icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

johan7
23. dub 2019

@kkacca Tak to jsme spíš tedy asi měli jen kliku 🙂 ale tak evidentně zadaří se i u Vobořila, takže dobrý klima je tam asi všude 🙂 já mám jen malou část vaječníků kvůli endometr.cystám, měla jsem všechno přirostlý k pánvi, takže velká operace, pak nějaký polypy a nižší AMH. Říkal, že každý zásah do těla způsobí další srůst a že by se tím IVF dalo dost věcí “obejít” - ve zkratce řečeno.

kkacca
23. dub 2019

@johan7 tak ono tam pak pokaždé chytneš někoho jiného, ale všechno jsem se snažila řešit s N. Mardešičovou, až na jednu doktorku, která není pražská, tak mi tam sedli všichni...aha, tak to máš teda dost za sebou, ale po těhotenství se může endo zlepšit ne..

johan7
23. dub 2019

@kkacca Tady pokud chodíš k němu, tak už prý k nikomu jinému nejdeš, říkali na recepci, ale kdo ví. Zatím tedy veškerý kontakt jen s ním, ale mě by to bylo jedno, tam fakt věřím všem. Já už jí teď (klepu na železo) nemám, ale asi tam nadělala v minulosti pěknou paseku a teď se to projevuje. Ale také jsem to slyšela, tak jedině bonus navíc 😀

fatal_error
23. dub 2019

holky, prosim, ja vim, ze jsem otravna, ale znova ovitrelle v moci - dneska ho jeste v moci mam, ted jsem delala test, je tam duch. ovitrelle pichnut 13.4 ve 20h vecer. nasla jsem odpoved gynekologa na netu, ze je v krvi 10 dnu, moje znama lekarka (ne gynekolog) tvrdi totez.

problem je, ze mam zlomenej prst, dneska jsem byla na rentgenu a je to srostly spatne, budu muset v narkoze na narovnani a sesroubovani. pokud bych byla tehotna, tak na to samozrejme nepudu. zejtra jdu na konzultaci se domluvit a o co mi jde - kdybych si domluvila termin operace treba na patek, tak v patek uz bude 100% ovitrelle pryc? ze bych to kdyztak pak narychlo rano zrusila. pokud bych ulovila ten den rano ducha/carku.

kkacca
23. dub 2019

@fatal_error zajdi si zítra na krev, nemusí to bejt z ovitrillu...když si dojdeš zítra av pátek, tak máš 100% jistotu..

fatal_error
23. dub 2019

@kkacca asi jo, mas pravdu, bez krve to nepujde, pujdu ve ctvrtek rano na krev, to uz bude ovitrelle pryc a i kdyby bylo hcg treba 2, tak test nic neukaze, krev jo.

kkacca
23. dub 2019

@fatal_error tak třeba když zkusíš zejtra test, bude silnější, 10. den najít ducha není nemožné

johan7
24. dub 2019

@fatal_error Tak jak dnes? Zkoušela jsi ještě test? Nebo počkáš až na krev?

karbouda
24. dub 2019

@fatal_error já vykoukala ducha I 14 dní po ovi a byl falešný, podle mě by i stačilo, kdybys udělala dnes čtverk a pátek test a v pátek už by dle mě musel zesilovat, samozřejmě jediná jistota je ta krev...jinak za me sledování ovitrelle ducha bylo hrozne na psychiku, člověk má radost, že vidí ducha, zároveň se nemůže radovat :/

fatal_error
24. dub 2019

@johan7 test jsem rano zkousela a vubec nic, bilo, tak aspon vim, ze uz je ovitrelle pryc.
ruku mi pred chvili rovnali/ohybali bez umrtveni. kvuli iui mi nepichli injekci, pche. operace tedy snad nebude treba. 🙂

fatal_error
24. dub 2019

@karbouda vcerejsi duch byl posledni po ovitrelle, dnes rano uz ani tuk. vydrzel tedy 10 dnu.

kkacca
24. dub 2019

@fatal_error tak to mas teda vydrz s nim🙂 aspoň už vis, ze co se objeví dal není z toho 🙂 ja to proto zkoušela hned ten 4. nebo 5.den abych se pak neradovala zbytecne..

fatal_error
24. dub 2019

@kkacca
@karbouda hcg v krvi dnes 12,7. muze to byl ovitrelle? nakonec mi chteli tu ruku operovat, tak jsem rekla, at mi naberou hcg a ono tohle. ovitrelle 13.4. ve 20h.
prijde mi divny, ze na testu dnes rano nic, pritom v krvi 12,7.

z patecni operace kvuli tomu seslo.

kkacca
24. dub 2019

@fatal_error to podle mě není ovitrille...test si měla stejný 10ku?

fatal_error
24. dub 2019

@kkacca ano, stejny test, citlivost 10.

kkacca
24. dub 2019

@fatal_error tak si dojdi na krev ještě v pátek a budeš to mít úplně jistý...podle mě to vypadá dobře, 12,7 bys po ovitrillu 11. den určitě neměla...

fatal_error
24. dub 2019

@kkacca diky za nadeji, davam se na modleni!!! 🙏🙏🙏

johan7
24. dub 2019

@fatal_error No hezký! To vypadá slibně, tak tfuj tfuj, držím palce ať to roste.

fatal_error
24. dub 2019

@johan7 dekuji, ale moc tomu neverim.

johan7
24. dub 2019

@fatal_error A na tu krev v pátek půjdeš do Pronatalu? Nebo kam se na to chodí? Normálně do laborky jakýkoliv?

fatal_error
24. dub 2019

@johan7 v patek jdu do prace, takze jedine tam a to se mi nechce. zkusim obvolat nejakou soukromou laborku v centru.
dneska mi to brali na chirurgii v Krci v ramci predoperacniho vysetreni.
v Pronatalu je to bude zajimat podle me az v pondeli, 14 dnu po iui.

kkacca
24. dub 2019

@johan7 jj, muzes kamkoliv jako samoplatce nebo v pronatalu ti ji taky naberou

kkacca
24. dub 2019

@fatal_error zkus někde, kde mají výsledky ještě ten den, nemaji to vsude, ja chodila na budejarnu..

johan7
24. dub 2019

@kkacca To je dobrý vědět, pro příště, případně. Díky.
@ fatal_error Ale tak v tom Pronatalu by to taky už udělali, ne? Vždyť pokud jsi dneska 11, tak v pátek budeš 13 a to už by je mohlo zajímat...

kkacca
24. dub 2019

@johan7no tezko rict, pze neberou krev ani po ivf ;)

johan7
24. dub 2019

@kkacca Fakt ne, jo? Tak to bych čekala, že budou...a to teda zjistíš // a pak rovnou na ultrazvuk až za těch x dní?

fatal_error
24. dub 2019

@kkacca nejradsi bych sla na krev zejtra, uvidim, jestli roste. kdyz je dneska 12,7, zejtra by to melo byt 19.
jestli se ta operace zrusila kvuli ovitrelle a ja budu mit hybnost malicku na levy ruce jen 50% zbytecne, tak budu nasrana. 👿 prej bude trochu horsi i pohyb prostrednicku. a jsem levak. :/ mam tu zaprstni kost uplne sejdrem a operovat se to da ted, jindy uz bude pozde.

kkacca
24. dub 2019

@johan7 das jim vedet, ze mas pozitivni test, to mas cca za 16dni a pak te objednají za týden až 14dni, takže po et tam jdeš cca za mesic

fatal_error
24. dub 2019

@johan7 jo

kkacca
24. dub 2019

@fatal_error no tak bez zitra, pokud je to prosperující tehotenstvi, tak tam bude narust a max pujdes ještě v patek a už to mas pak jistý..zase mi na prd ruku, kdyby to nemělo byt ono..

Strana