IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@katule1990 ahoj omlouvám se za zpoždění s odpovědí. . No máme jen 0.5 mil/ ml... špatná pohyblivost počet i tvar... vše špatně. Jsme hodně pod limitem ve všem. 😞🤷♀️
Ahok holky,vstupuji do diskuze jako nova🙂. Mam 9 den po IUI tak jsem zvedava....testovat budu v utery🙂
Holky dělala jste si některá TT drive nez po tech 14 dnech od IUI a vysel pozitivní?Ktery den po IUI to bylo?Dik
@miselka2000 držím palecky👍😉
@miselka2000 moc držím palečky já jsem jeden den po IUI 😀 a jinak před 4 roky jsem si test po IUI dělala 11 den a vyšel mi pozitivní a v ten den i clear blue a teď to moje IUI bude mít v lednu 3 roky.
@beata2018 Děkuju za odpověď. Jsme na tom dost podobně. 2x nám vyšlo jen 0,56 mil/ml, rychlá pohyblivost mezi 11-35 %, morfologie 2 %, takže taky blbý. Jednou bylo i 8,3 mil/ml, ale stejně IUI nevyšlo. Přijde mi, že jsou o něco lepší výsledky, když máme delší abstinenci. Když byla abstinence 2,5 dne, tak vycházel ten půl milion. Nicméně jsou výsledky stejně vždycky dost pod normou, kromě pohyblivosti, která celkem ujde.
@juliemichal my byli zase v roce 2016.Ted mame 2leteho chlapečka.Zkouseli jsme pul roku další,ale nedarilo se,takze znovu IUI🙂
@juliemichal a dekuji za podporu v úterý jdu na to🙂.A tsky drzim palce!
@miselka2000 no malý se mi narodil v lednu 2017,ale i s tím těhotenstvím to počítám skoro jako 4 roky hah a teď se snažíme rok a něco tak jsme šli znova do IUI 😀 a není za co,taky moc držím palečky ♥
Ahojky holky, tak jsem dned podstoupila druhe iui.. tak uvidime.. v utery ta genetika a podle vysledku se uvidi co bude dal
No holky můžu říct,ze jako po IUI v roce 2016,kdy jsem dva tydny prospala a celkov3 jsem se citila divne.Tak po tomto nejnovějším si myslim,ze to nevyslo.Je mu uplne dobře,energie na rozdavani,jen hrozna bolest hlavy a teplo.Tak uvidime,ale moc tomu neverim,že to tentokrát vyšlo.vzpominam si ze jsem tehdy i trochu špinila.
@jasemin26 moc držím palečky,tak to budeme asi spolu testovat 😀 😀 teda pokud budeš testovat a kdy?
@jasemin26 dekuji taky budu držet🙂
@juliemichal ahojky, moc dekuji, testovat budu určitě ale opravdu až za tech 14 dnu, abych zase 10 den nelovila duchy😞 .... já budu testovat 1.11. A ty? Držím palecky aby jsi objevila dve čárky👍
@miselka2000 dekuji moc😉
I když nevím co si myslet, nas doktor ze Sanusu říkal ze tomu sanci nedává proto nás posílá na genetiku, a pani doktorka ze Sanusu co mi delala iui rikala ze tam šance je.. tak nevím, co doktor to jiný názor🤔
@miselka2000 ahojky, no ja nevím jak to funguje, už jsem na druhém pokusu, a jak u prvního tak u druhého jsem unavená a celá bolava😞
@jasemin26 ahojky moc děkuji ♥ ♥ já jsem lovkyně duchů haha 😀 tak si asi testnu 10den 😀 😀 tj za 8 dnů 😀 dnes jsem 2DPO a 2 dny po IUI 😀 😀 déle bych to asi nevydržela hah 😀
tobě taky moc držím palečky aby jsi ty // našla ♥ ♥ kolikáté IUI je to včerejší?
@jasemin26 neboj se ono se to povede ♥ teď čtu,že druhý pokus nám se u Matea v novém caru povedl buď druhý nebo třetí pokus,to si už moc nepamatuji 😀 😀 jinak v gyncentrum kde jsem byla než se nám povedl Mateo jsme měli 3 IUI a nic takže 5 té IUI se nám povedlo,ale těch 5 IUI bylo v rozmezí 2 a půl let 😀 😀
jinak co mě udivilo tak to,že jsem po tom IUI teď musela 3 minuty ležet haha 😀 😀 u Matea jak jsem otěhotněla tak jsem ležet po IUI nemusela a jsem ve stejném centru kde jsem otěhotněla s Mateem 😀 😀 ale jinak bolí mě podbříšek jak nevím co a je mi blbě,toto si vůbec nepamatuji,ale asi za to může ten ovitrelle,protože po pregnylu mi u Matea zle nebylo 😀 jak si pamatuji
@juliemichal ahojky dekuji moc.. je to nase druhé, ale jak rikam podle naseho doktora to nema cenu, a podle doktorky tam moznost je.. tak uvidime...
@juliemichal ja mela lezet 5 az 10 minut
@jasemin26 fakt já neležela zase vůbec hah 😀 😀 a můžu se zeptat proč podle tvého doktora to nemá cenu a chce tě hnát na IVF?kde je problém?
@juliemichal u mě je zatim podle vyšetření vše v pořádku, ( uvidime jak dopadne genetika) ,jinak je problém u manžela má špatný spermio
@jasemin26 manžel má špatnou morfologii a taky pohyblivost hah 😀 😀 ale nevím kolik procent nebo tak 😀 😀
ale i předtím nám to vyšlo,tak snad i teď a jinak u mě problém alergie na spermio a min cyklus ovu až 26DC.
@juliemichal a i tak se vám už jednou zadarilo? To je skvěle👍 určitě se vam podaří znovu👍 ... uvidíme zda se podaří i nam 😉 ..jak říkám nevím co si myslet, dva doktoři z jednoho centra a každý říká něco jineho..tak uvidime..jak poté dopadne ta genetika a co vše nás bude ještě čekat k vytouženému cíli😉
@jasemin26 budu na tebe myslet a držet palečky ♥ ♥ nene nám se 2x zadařilo přirozeně a 1x přes IUI 😀 teď se snažíme o čtvrté hah 😀 😀
@juliemichal dekuji moc taky na tebe budu myslet a drzet palecky👍 ... teda tak to je úžasný😉 ...tak o 4😉 krásné..držím palecky a věřím že se zadari👍😉
@jasemin26 děkuji jsi zlatíčko ♥ ♥ snad se obě dvě dočkáme těch // ♥ ♥ bylo by to krásné ♥ no máme 3 chlapíky a tatínek si strašně moc přeje holčičku,já taky a půl roku mě přemlouval do miminka 😀 😀 já jsem říkala,že ne a stejně se mu stávala nehoda takže jak si vezmeme tak se snažíme už rok a 4 měsíce s těmi nehody a nic...
tvoje to bude první viď?tak snad se zadaří,moc bych ti to přála ♥

@juliemichal já ho při ivf taky budu brát už ho mám i doma 😉 též tu děkuju