuje obden. 😲
ted uz se jenom modlim, aby to klaplo, strasne bych si to prala!!! 🙏🙏🙏
termin ms asi zejtra.

kkacca
26. dub 2019

@fatal_error super, to vypadá moc dobre 🙂

fatal_error
26. dub 2019

@kkacca zatim jo, ale visjak, na prelomu zari a rijna jsem se radovala a v 6tt slus.

kkacca
26. dub 2019

@fatal_error vim, taky jsem měla ZT v 7.tt a ted jsem na začátku 11.tt nenašla jsem srdeční akci tim angel soundem a mám z toho akorát nervy 🙂

fatal_error
26. dub 2019

@kkacca kde mas placentu? ja mela u syna vepredu a angelsounds diky tomu k prdu. skoro nic jsem neslysela a akorat se nervovala, tak jsem to zas prodala.

johan7
26. dub 2019

@fatal_error Teda to je skvělý! Moc držím palce! A na další krev v pondělí?

kkacca
26. dub 2019

@fatal_error prave ze taky vepredu, tak snad je to tim, navic nejsem hubenour..rikala jsem si,ze jsem to mela zkusit po kontrole,ne mezi tim 🙂

fatal_error
26. dub 2019

@johan7 to nevim, nechce se mi za to davat ty 300. mozna ke konci pristiho tydne.
v pondeli mam teprve volat do pronatalu, jestli jsem to dostala a jestli mam pozitivni test. myslim, ze oni zvou pak az na ultrazvuk za nekolik tydnu. do ty doby budu s nervama s haji. 🙂

johan7
26. dub 2019

@fatal_error No to věřím 🙂

happinesss
2. kvě 2019

@myrei Ahoj, tak i me druhe IUI bylo marny. Docela me to vcera zdrblo..ted premyslime co dal. Jestli zkouset dal s darcem....nebo jestli jit do IVF. ☹ Kazdopadne mame jeste letos 4 pokusy IUI, ale pokazdy davat 4000,- za darce se mi nechce...
Kdyz se rozhodneme pro IVF, tak ja nemam zadne vysetreni..co budu muset podstoupit...co delali tobe vsechno? Uz jste se nekam pohnuli???

kkacca
3. kvě 2019

@fatal_error ahoj, tak co, všechno v pořádku?

fatal_error
3. kvě 2019

@kkacca ahoj, doufam, ze jo, na prvni kontrolu jdu az 15.5, vlece se to desne. 🙂

kkacca
3. kvě 2019

@fatal_error jo ahááá, to je hrozný to čekání, tak držim palce 🙂

myrei
3. kvě 2019

@happinesss Jej, tak to je mi líto. Člověk si říká, že to musí klapnout okamžitě, když je zdravý, a ono prd.. Ten poplatek je fakt tučný. Kdybys měla jít na všech 6 pokusů, tak to je pomalu stejný jak ivf, co?
My už máme schválenou žádost od pojišťovny a čekáme na 1 DC, až přijde (nebo nepřijde 🙏) nějak koncem příštího týdne a pak na to jdeme.
Jinak ty vyšetření mi dělali průběžně všechny - genetika, imuno, průchodnost vaječníků, hormonální profil, AMH..

smudlyp
3. kvě 2019

@koikaahoj ahoj mohla bys mi napsat jak se alergie projevovala?dekuji

koikaahoj
4. kvě 2019

@smudlyp ahoj, no vlastně me alergii zjistili z krve ze mam nejake protilátky na spermie. Můj imunitní systém prostě je tak silný ze cizí těleso do me nepustí. Ale žádné priznaky nemám jako holky co tady píšou ze maji pálení, svědění atd.... Tak to ja nemám.

folik1
6. kvě 2019

Ahojky děvčata, ja dnes po punkci. 12 oocytu , tak jsem zvedava jak to dopadne 😬

Strana