IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@jasemin26 no strašně moc držím palečky aby se Vám zadařilo ♥ ♥ snad najdeš ty vytoužené // budu na tebe myslet 🙂 🙂
@juliemichal Dekuji moc jsi zlata.😉 .. určitě dám po testování info😉 doufam ze i ty😉
@jasemin26 moc se těším na tvůj testík ♥ ♥ ale je to ještě dlouho haha 😀 já teď testuji jak dlouho se mi v těle drží ovitrelle a pak jak vymizí zkusím testnout až za 5 dnů 😀 mám ty čínské testy tak mě to nezabije haha 😀
@juliemichal dekuji jsi opravdu zlata. No jeste nejakou dobu si pockam ale snad to utece😉 ....tak az budes testovat dej info👍😉
@juliemichal to jsem netušila, že ovitrelle dělá pozitivní testy ? A tušíš jak dlouho asi po aplikaci ?
Já jsem dnes 8. den po IUI, jsem napnutá jak kšandy, jak to dopadne 😳 na klinice mi řekli, že si mám udělat test v pátek nebo v sobotu.... tak snad to do té doby vydržím 😇😇😇
@alli005 no to bohužel nevím jak dlouho se drží ovitrelle v těle ☹ pregnyl jsem měla v těle jen 5 dnů 😀 😀 ovitrelle mám poprvé tak proto si ho testuji hah 😀 😀
no moc držím palečky já dnes 3 dny po IUI a strašně pomalu to utíká,budu asi testovat do konce ať vím co a jak 😀 😀 bych to asi taky nevydržela 😀 😀
@alli005 tak u mě ovitrelle vypadá takto 😀 😀 dnes 4 den po vpichu 😀 😀
@juliemichal díky za odpověď 😉 podle tý fotky to vypadá, že testy už slábnou, že ?
No utíká to pomalu 🤪 mě je tak nějak normálně, ale mě nikdy v začátku těhotenství nebylo nějak “jinak” ( mám za sebou 2, i když jen jedno až do konce...). Nevím, jestli to vydrzim až do pátku 😂😂😂 jak tu některá holčina psala ( nepamatuju si jméno 😳), že testovala už 11.den a už byl test lehce pozitivní a těhotná byla, tak nevím, jestli to taky třeba ve středu nezkusím 😇🤪
@alli005 haha já bych to určitě v tu středu zkusila 😀 😀 bych déle nevydržela hah 😀 😀 jj konečně to slábne,což jsem ráda uvidíme kdy už tam žádná čárka nebude 😀
No tak dneska mam holky 13 dni po IUI a na testu nic.Tak to asi nevyšlo....
@miselka2000 ajaj tak to mě mrzí ☹ já jsem měla u Matea 11 dnů po IUI pozitivní digi test ☹ ☹ příště,se určitě zadaří ♥
@juliemichal ja zase 12 den po IUI,ale jen maleho ducha.Takze tak🙂
@miselka2000 to mě mrzí 😔 ale dokud nedorazí MS, tak ještě malá naděje je 🍀 někomu se holt pozitivní test ukáže až později
Ale chápu zklamání 😳 mě to čeká na konci týdne to testování
@juliemichal přemýšlím,jestli si ho jeste zitra nebo ve středu udělat nebo se na to vykašlat
@alli005 uvidime,kdyztak pujdeme na 2.pokus:)
@miselka2000 ahojky tak to me mrzi, ale zkus jeste udelat za dva dny, nekde jsem cetla ze nekdo mel pozitivni az 16 den... drzim palecky.👍 kdyby to ted nahodou nedopadlo nevzdavej se👍
@miselka2000 já bych ještě zítra zkusila 🙂 🙂 moc držím palečky ♥ a taky 11 den po IUI jsem měla strašně slabého ducha,co nešel ani vyfotit,ale šla jsem do digi abych věděla co a jak 😀
@juliemichal diky za podporu uvidíme a kdyby tak priste se to treba povede;)
@jasemin26 dekuji🙂
@alli005 drzim palce🙂
@alli005 moc držím palečky hah ♥ ♥
@juliemichal
@miselka2000
Díky holky 👏😇 uvidíme.... dnes odpo jsem lehce zašpinila 😳 ( dnes 9. den po IUI ), tak čekám, jestli z toho bude MS nebo co to bylo ?
@alli005 to je podle mě brzo na ms 🙂 🙂 no držím palečky ♥ já jsem dnes 5 dnů po IUI a 4DPO 😀 no ten čas strašně pomalu utíká hah 😀
@alli005 taky si myslím,ze na MS je brzy.Ja zašpinila taky takto a bylo z toho těhotenství🙂.
@miselka2000 no nadační špinění mě taky v koutku duše napadlo 😇, ale nechci pak být zklamaná.... zatím se žádné špinění neopakovalo, tak uvidíme.
Dneska jsem ještě s testem odolala, ale zítra už to zkusím 😇
Mělo tam být nidační .... ty automatické opravy 🙈🤪
hah tak u mě ovitrelle sílí 😀 😀 kdo ví kdy úplně vyprchá z těla 😀 😀 vrchní včerejší,spodní dnešní 😀 ale už je to dlouhé,pregnyl se mi držel v těla 5 dnů 😀 😀 a teď to je 7 den po vpichu 😀 😀 a 6 dnů po IUI a 5DPO 😀 😀 a holky jak se počítají ty dny po IUI?skrz toho pravého testování? 😀 tak jak 1DPO aj,anebo den IUI se už bere jako 1 den oplození,víte jak to myslím 😀
@juliemichal v den iui se nepočítá 😉 já teď mám spíš teď přemýšlím jak počítat první DC? Abych pak stimulovala dobře protože když to budu počítat jak všichni rikaj tak sem to dostala včera v 1 ráno a už sem to počítala jako 1dc protože do rána se to rozjelo a dneska nic moooc a správně bych měla krvácet hodně 2 dny a to já nemám takže když budu počítat 1dc dneska tak nic moc Teda už si nevím rady a sem z toho zmatená

@juliemichal tyo 3 kluci, to máš doma převahu😂 tak to je jasný že to musi byt holcicka👍 ...určitě se vám to podari😉 verim tomu. Ano nase by to bylo prvni vytoužené dite, snažíme se už dva roky.. tak snad se dočkáme