icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

saja13
17. říj 2019

@juliemichal já ho při ivf taky budu brát už ho mám i doma 😉 též tu děkuju

beata2018
17. říj 2019

@katule1990 ahoj omlouvám se za zpoždění s odpovědí. . No máme jen 0.5 mil/ ml... špatná pohyblivost počet i tvar... vše špatně. Jsme hodně pod limitem ve všem. 😞🤷‍♀️

miselka2000
17. říj 2019

Ahok holky,vstupuji do diskuze jako nova🙂. Mam 9 den po IUI tak jsem zvedava....testovat budu v utery🙂

miselka2000
17. říj 2019

Holky dělala jste si některá TT drive nez po tech 14 dnech od IUI a vysel pozitivní?Ktery den po IUI to bylo?Dik

saja13
17. říj 2019

@beata2018 to co jsi posílala je masakr u nás se platí ket 7-8tis a když neprobehne et tak je ket zdarma a první et je taky zdarma, máš šílený ceník opravdu 🙄

jasemin26
18. říj 2019

@miselka2000 držím palecky👍😉

juliemichal
18. říj 2019

@miselka2000 moc držím palečky já jsem jeden den po IUI 😀 a jinak před 4 roky jsem si test po IUI dělala 11 den a vyšel mi pozitivní a v ten den i clear blue a teď to moje IUI bude mít v lednu 3 roky.

katule1990
18. říj 2019

@beata2018 Děkuju za odpověď. Jsme na tom dost podobně. 2x nám vyšlo jen 0,56 mil/ml, rychlá pohyblivost mezi 11-35 %, morfologie 2 %, takže taky blbý. Jednou bylo i 8,3 mil/ml, ale stejně IUI nevyšlo. Přijde mi, že jsou o něco lepší výsledky, když máme delší abstinenci. Když byla abstinence 2,5 dne, tak vycházel ten půl milion. Nicméně jsou výsledky stejně vždycky dost pod normou, kromě pohyblivosti, která celkem ujde.

miselka2000
18. říj 2019

@juliemichal my byli zase v roce 2016.Ted mame 2leteho chlapečka.Zkouseli jsme pul roku další,ale nedarilo se,takze znovu IUI🙂

miselka2000
18. říj 2019

@juliemichal a dekuji za podporu v úterý jdu na to🙂.A tsky drzim palce!

juliemichal
18. říj 2019

@miselka2000 no malý se mi narodil v lednu 2017,ale i s tím těhotenstvím to počítám skoro jako 4 roky hah a teď se snažíme rok a něco tak jsme šli znova do IUI 😀 a není za co,taky moc držím palečky ♥

jasemin26
18. říj 2019

Ahojky holky, tak jsem dned podstoupila druhe iui.. tak uvidime.. v utery ta genetika a podle vysledku se uvidi co bude dal

miselka2000
18. říj 2019

No holky můžu říct,ze jako po IUI v roce 2016,kdy jsem dva tydny prospala a celkov3 jsem se citila divne.Tak po tomto nejnovějším si myslim,ze to nevyslo.Je mu uplne dobře,energie na rozdavani,jen hrozna bolest hlavy a teplo.Tak uvidime,ale moc tomu neverim,že to tentokrát vyšlo.vzpominam si ze jsem tehdy i trochu špinila.

juliemichal
18. říj 2019

@jasemin26 moc držím palečky,tak to budeme asi spolu testovat 😀 😀 teda pokud budeš testovat a kdy?

miselka2000
18. říj 2019

@jasemin26 dekuji taky budu držet🙂

jasemin26
19. říj 2019

@juliemichal ahojky, moc dekuji, testovat budu určitě ale opravdu až za tech 14 dnu, abych zase 10 den nelovila duchy😞 .... já budu testovat 1.11. A ty? Držím palecky aby jsi objevila dve čárky👍

jasemin26
19. říj 2019

@miselka2000 dekuji moc😉

jasemin26
19. říj 2019

I když nevím co si myslet, nas doktor ze Sanusu říkal ze tomu sanci nedává proto nás posílá na genetiku, a pani doktorka ze Sanusu co mi delala iui rikala ze tam šance je.. tak nevím, co doktor to jiný názor🤔

jasemin26
19. říj 2019

@miselka2000 ahojky, no ja nevím jak to funguje, už jsem na druhém pokusu, a jak u prvního tak u druhého jsem unavená a celá bolava😞

juliemichal
19. říj 2019

@jasemin26 ahojky moc děkuji ♥ ♥ já jsem lovkyně duchů haha 😀 tak si asi testnu 10den 😀 😀 tj za 8 dnů 😀 dnes jsem 2DPO a 2 dny po IUI 😀 😀 déle bych to asi nevydržela hah 😀
tobě taky moc držím palečky aby jsi ty // našla ♥ ♥ kolikáté IUI je to včerejší?

juliemichal
19. říj 2019

@jasemin26 neboj se ono se to povede ♥ teď čtu,že druhý pokus nám se u Matea v novém caru povedl buď druhý nebo třetí pokus,to si už moc nepamatuji 😀 😀 jinak v gyncentrum kde jsem byla než se nám povedl Mateo jsme měli 3 IUI a nic takže 5 té IUI se nám povedlo,ale těch 5 IUI bylo v rozmezí 2 a půl let 😀 😀
jinak co mě udivilo tak to,že jsem po tom IUI teď musela 3 minuty ležet haha 😀 😀 u Matea jak jsem otěhotněla tak jsem ležet po IUI nemusela a jsem ve stejném centru kde jsem otěhotněla s Mateem 😀 😀 ale jinak bolí mě podbříšek jak nevím co a je mi blbě,toto si vůbec nepamatuji,ale asi za to může ten ovitrelle,protože po pregnylu mi u Matea zle nebylo 😀 jak si pamatuji

jasemin26
19. říj 2019

@juliemichal ahojky dekuji moc.. je to nase druhé, ale jak rikam podle naseho doktora to nema cenu, a podle doktorky tam moznost je.. tak uvidime...

jasemin26
19. říj 2019

@juliemichal ja mela lezet 5 az 10 minut

juliemichal
19. říj 2019

@jasemin26 fakt já neležela zase vůbec hah 😀 😀 a můžu se zeptat proč podle tvého doktora to nemá cenu a chce tě hnát na IVF?kde je problém?

jasemin26
19. říj 2019

@juliemichal u mě je zatim podle vyšetření vše v pořádku, ( uvidime jak dopadne genetika) ,jinak je problém u manžela má špatný spermio

juliemichal
19. říj 2019

@jasemin26 manžel má špatnou morfologii a taky pohyblivost hah 😀 😀 ale nevím kolik procent nebo tak 😀 😀
ale i předtím nám to vyšlo,tak snad i teď a jinak u mě problém alergie na spermio a min cyklus ovu až 26DC.

jasemin26
19. říj 2019

@juliemichal a i tak se vám už jednou zadarilo? To je skvěle👍 určitě se vam podaří znovu👍 ... uvidíme zda se podaří i nam 😉 ..jak říkám nevím co si myslet, dva doktoři z jednoho centra a každý říká něco jineho..tak uvidime..jak poté dopadne ta genetika a co vše nás bude ještě čekat k vytouženému cíli😉

juliemichal
19. říj 2019

@jasemin26 budu na tebe myslet a držet palečky ♥ ♥ nene nám se 2x zadařilo přirozeně a 1x přes IUI 😀 teď se snažíme o čtvrté hah 😀 😀

jasemin26
19. říj 2019

@juliemichal dekuji moc taky na tebe budu myslet a drzet palecky👍 ... teda tak to je úžasný😉 ...tak o 4😉 krásné..držím palecky a věřím že se zadari👍😉

juliemichal
19. říj 2019

@jasemin26 děkuji jsi zlatíčko ♥ ♥ snad se obě dvě dočkáme těch // ♥ ♥ bylo by to krásné ♥ no máme 3 chlapíky a tatínek si strašně moc přeje holčičku,já taky a půl roku mě přemlouval do miminka 😀 😀 já jsem říkala,že ne a stejně se mu stávala nehoda takže jak si vezmeme tak se snažíme už rok a 4 měsíce s těmi nehody a nic...
tvoje to bude první viď?tak snad se zadaří,moc bych ti to přála ♥

Strana