IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@jasemin26
@juliemichal a v kolik jdeš na iui? Snad to nemáš pichnuty moooc brzo 😲? Já pichala v 9 večer a na iui sme šly v 10 ráno
@saja13 no jdu na IUI až v 10 ☹ mělo proběhnout o půl 1 odpo,ale manžel dostal půl dna volno a to na dopoledne 😀 takže v 8 tam máme být a 2 hodiny zpracovávají vzorek a pak až IUI 😀 😀 tak snad to nepíchli fakt brzo ach jo ☹
@juliemichal ovu nastává do 36 hodin od aplikace tak si to spocitej jak ti to vychází? Každopádně držím palce, nám se nepovedlo, já mám nízké Amh takže šance skoro nulová 🙄
hah nevím jak to s těmi injekci je,abych pravdu řekla hah 😀 😀 ale jak si pamatuji jak jsme u Matea byli na IUI tak mi píchali pregnyl v ten den co proběhlo IUI 😀 😀 takže právě mě zarazilo,že mi ovitrelle píchli takto brzo 😀 😀
@saja13 já vím,že se nepovedlo ☹ a moc mě to mrzelo ☹ jaké Amh mám to vůbec netuším,ještě jsme ten test nedělali 😀 😀
@juliemichal to se dělá hned na začátku ten test amh je tam víc výsledků právě je tam i imuno, nj i náš to mrzí ale co se dá děláte
Ahoj holky tak ja dneska asi 1dc. Ještě ale počkám jestli se to spineni rozjede. ☺️☺️
Ahojky holky tak mám skoro 2 hodiny po 😍😍😍 je mi nějak zle coz jak chodili před Mateem na IUI tak mi zle nebylo 😂😂😂 tak a teď čekat 14 dnů jak to dopadlo 😂😂😂😂 utros mám brát od soboty 2tbl denně dokud prý jedno balení nevypotrebuji
@juliemichal to máš dobrý já utros vůbec nebrala 🙄 nevím proč, tak držím palce je to strašný to čekání, já už testovala asi 7nebo 8 den a nic tak snad vám to klapne držím moooc palce ✊🍀
@saja13 Děkuji jsi zlatíčko já u všech IUI brala utros je prý i dobrý na uhnízdění,ale nevím co je na tom pravdy a to se divím,že jsi utros vůbec nebrala pokud to klapne tak do konce 3 měsíce ho budu brát
@juliemichal ja tedy taky nebrala zadne leky
@jasemin26 Tak to je fakt divné ty jo,nějak nechápu já brala i před těmi 4 roky co jsme chodili na IUI tak nějak nechápu mno
@juliemichal pri prvnim pokusu jsrm nebrala. Zitra jedeme na druhý tak uvidime.ale je to zvláštní zr nekomu davaji a nekomu nr🤔

@beata2018 Můžu se zeptat, jak špatné máte spermio, že vám ani další IUI nedooručili? My ho máme taky hodně zlý a chceme ještě jedno (5.) IUI zkusit, z IVF mám strašný strach. V CAR mi říkali, že se jim i stalo, že dopadlo IUI s hodnotami pod milion, ale je to asi hodně nepravděpodobné. Nám se výsledky pohybují mezi 0,5-8 mil./ml.