IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
Dostala jste některá po iui misto ultragestanu duphaston???
Vzledem k tomu že jsem "zakladatelkou" tohoto tématu, napíšu pokračování mého příběhu. Některé mi píšete....
Bohužel jsem ted čerstve už po 4 potratu. V unoru se vydařilo naše poslední IUI,ale skončilo to potratem. Hned po něm nastala přírozeně ovulace a hned jsem otěhotněla, přírozeně !! .... bohužel opět ted v květnu v 9tt samovolný potrat.
Čeká nás naše první IVF a hlavně genetika emryí,aby už sakra přišli na to, kde je zakopaný pes. Veškeré vyšetření jinak v pořadku.
Před prvním IVF, jsem si zažádala o lázně (Klimovice) a snad mi je pojištovna schválí.
Po nich se pustíme do všeho naplno 🙂 ..zase a znova.
I přesto věřím.... jednou kazdá z nás to miminko držet v náručí bude. Bohužel už vím několikrat, že dvě čárky na testu neznamenají vubec nic. Je mi 28 let, snažíme se dva roky a ikdyž jsem byla 4x těhotná, u mě je miminko pouze jakýmsi BONUSEM.
@biedronca tak to me opravdu moc mrzí, očividně není problém v oplodnění, ale pak s udrzenim, vzhledem k tomu, že imuno máš ok, tak nejspíš bude problém v embryu, snad budeš mít hodně embryii a vyberou díky genetice to 1000%..uzij si lázně, hodně holek psalo, že to je opravdu vzpruha
@karbouda No kéž by ty lázně klapli. Uvidíme.... je jasné,že fyzicky mi asi nepomůžou,ale psychicky určitě.
Ano, 4x těhotná jsem byla, takže otěhotnět mi jde. Dokonce dvakrát přirozeně a dvakrát přes IUI, tady problém není.
Ale vzdy je gestační váček dlouho...dlouho prádzny,takže emryo se nezačně ani vyvíjet.
Snad ta genetika příjde na to, kde je problem.
Ahoj holky, moc vám všem držím palce k vytouženému miminku. My jsme se snažili 2 roky, byli jsme nakonec na prvním IUI a miminko už mi tu spinká v košíčku 🙂 psychika hraje opravdu velkou roli 🙂 moc na vás myslím!
@karbouda nejsi hnusna a mas pravdu, v zasade s tebou souhlasim, nicmene i psychika muze mit vliv, ja jsem treba pred lety mela v praci takovy psycha, ze krom toho, ze jsem nespala, tak jsem prestala menstruovat. jakmile jsem dala vypoved a sla o dum dal, cyklus se umoudril. takze stres na menstruacni cyklus muze mit vliv a tim padem i na reprodukci.
ale reci "nemysli na to", "zamestnej hlavu", to spis nastve nez podpori, i kdyz to ten clovek pravdepodobne mysli dobre.
Dlouho jsem tu nenapsala zadny prispevek, posledni dobou nemam vubec na nic cas. Muj cyklus je horsi a horsi. Kdybych jen pred MS aspon spinila, ale ono to je jako slaba MS. Objednala jsem gynex, posledni bylinkova moznost na upravu cyklu. Kontryhel a zenske kapky nepomohly, mam dojem ze to mam po nich jeste horsi.
Ahoj holky, tak my máme za sebou dnes konzultaci před stimulací k IVF. Vyfasovala jsem Menopur a Orgalutran. Vybrali jsme si nakonec balíček s ICSI, prodlouženou kultivací a EmbryoGlue, plus zvlášť k tomu vitrifikaci a katetr, tak jsem na to celý zvědavá 😀
ahojte chci se zeptat,jestli někdo z vás měl jen nepatrnýho dušíka jen z ranní moče?já 12 den po iui

@folik1 super a zaváděly si dvě a jaká kvalita?