IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
Ahoj, můžu se přidat? Snažíme se o mimo třetím rokem. Nechávala jsem všemu volný průběh, s tím že se zadaří... Já blahová. Kdyby jsem jen tušila. Takže teď chodíme do caru a v pátek nás čeká první IUI s vyhlídkou, která se rovná zázraku. Partner má šílený spermio. Já jsem relativně ok. No a když se nestane zázrak 😂 tak rovnou IVF.. tam nam dávají podstatně větší šanci. Že na to ty spermie stačí. Tak budeme doufat v zázrak. A nejhorší je , že od každého slyším neřeš to. Hlavně buď v pohodě. Nesmíš na to myslet. Tak tohle je na ránu mezi oci...
Díky za podporu. Uvidíme. Já brala utrogestan a teď femara. Byl UZ a tak mám tři folikuly. Načasoval to na pátek. No a pak ty výsledky spermio. Ještě horší než první test. Jak je tohle možný sakra? A to bere 2 měs. PROFERTIL který je chválený hodně .. Všem moc držím palce ať to dopadne.

Ahoj holky, tak my se včera vrátili z CARu - v dalším cyklu nás čeká 1. IUI, Jsem z toho správně na nervy, Jak to načasovat abychom to neprošvihli :-/
@jasemin26 ahoj devcata, prosla jsem si tim taky a z vlastni zkusenosti vim ze nemyslet na to vazne nejde. 2 IUI a 1 ET hned od zacatku jsem se hlidala nepila ani sklenku vina nekourila jedla zdrave a nevyslo to, pak jsme sli na KET rekla jsem si a co jestli to ma vyjit tak to vyjde a jestli ne tak hold tobtak ma byt, prestala jsem se hlidat, dala jsem si vino , frisco, kourila jsem proste vse co jsem prestala kvuli oplodneni delat . A hle jsme 15tt . Zkuste se nehlidat, me to trvalo 3 pokusy . A spatne spermie, kamaradka s manzelem meli ten samy problem on je mel nepohyblive. Zobal vitaminy a neco od lecitele, a ted jsou 8tt. Nevzdavejte to. !!!! A hlavne se zkuste nehlidat 😉
Děvčata, buď o tom moc přemýšlím nebo je to opravdu tak, jak jsem psala výše, čekáme na 1. IUI a manžel se mnou nechce spát, vyhýbá se tomu, že stejně jedeme do CARu, příjde mi divný. Stalo se to někomu?😒
@kinka24 ahoj mám to doma podobny teď. Taky nás teď čeká IUI a přítel semnou ještě ani jednou tento cyklus nespal. Bud je unaveny nebo se mu nechce.
@vladuska29 tak to vam holky nezávidím, my se marně snažíme 3roky a v životě mi přítel neřekl stejně jedeme do car, to bych asi nedala, dostalo by mě to 🙄
@saja13 tak mě teda přímo tohle neřekl ale o sex nějak nemá zájem. Když to srovnám s minulym cyklem tak je to chabi. Minuly cyklus uz touhle dobou jsme meli 3sexy za sebou. Ale teď je to asi tim že už ma třetí den rýmičku 😂😂
@kinka24 jejda to ho snad prejde, muj manzel kdyz pred pul rokem zjistil ze ma spatne sperma tak semnou taky nechtel spat..pocksla jsem az se sklidni, koupila mu leky na zlepseni spermio. A po case semnou normalne zacal spat, když se uklidnil zacali jsme resit car... byla jsem ted na prvnim.iui a manzel semnou spi normalne
Mě vždy potěší když řekne ze jsme na to dva a že spolu to zvládnem ❤️
@saja13 to mě taky vždy potěší a ještě když doda že to miminko prostě bude ☺️☺️
@vladuska29 my si říkáme že jednou se dočkáme 😍❤️ přišla i debata o adopci ale to jje až ta poslední možnost 😉
@saja13 o ty jsme taky mluvily 🙂 ale doufáme že nebude potřeba
@vladuska29 taky doufame a věříme 😍 já jdu zítra konečně k tomu zubaři tak když vše bude ok tak další MS budem stimulovat 😉 těším se ale zároveň se i bojím, to zas budu příjemná jak osina 🤣
@jasemin26 ještě tě to neláká zkusit test?
@vladuska29 to visnáš ze láká, uz jsrm ho mela i v ruce, ale nejsem zatim uplne pripravena na to zklamání🤔

@saja13 neboj určitě to bude dobre😉 .. a jak dlouho se ceka na ivf? Budes davat informace jsk to probiha?