IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
Ahoj, jdu se k vám přidat....
Už 3 roky se snažíme a nic. Brala jsem clostilbegit a gynprodyl a nic. Takže jsme skončili v Pronatalu. Od 3DC do 7DC beru clostilbegit a příští týden na ultrazvuk a pak IUI....
Caute holky. Dlouho jsem neprispivala. Koupila jsem si gynex. Vlastne me to donutilo pote co uz cca 17 dni slabe krvacim/spinim, ani nevim jestli MS probehla. Nekdy kolem 20 dc jsem mela silnou bolest na vajecniku, kdy jsem byla predklonu a rozdychavala jsem to. A po cca 5 - 10 min uleva. Mamka mi rikala, ze to mohla byt cysta a od te doby jen slabe krvacim, dnes jen spinim. V pondeli zajdu na gyndu.
Ja byla v září 2018 na našem prvním nevyšlo. Snažíme se 2 roky teď v pondělí nám dělali iui po druhé. To čekání je večnosť než si budu dělat test. Tak uvidím...
Tak dneska provedené IUI a teď 14 dní čekat. To bude asi neuvěřitelně dlouhá doba...
Tak přítel je po operaci nezhoubneho nádorů který dopadl dobře ale miminko nikde tak chceme zkusit inseminaci ale kde jsou i o víkendu spermie nejdou ani špatně ani dobre potřebují čas se vzpamatovat po operaci a kvůli lékům a už nám není 20 mně je 36 a příteli už bude 40
Ahoj holky dnes sem po prvním iui skym budu testovat? 😍
Ja mám za sebou 3 IUI, důvod u nás je má alergie na sperma a zóna pellucida, aktuálně potlačené prednisonem, který beru již více jak rok ... jinak první IUI nevyšla, druhá vyšla, ale bohužel se mi udělal v 8 týdnů hematom a potratila jsem ... třetí pokus jsme absolvovali 20.6. takže ještě týden čekání zda se zadařilo ... snažíme se 2.5 roku

@zany022 ano, já měla dušíka sotva viditelného 👀. Bylo to těhu 👶🏼