IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@juliemichal jj ruda 😄 taky sem to tak počítala sem říkala že si to snad budu psát a pak to dr řeknu co a jak, já to mám hodně první den pak už moc ne právě, tak držím pěsti ať ti to dobře dopadne ❤️🍀
@saja13 děkuji i tobě moc držím palečky aby se to povedlo ♥ a těším se na tvoje novinky ♥ ♥
@juliemichal doufám že nějaké budou s tou mojí záhadnou ms🙄😍 snad jo taky dej vědět jak si dopadla 🍀❤️
@saja13 určitě budou 🙂 budu na tebe myslet 🙂 a určitě dám vědět,ale jak to tak vezmu tak to moc nadějně nevidím,ale nevím proč 😀
@juliemichal ale... Nehazej flintu do žita 😂 musíš si věřit, můj chlap už je z toho taky v koncích a o sobě ani nemluvím radši🤦♂️ no snad se mi to vyřeší co nejdřív aby sme mohli pokračovat už je to na nás moc dlouhé 🙄 a pak má člověk depky...
Ahoj holky na vysledky genetiky budeme cekat tři měsíce😞
Tak dnes ráno jsem zkusila test, naprosto sněhobílý 😢 navíc zas trochu špiním, tak tomu moc šancí nedávám 😢
@saja13 díky, jsi hodná 😉 nicméně mám pocit, že se mi spis opravdu rozjíždí MS 😢, sice jsem teprve 25DC, ale jelikož mi tou injekci posunuli dopředu ovulaci, tak se asi zkrátil i celý cyklus ☹️
No uvidím zítra, nicméně pokud je to opravdu MS, tak stejně musím opět 2DC na krev, minule mi vyšla vyšší jedna hodnota, a doktor chce tu krev udělat znovu, pokud to tedy nevyšlo, jakože si myslím, že nevyšlo 😢
@alli005 taky jsem 25 DC🙂.Delala jsem si test 13 dni po IUI a taky nic tak jsem si řekla,ze test udělám az o vikendu (mela by mi do te doby dorazit MS),tak uvidim;)
já dnes 19DC 8 dnů po IUI a 7DPO,strašně pomalu to utíká hah,ale taky se mi zdá,že to spíše nevyšlo,než,že by to vyšlo ☹
@juliemichal vydrz ještě😉 ... dokud nedorazi ms je naděje👍 ... a jak ti jinak je?
Tak mě se MS definitivně rozjela, takže 1.IUI nevyšlo ☹️
@jasemin26 máš pravdu,musím vydržet haha a je tam stále naděje,když není ms 😀 😀
no a už mi asi z těla mizí úplně ovitrelle (anebo kdo ví možná to už ovitrelle není,ale tomu nevěřím haha 😀 ) ten samostatný test je dnešní a pak jak jsou ty 3 testy tak vrchní je předevčírejší,prostřední je včerejší a spodní je dnešní 😀 akorát se omlouvám za kvalitu 😀
@juliemichal tak super👍 tak to par dnu vydrz a otestuj👍😉 a dej informaci😉 treba se zadarilo moc bych ti to přála👍.. a jak se citis? Bolesti unava atd...?
@jasemin26 děkuji jsi zlatíčko ♥ ♥ no cítím se tak,že mám nevolnosti a bolesti podbříšku,jinak vše ok,ale kdo ví zda to není z toho utrogestanu hah 😀 😀
@juliemichal uvidíš za par dnu😉👍 ... ja jsem tedy hrozne unavená a obcas takove krece do podbřišku🤔 ... určitě dej vedet co a jak, kdy to budes mit 14 dni od iui?
@jasemin26 jé,že by hnízdění hah 😀 moc bych ti to přála kočko ♥ ♥ 14 dnů po IUI budu za 6 dnů 😀 dnes jsem 8 dnů po IUI a 7DPO 😀 ale ty jsi nějak kousek odemě ne? 😀 😀
@juliemichal @jasemin26 holky tak vám držím palce nám se to trochu protáhne, bohužel marodim a jeto prej cca ještě na měsíc 🙄 achjooo tak vám držím palce ✊🍀
@juliemichal
@jasemin26
Já vám taky držím palce 🍀🍀🍀 snad aspoň někomu to teď vyjde 😉
Já jdu ráno na krev a za týden na utz, tak jsem zvědavá, jestli bude hned další pokus nebo co bude 😇

@saja13 no a včera jsi měla rudou krev?pokud ano tak bych to počítala jako 1DC 🙂 🙂 a držím palečky ♥
a super děkuji,to jsem ani nevěděla u Matea jak počítat ty dny po IUI 😀 😀