IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
No ono pěkně v klidu, aby jsi byla fakt fit. No máme tam snad vše co jde i nejde. 🙈😂Známá má kalkulaci na 50 000 kč. Ono se to asi dost liší cenově. Věděla jsem, že u Arlety je to dražší. Dala jsem na zkušenosti v okolí, a hlavně doktorky na gynekologii. Mají prý výbornou zkušenost.
@jasemin26 řekl nám to hned po spermiu. Když jsme tam byli na kontrolním spermiu. Řekla jsem doktorovi, že jsem partnerovi nasadila Profertil. Ten hodně chválí lidi. Tak nás za to moc pochválil a na ten popud udělal kontrolní spermio. To bylo pondělí a na pátek byl plán IUI. Když viděl ty výsledky řekl hned že šance je opravdu hodně hodně malá. Že by to byl zázrak. Vzhledem k tomu že jsem už byla připravená Femarou a na UZ folikuly tak řekl že pokud chceme zkusíme to. Ale upozornil že by do toho on ani nešel. I proto se mi líbí i ten přístup. Hned řekne pravdu. Netahá peníze. Chtěla jsem to zkusit... bohužel No.. tak teď do IVF. Ale upozorňuji tě můj chlap má fakt šílený spermio... ale zeptat se můžeš jak to vidí doktor...
@beata2018 aha tak moc dekuji za odpoved 😉 ... my byli ten den co jsem sla na iui na spermio...a zavadela mi to jina doktorka, tak ani nevim jestli to muj doktor vubec videl😞 ... zitra jedu na dalsi ultrazvuk tak vezmu ty vysledky a zeptam se ho... ukazovala jsem totiz ty vysledky jinemu doktorovi memu znamemu a ten rikal ze to je hodne spatne.. tak uvidim co mi na to zitra rekne nas lekar. Každopádně tobě moc držím palce, ale ta vaše cena za jedno ivf je vazne masakr
Tak mi v dalším cyklu IUI a máme žádost o IVF. Je tu někdo, kdo by mi řekl které metody si doplatit? Kromě prodloužené kultivace, tu určitě
Až budu doma hodím ti to do pošty jo.. nechci to zase dávat úplně veřejně.
Ahoj holky, tak v úterý jedeme na genetiku a pak se uvidí co dal
@jasemin26 držím palečky 😉😉
@vladuska29 dekuji moc
Ahoj holky jen se chci zeptat jak dlouho se pak čeká na vysledky genetiky? A take jste na ni museli? Děkuji
ahojky holky,zítra proběhne mé první IUI 😀 dnes folikul 18mm,sliznice 9mm,píchnut ovitrelle no a dr se mě ptala zda tam mám manžela a říkám,že ne,tak řekla,že mám dojet zítra,snad nebude pozdě hah 😀 😀
@juliemichal ovitrele si měla kdy? Po pichnuti by měla ovu dojít do 36 hodin 😉 hodně štěstí přeju 🍀
@saja13 no před použitím ovitrelle jsem ji neměla a po třech měsících ji mám, Dr mi řekl, že se to stává spolu s cystami jako vedlejší účinek. Je to výskyt děložní sliznice jinde než v děloze. Ano je to problém při početí a ja také začínala jen bolestivou menstruaci po ovitrelle, myslela jsem si, že to tak je. Ale bohužel ty hormony nejsou s mým tělem kamarádky. Tak se modlím, aby vyšlo buď IUI nebo IVF, protože se bojím, že ty dávky mě zničí
@juliemichal No tak skvělý, dej vědět, jaké to bylo
@juliemichal budu na vás myslet.
@saja13 děkuji moc,já tobě taky ♥ ♥ měla jsem ho dnes kolem cca 14 hodiny 😀 😀 sestry chtěla abych jsem si ho píchla doma a paní doktorka řekla,že to určitě ne,že mi to mají píchnout hned hah 😀 😀
@evepaul určitě dám ♥ ♥ a jinak IUI vůbec nebolí 😀 teda nebolelo mě když jsem ho měla před 4 roky u nejmladšího syna,ale teď u tohoto snažení jdeme prvně 😀
@azby moc děkuji ♥

@beata2018 muzu se zeptat, kdy vam mudr rekl ze to nema cenu, az po prvnim iui? Muj manzel ma take spatne, tak nevim jestli se nezeptat zda to ma vubec cenu