IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@kkacca a nevis o necem v centru, pokud jsi z Prahy? Budejarnu mam z prace z ruky, delam na
I.P.Pavlova. :/
kdybych sla zejtra z domova, tak na polikliniku Modrany.
@fatal_error nene, ja obvolavala Prahu 5 a pak budejarnu..Z pavlaku jsi tam do 15ti min až na odberech a po třetí jsou výsledky 🙂
@kkacca rikam si, ze v patek uz bude neco na testu a kdyz ne, tak zajedu z prace na Budejarnu, jo, je to kousek, a kdyz se ukaze, ze to byl dneska ovitrelle, v pondeli zajdu do Krce na chirurgii, jestli by mi tu operaci neudelali pristi tyden. uf. 🙂
@fatal_error jo to jo, tak jestli zvládáš čekat 🙂)
už se někomu z vás stalo po iui 13 den a 14 den,že jste slabě hnědě špinili a test negativní?co to může být?
@zany022 neni to zacatek ms?
Ahoj holky, tak já teď jedu ten cyklus bez stimulace a dnes jsem 21. dc a začala jsem špinit a bolí mě břicho. Asi to může být rozhozením hormonů, co? Když jsem cyklus předtím stimulovala k IUI. Nebo menstruace o týden dříve?
@fatal_error Tak jak? Byla jsi na krvi?
@johan7 naposledy vcera, to bylo hcg 31,7. myslela jsem, ze se zdvojnasobuje obden. 😲
ted uz se jenom modlim, aby to klaplo, strasne bych si to prala!!! 🙏🙏🙏
termin ms asi zejtra.
@fatal_error super, to vypadá moc dobre 🙂
@kkacca zatim jo, ale visjak, na prelomu zari a rijna jsem se radovala a v 6tt slus.
@fatal_error vim, taky jsem měla ZT v 7.tt a ted jsem na začátku 11.tt nenašla jsem srdeční akci tim angel soundem a mám z toho akorát nervy 🙂
@kkacca kde mas placentu? ja mela u syna vepredu a angelsounds diky tomu k prdu. skoro nic jsem neslysela a akorat se nervovala, tak jsem to zas prodala.
@fatal_error Teda to je skvělý! Moc držím palce! A na další krev v pondělí?
@fatal_error prave ze taky vepredu, tak snad je to tim, navic nejsem hubenour..rikala jsem si,ze jsem to mela zkusit po kontrole,ne mezi tim 🙂
@johan7 to nevim, nechce se mi za to davat ty 300. mozna ke konci pristiho tydne.
v pondeli mam teprve volat do pronatalu, jestli jsem to dostala a jestli mam pozitivni test. myslim, ze oni zvou pak az na ultrazvuk za nekolik tydnu. do ty doby budu s nervama s haji. 🙂
@fatal_error No to věřím 🙂
@myrei Ahoj, tak i me druhe IUI bylo marny. Docela me to vcera zdrblo..ted premyslime co dal. Jestli zkouset dal s darcem....nebo jestli jit do IVF. ☹ Kazdopadne mame jeste letos 4 pokusy IUI, ale pokazdy davat 4000,- za darce se mi nechce...
Kdyz se rozhodneme pro IVF, tak ja nemam zadne vysetreni..co budu muset podstoupit...co delali tobe vsechno? Uz jste se nekam pohnuli???
@fatal_error ahoj, tak co, všechno v pořádku?
@kkacca ahoj, doufam, ze jo, na prvni kontrolu jdu az 15.5, vlece se to desne. 🙂
@fatal_error jo ahááá, to je hrozný to čekání, tak držim palce 🙂
@happinesss Jej, tak to je mi líto. Člověk si říká, že to musí klapnout okamžitě, když je zdravý, a ono prd.. Ten poplatek je fakt tučný. Kdybys měla jít na všech 6 pokusů, tak to je pomalu stejný jak ivf, co?
My už máme schválenou žádost od pojišťovny a čekáme na 1 DC, až přijde (nebo nepřijde 🙏) nějak koncem příštího týdne a pak na to jdeme.
Jinak ty vyšetření mi dělali průběžně všechny - genetika, imuno, průchodnost vaječníků, hormonální profil, AMH..
Ahojky děvčata, ja dnes po punkci. 12 oocytu , tak jsem zvedava jak to dopadne 😬

@kkacca No ty brďo, tak to jsem zase o něco moudřejší 🙂 Ale tak asi by jí tam na vlastní žádost udělali taky nebo ne?