IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@vladuska29 8 dni..ve stredu to bude 14 a budu testovat, ale moc tpmu naději nedavam, je pry s nasima vysledkama spermio mala sance aby se povedlo na poprve
@jasemin26 tak držím palečky 😉😉
@vladuska29 dekuji moc
Tak se hlásím po prvním IUI. Pan doktor byl spokojen. A holky spermio dnes lepší než v pondělí. Tak jsem z toho jelen. Doufám ,že nám ten zázrak vyjde a štěstí se usměje. Držte mi palce prosím. 😊
Taky ti moc držím palce. Nám všem. To čekání bude šílený.
Ahoj holky, tak mi to nedalo a zkusila jsem test, jsem 10 den po iui a test negativni😢 ,nebylo by tam uz aspon neco videt? Myslite ze je jeste sance?
@vladuska29 tak co ty? Zitra nebo v utery jedes?
@jasemin26 ahoj na ultrazvuk jdu ve středu to budu 12dc tak uvidim co mi reknou 🤷♀️
@vladuska29 tak pak dej vedet, držím palce😉
@jasemin26 určitě dám hned jak půjdu od tam tud 🙂
Ahoj, ráda bych se k vám přidala 😊 dnes jsem byla na krvi kvůli hormon. profilu, příští středu jdu na utz, a pokud budou výsledky OK, budeme hned zkoušet první IUI 😇
Ahoj holky, je tu některá, která byla na IUI a nebo ji teprve čeká? Nevím, co od toho očekávat.
@evepaul taky nás doufám tento měsíc čeká zítra jdu na ultrazvuk tak jsem zvedava
Ahoj holky, s IUI zaciname, zítra konzultace. Vysledky všech odběru máme čerstvě hotové, vše v pořádku.
Chci se vás zeptat, jak se to zvládá při práci. Kolik dni v měsíci to cca zabere. Abych vedela jestli si brát dovolenou nebo propustku. Nebo jestli nebude lepší, jít na dočasnou neschopnost s ohledem na mou náročnou práci v domově, hlavně kvůli infekcím...díky
@viktorka78 ahojky ja si beru propustky, na neschopnost to neni.. casove to trochu zabere, 3den cyklu pojedeš na hormonální profil. Pak pna ultrazvuk pri ovulaci a pak dostanes injekci kzerou si pichnes a druhy den ns iui
@vladuska29 hodne stesti 🍀 na zitra, ja jdu v pondeli 😬
@evikste no jsem zvědavá co mi poví. Mívám ovu až kolem 15-17dc tak jsem zvědavá 🙂 tqky ti držím palce 😉
@vladuska29 tak jak jsi dopadla? U nás je to teď všechno v haji 🙄

@jasemin26 a jak je to uz dlouho od toho IUI?