icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

juliemichal
11. zář 2019

@fatal_error děkuji manžel prý má i horší spermie než měl když jsme se snažili o Matea.ale prý jen o trochu a to nám vyšlo u nich druhé IUI 😀 no tak teď si musím počkat na ms,pak budu brát clostyl 1 denně 2-6DC a pak uvidíme jak na tom budou folíky a zda budu ovulovat nebo ne.

moncheris
11. zář 2019

@juliemichal držím palce🍀

juliemichal
11. zář 2019

@moncheris moc děkuji,tobě taky držím palečky,teda pokud už nejsi těhulka ♥ ♥

moncheris
11. zář 2019

@juliemichal dnes 8+4 🙂 hned první IUI úspěšné, takže neklesej na mysli! 🙂

juliemichal
11. zář 2019

@moncheris no tak to je paráda ♥ to moc gratulluji ♥ ♥

vladuska29
12. zář 2019

Ahoj můžu se kvám přidat? IUI nás čeká příští cyklus 🙂🙂

azby
14. zář 2019

@evikste aha, no tak to mě asi čeká to samé. 🤔 Ale já blbě reaguji nejspíš na ovitrelle (zatím moje domněnka)- do té doby jsem neměla nic a najednou mám dvě cysty a hrozný bolesti břicha.

evikste
15. zář 2019

@azby ja jsem na nej reagovala v pohode, zadnou jsem nemela a prestali mi pichat a uz mam cysty ☹️ Ted mi ho zkusi pichnout, sice je to na vajicka, ale ze by ji vyprovokoval a mohla by prasknout driv

folik1
15. zář 2019

@azby ja je taky mela po Ovitrille.

kessien
15. zář 2019

@ronja55 jdete metodou mese?

azby
16. zář 2019

@evikste teď mě čeká hysteroskopie, jelikož při průchodnosti se primárně nelíbila děloha. Tak uvidím co potom, ale zatím mi jen stav zhorsili

evikste
17. zář 2019

@azby ja ji mam po kontrole vetsi, ve ctvrtek opet kontrola a taky se pak uvidi. Uz me to unavuje, misto aby sel furt v pred, tak jen kroky vzad ☹️

azby
17. zář 2019

@evikste přesně tak, my se dozvěděli po všemožných testech, že jsou OK. Ale pak na ultrazvuku tohle. No a na průchodnosti ta děloha. Ale jinak máme vše ok. Tak jsem zvědavá. Vůbec nevím, jak se bude postupovat, když ty léky způsobí cystu, tak je to začarovaný kruh, který bohužel k dítěti nevede 🤔

evikste
17. zář 2019

@azby presne tak, je to hrozny, my mame vic problemu ☹️, ale tohle proste neprida 😡 a jeste me to boli ☹️ Jsem zvedava co mi zase rekne a zkusime injekci ovitrelle. Sice na to na dozravani vajicek, ale bude se snazit tu cystu nejak vyprovokovat aby praskla. Me nechce poslat na operaci aby se to jeste vic ne 💩

saja13
17. zář 2019

Holky držím vám všem palce my po dvouch nevydarenych iui jdem do ivf tak vám přeju mnoho štěstí 🍀

evikste
17. zář 2019

@saja13 i tobe!! 🍀🍀

saja13
17. zář 2019

@evikste děkuji bude to potřeba při mé diagnóze 🙄😍

evikste
18. zář 2019

@saja13 jestli se muzu zeptat a co jde??

saja13
18. zář 2019

@evikste nízké Amh 🙄 iui bez stimulace nemá význam pro mě, budem doufat v tom ivf že se snad povede

evikste
18. zář 2019

@saja13 me se nedelaji vajicka, bez ovulace a pritel 12%progrevita, takze u nas taky na prd ☹️ A ja teda ted ty cysty

saja13
18. zář 2019

@evikste a ty jdeš na iui? Ty nejdeš do ivf když nemáš ovu? To bych ve tvém případě iui vůbec neřešila je to ztráta času, nevím kolik ti je? Ale já už nemám na co čekat, hodiny tikaji a tak sme se rozhodly pro ivf ❤️

azby
18. zář 2019

@saja13 moc děkuji a tobě budu moc držet pěsti. Ať to vyjde. Doufám, že už v té dlouhé řadě na miminko přijde řada i na nas všechny tady.

azby
18. zář 2019

My měli slíbené IUI v říjnu, ale teď mě čeká ta hystero. A pak následuje 6ti neděli, takže zase nic 😞

saja13
18. zář 2019

@azby jj přesně tak 😉 taky všem držím pěsti 🍀✊ doufám že mi dotoho zase prisri měsíc nic nevleze, to je zákon schválnosti...

evikste
18. zář 2019

@saja13 chce to zkusit nejdriv takhle, a pak ivf.

saja13
18. zář 2019

@evikste a budeš stimulovat? No nevím nevím když nemáš ovu, tak snad to nacasujete dobře, držím pěsti, ✊🍀

evikste
18. zář 2019

@saja13 je dekuji moc, jo nejspis budu, ale to musi zmizet ta hnusna cysta, uz dva dny mi opravdu neni hej a pekne to boli, tak jsem zvedava co mi rekne zitra. Jinak mi je 28 😉

saja13
18. zář 2019

@evikste taky sem takhle byla jednou vystrašená a pak sem probrecela celý víkend, pak sem šla na kontrolu průchodnosti a v poho a to mám jeden vejcovod takže si nedokážeš představit co to pro mě bylo 🙄 pocit že nebudu mít ani jeden pro mě byla děsna rána, v tu chvily sem si připadala jako ženská na nule 🙄 ale teď vím že to je v poho 😍

evikste
18. zář 2019

@saja13 no drzim mooooc mooc ✊🏻✊🏻🍀🍀 no nedokazu... je hrozny co se ted deje a kolek holek, pani nemuze mit prirozene ☹️

saja13
18. zář 2019

@evikste jo to je pravda, je divná doba no 🙄 dříve to bylo taky ale teď mi přijde že má problém každá druhá nebo chlap, děkuju moooc 😉 bude to potřeba 🍀

Strana