icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

kkacca
11. kvě 2019

@folik1 super a zaváděly si dvě a jaká kvalita?

folik1
11. kvě 2019

@kkacca jedno zavedla a jedno zamrazit. Obe nejlepsi kvality , embriolag rikal ze takhle pekna embria dlouho nevidel

kkacca
11. kvě 2019

@folik1 tak to jsem to měla stejně 🙂) držím palce

myrei
11. kvě 2019

@folik1 Držím palce! A dala jsi jedno nebo obě? Za jak dlouho máš testovat?

folik1
11. kvě 2019

@myrei dala jsem 1 abych neprisla o 1 hrazeny cyklus, a ja si mohu udelat test 21.5 a jinak jdu 23.5 na krev a kdyz ok tak 7.6 na srdicko

zany022
12. kvě 2019

Dostala jste některá po iui misto ultragestanu duphaston???

johan7
13. kvě 2019

@zany022 Ano, měla a až na občasnou motačku hlavy to bylo v pohodě.

biedronca
autor
13. kvě 2019

Vzledem k tomu že jsem "zakladatelkou" tohoto tématu, napíšu pokračování mého příběhu. Některé mi píšete....
Bohužel jsem ted čerstve už po 4 potratu. V unoru se vydařilo naše poslední IUI,ale skončilo to potratem. Hned po něm nastala přírozeně ovulace a hned jsem otěhotněla, přírozeně !! .... bohužel opět ted v květnu v 9tt samovolný potrat.
Čeká nás naše první IVF a hlavně genetika emryí,aby už sakra přišli na to, kde je zakopaný pes. Veškeré vyšetření jinak v pořadku.
Před prvním IVF, jsem si zažádala o lázně (Klimovice) a snad mi je pojištovna schválí.
Po nich se pustíme do všeho naplno 🙂 ..zase a znova.

I přesto věřím.... jednou kazdá z nás to miminko držet v náručí bude. Bohužel už vím několikrat, že dvě čárky na testu neznamenají vubec nic. Je mi 28 let, snažíme se dva roky a ikdyž jsem byla 4x těhotná, u mě je miminko pouze jakýmsi BONUSEM.

moncheris
13. kvě 2019

@biedronca To je mi líto ☹ Ale příště už to vyjde! Kamarádka také několikrát potratila, ale pak se jí narodila krásná zdravá holčička a dva roky na to se jim zadařilo hned napoprvé a mají krásného chlapečka! 🙂 Držím palce! 🍀

lenka109
Autor odpověď smazal
lenka109
13. kvě 2019

@biedronca dobrý večer ivf se hradí? Já myslela že je hrazena pojišťovnou

biedronca
autor
14. kvě 2019

@lenka109 IVF jako zákrok a vše stím spojene,něco hradí pojištovna. Ano, ale léky ty doplatky a pak různé výkony,které jsou v IVF nezbytné,ale pojistovna uz to neprolácí....tak se musí platit taky. Cca tech 20-50.000 Kč jedno IVF vyjde.

lenka109
14. kvě 2019

@biedronca tak to je docela dost,já jdu teď poprvé do gynwellu v Kadani tak uvidím

folik1
14. kvě 2019

@lenka109 nas to vyslo 25 tis bez leku

karbouda
14. kvě 2019

@biedronca tak to me opravdu moc mrzí, očividně není problém v oplodnění, ale pak s udrzenim, vzhledem k tomu, že imuno máš ok, tak nejspíš bude problém v embryu, snad budeš mít hodně embryii a vyberou díky genetice to 1000%..uzij si lázně, hodně holek psalo, že to je opravdu vzpruha

biedronca
autor
14. kvě 2019

@karbouda No kéž by ty lázně klapli. Uvidíme.... je jasné,že fyzicky mi asi nepomůžou,ale psychicky určitě.
Ano, 4x těhotná jsem byla, takže otěhotnět mi jde. Dokonce dvakrát přirozeně a dvakrát přes IUI, tady problém není.
Ale vzdy je gestační váček dlouho...dlouho prádzny,takže emryo se nezačně ani vyvíjet.
Snad ta genetika příjde na to, kde je problem.

luciml
15. kvě 2019

Ahoj holky, moc vám všem držím palce k vytouženému miminku. My jsme se snažili 2 roky, byli jsme nakonec na prvním IUI a miminko už mi tu spinká v košíčku 🙂 psychika hraje opravdu velkou roli 🙂 moc na vás myslím!

karbouda
15. kvě 2019

@luciml sorry, nechci být hnusná, vím, že to myslíš dobře, ale trochu se obávám, že nikdo tu o takovýhle řeči nestojí, psychika, nemysli na to, je jak stourani do vosiho hnízda.. Vaz si toho štěstí, že ti vyšlo první iui, většina takové štěstí nemá

kkacca
20. kvě 2019

@folik1 ahojky, tak co, ještě jsi netestovala? Drzim palce

fatal_error
20. kvě 2019

@karbouda nejsi hnusna a mas pravdu, v zasade s tebou souhlasim, nicmene i psychika muze mit vliv, ja jsem treba pred lety mela v praci takovy psycha, ze krom toho, ze jsem nespala, tak jsem prestala menstruovat. jakmile jsem dala vypoved a sla o dum dal, cyklus se umoudril. takze stres na menstruacni cyklus muze mit vliv a tim padem i na reprodukci.
ale reci "nemysli na to", "zamestnej hlavu", to spis nastve nez podpori, i kdyz to ten clovek pravdepodobne mysli dobre.

fatal_error
Autor odpověď smazal
aklin
20. kvě 2019

Dlouho jsem tu nenapsala zadny prispevek, posledni dobou nemam vubec na nic cas. Muj cyklus je horsi a horsi. Kdybych jen pred MS aspon spinila, ale ono to je jako slaba MS. Objednala jsem gynex, posledni bylinkova moznost na upravu cyklu. Kontryhel a zenske kapky nepomohly, mam dojem ze to mam po nich jeste horsi.

folik1
20. kvě 2019

@kkacca ahoj vcera ale to bylo moc brzo, zitra udelam

kkacca
20. kvě 2019

@folik1 drzim palce, dej vedet 🙂

johan7
20. kvě 2019

Ahoj holky, tak my máme za sebou dnes konzultaci před stimulací k IVF. Vyfasovala jsem Menopur a Orgalutran. Vybrali jsme si nakonec balíček s ICSI, prodlouženou kultivací a EmbryoGlue, plus zvlášť k tomu vitrifikaci a katetr, tak jsem na to celý zvědavá 😀

folik1
21. kvě 2019

@kkacca rozhodla jsem se, ze pockam az na krev. Nebudu se nervovat

kkacca
21. kvě 2019

@folik1 jasne, ono na tom stejne nic nevymyslis, jsou jenom dvě možnosti, ale mas muj obdiv..

zany022
22. kvě 2019

ahojte chci se zeptat,jestli někdo z vás měl jen nepatrnýho dušíka jen z ranní moče?já 12 den po iui

kkacca
22. kvě 2019

@zany022 ahoj, měla jsem asi 11.den, nakonec to bylo biochemicke..drzim palce

zany022
22. kvě 2019

@kkacca aha.to mě mrzí...no tak uvidím...

Strana