IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@juliemichal držím palce🍀
@moncheris moc děkuji,tobě taky držím palečky,teda pokud už nejsi těhulka ♥ ♥
@juliemichal dnes 8+4 🙂 hned první IUI úspěšné, takže neklesej na mysli! 🙂
@moncheris no tak to je paráda ♥ to moc gratulluji ♥ ♥
Ahoj můžu se kvám přidat? IUI nás čeká příští cyklus 🙂🙂
@evikste přesně tak, my se dozvěděli po všemožných testech, že jsou OK. Ale pak na ultrazvuku tohle. No a na průchodnosti ta děloha. Ale jinak máme vše ok. Tak jsem zvědavá. Vůbec nevím, jak se bude postupovat, když ty léky způsobí cystu, tak je to začarovaný kruh, který bohužel k dítěti nevede 🤔
@azby presne tak, je to hrozny, my mame vic problemu ☹️, ale tohle proste neprida 😡 a jeste me to boli ☹️ Jsem zvedava co mi zase rekne a zkusime injekci ovitrelle. Sice na to na dozravani vajicek, ale bude se snazit tu cystu nejak vyprovokovat aby praskla. Me nechce poslat na operaci aby se to jeste vic ne 💩
Holky držím vám všem palce my po dvouch nevydarenych iui jdem do ivf tak vám přeju mnoho štěstí 🍀
My měli slíbené IUI v říjnu, ale teď mě čeká ta hystero. A pak následuje 6ti neděli, takže zase nic 😞
@evikste taky sem takhle byla jednou vystrašená a pak sem probrecela celý víkend, pak sem šla na kontrolu průchodnosti a v poho a to mám jeden vejcovod takže si nedokážeš představit co to pro mě bylo 🙄 pocit že nebudu mít ani jeden pro mě byla děsna rána, v tu chvily sem si připadala jako ženská na nule 🙄 ale teď vím že to je v poho 😍

@fatal_error děkuji manžel prý má i horší spermie než měl když jsme se snažili o Matea.ale prý jen o trochu a to nám vyšlo u nich druhé IUI 😀 no tak teď si musím počkat na ms,pak budu brát clostyl 1 denně 2-6DC a pak uvidíme jak na tom budou folíky a zda budu ovulovat nebo ne.