icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

lilienelli
13. led 2019

@empeka jdu taky na první IUI a jsem z toho taky nervní... příští týden.

klarinka10
13. led 2019

Ahojky přidávám se k vám první iui asi tento týden už...je tu někdo komu se už těhotenství z iui podařilo?

empeka
13. led 2019

No ja jsem na zacatku nechtela tlacit na pilu, prestali jsme se chranit a sli na to. pak po 2 roku mi to prislo divne, s manzelem jsme se o tom bavili a ze skusime prirodni alternativy a nenasilne metody tak bylinky, maca, ovulacni testy, no a porad nic. Gynekolog rekl ze u mne to vypada dobre a ze manzel by mnel jit na spermiogram. Nim se tam dokopal tak uplinul zas rok no... a ted jsme tu. Manzel mel malo vojaku tak androlog naridil nejake vitaminy a zmenu zivotospravy -ted spermiogram je skoro v normalu tak poustime se do iui

empeka
13. led 2019

@biedronca tak to je mi lito ze jsi prisla o miminka, ja jsem vlastne ani jednou neotechotnela tak jsem nemela v podstate zaden “tvrdy” impuls abych to tlacila do CARu. A navic jsem tak nejak tusila ze muze byt problem s manzelove strany i pres to mela jsem nadeji ze to na konec pujde prirozene.

empeka
13. led 2019

@lilienelli @klarinka10 no tak to se vezeme na stejne “lodi” 🙂
Dlouho jsem vahala jestlinapsat na MK, a ted jsem rada ze jsem to udelala, posledni dobou je toho na mne celkem dost a jen malo lidem muzu se “postezovat”
Tak drzim palce girrls ✊✊

biedronca
autor
13. led 2019

@klarinka10 nám ano, hned první! .... Ale nedopadlo..

lilienelli
13. led 2019

@empeka také držím palce... já jsem zašla tak daleko, že jsem zkoušela numeroložky, šamanky, kartářky.. .-D zoufalý člověk dělá zoufalé věci.

lilienelli
13. led 2019

každopádně děvčata, zajímalo by mě, zda jste tak šílené jako já a střežíté před okolím, že navštěvujete CAR......??? já totiž ano !!! ví to jen moje mamka a to jen protože mám teď nemocnou dcerku a potřebuji hlídání a jedna jediná kamarádka, která má stejný problém jako já. manžel má zakázano to kdekoliv říkat a vždy se modlím ať tam někoho známého nepotkáme...já nevím, prostě to tak cítím, že je to naše soukromá věc a nechci, aby to nikdo věděl.

empeka
13. led 2019

@lilienelli na kartarky nedoslo ale hodne mi pomohla joga a prace s “programami”. Generalne musela jsem si jiste veci porovnat v hlave a ted uz je to lepsi
A co se tyce CARu tak se snazim drzet to pod poklickou, je to moje soukroma vec a nikomu do me delohy nic neni 😉, akorat nadrizene v praci jsem to rekla xstejne by videla razitko a ja rada jednam na rovinu. Na stesti vychazi mi vstric uplne bajecne tak jsem za to rada

biedronca
autor
14. led 2019

@lilienelli Ja to extra nestřežím. Nepříjde mi to jako "ostuda". Ano, verejně se neví,že se snazíme uz dva roky, ale treba všechny kolegyně v práci to ví a hlavne vedení - propustky, volno po potratech atd. O Caru ví moji rodiče a ty kolegyně. Přátelé vubec. Ale kdyz člověk zažije dva potraty,tak aby na tu bolest nebyl naprosto uplne sám, rádo to z něj vypadane....

lilienelli
14. led 2019

@biedronca určitě, to souhlasím, taky mi pomáhalo o tom mluvit.. akorát teď to ví jen mamka a kamarádka.

biedronca
autor
14. led 2019

@lilienelli Tak co, už dnes byl ten hormonalní profil, ze?

happinesss
14. led 2019

@empeka Ja se nebojim, jen prave jsem nikdy nepotrebovala znat takove pojmy jako je IUI a spol. a tak jsem z toho nervni. Jinak doufam v IUI a chytne se napoprve a po 14 dnech uvidim pozitivni test...nic jineho si ani nepripoustim 🙂))

empeka
14. led 2019

Tak holky jsou tam 2 “fesaci” 🙂 vlevo a vpravo. Strasne se mi ulevilo 😌 ve stredu pichnu Ovitrelle a v patek moje prvni IUI 🖖

biedronca
autor
14. led 2019

@empeka To je super, že tam jsou dva folikuly. Ja měla jen jeden, a jeste uměle vyhoněný hormonama, jinak nemam ovulaci vubec.
To je super !

magicka89
14. led 2019

@lilienelli já to vůbec netajím...nebo spíš před nejbližšími přáteli a rodinou ne...stejně bych se prokecla..a vždy, když otevřu nějaké takové téma, mám pocit, že to lidem s podobným problémem pomáhá...takto jsem to měla, ikdyž jsem zažila domácí násilí, popřípadě PPP...když jsem si s někým podobným vysdílela zkušenosti brali to jako zkušenost, varování, popřípadě jsme se podrželi...
@empeka držím palce 🙂 já podstoupila IUI v pátek...ve středu jsem si taky píchala Ovitrelle...tak pak napiš pocity...mě bolelo v pátek a v sobotu břicho a teď se cítím úplně normálně 🙂

lilienelli
14. led 2019

@biedronca ahoj, jj dnes mi brali krev na hormon profil.. příští pondělí jdu na ultrazvuk, kdyby byl ultrazvuk ok a vypadalo to dobře, tak hned příští pondělí IUI- pokud ne, tak předpokládám, že to proběhne v tom týdnu příštím.

biedronca
autor
14. led 2019

@magicka89 Ja jsem po IUI asi cca 9 dní. Dnes jsem zkoušela TT jetli už Ovitrelle vyprchalo, a jeste ne. Malinkatý sotva viditelný dušík tam je.
Takže až tento týden v pátek budu definitivně testovat.

lilienelli
14. led 2019

@biedronca držím palce! dnes tam bylo milion lidí.... bolelo těch pak nějak břicho po tom IUI ? ať vím na co se tam připravit.

biedronca
autor
14. led 2019

@lilienelli No hlavně, prostě v následujících 14ti dnech bude IUI a to je důležité a hlavní 🙂 Ze se to někam posunulo, má to směr a spát. Hlavně aby ta ovulace opravdu byla, kdyz to je bez hormonů

Ja dělala dnes TT jestli už vyprchalo Ovitrelle, a jeste tam je malý duch,takže testovat definitivně budu až v pátek 🙂 Jsem 9 dní po IUI.

p.s. bricho mě nijak extra nebolelo 🙂

magicka89
14. led 2019

@biedronca Tyjo myslím na tebe..nějaké pocity?
já mám malinkou naději, tím, že jsem měla zhoršený přístup do dělohy..že jsou možná poprvé spermie na správném místě,ale, zda se zadařilo ví jen Bůh...stojím nohama pevně na zemi..dnes jsem koukala i na možnosti adopce, pokud by se tento rok nezadařilo..

@lilienelli jinak mě po IUI bolelo břicho v ten pátek a sobotu,ale to mě bolí i po ovulaci..jinak nic..včera jsem již normálně předcvičovala..takže normál režim..jen tu sobotu jsem odpočívala - když pominu vaření a malou prochajdu 🙂

lilienelli
14. led 2019

@magicka89 aha, dik za info a samotná iui tě nějak bolela ?

magicka89
14. led 2019

@lilienelli citíla jsem lehké zašťourání...ale jak jsem uváděla výše, je to tím, že se mi doktor nemohl dostat katetrem do dělohy..mám zúžené děložní hrdlo..nakonec to zvládl...takže né nebolí to vůbec..až jsem se divila, že je hotovo.....stěr z čípku je horší 🙂

lilienelli
14. led 2019

@magicka89 k té adopci... tady od nás jeden papír mají teď čerstvě adoptovanou holčičku ještě šestinedělku 🙂

lilienelli
14. led 2019

@biedronca no právě... doufám, že ovulace bude... sestřička říkala, že i kdyby nebyla, že tam stačí nějaká tabletka hormonu a že ten příští týden by opravdu měla být iui. moc se těším.... určitě dej vědět jak to vypadá s testem .-))

magicka89
14. led 2019

@lilienelli jůůů tak to pro ten pár musí být nádherné 🙂

biedronca
autor
14. led 2019

@lilienelli Mě IUI nebolelo.Tak jasně, je to trošku nepříjemné, zavedou ti tam uzoučkou hadičku a citíš jak to tam vstrikují. Nebolí to ale vubec.
A den , dva potom můžeš klidně špinit, je to bezné a normální.
Pířjde taky ovulace po prvním iui, tkaže trochu tě pobolívat bricho bude, to je jasny.

lilienelli
14. led 2019

@biedronca díky díky. no těším se na to... sestra mi dnes začla říkat, že pak teda umělé jak to nevyjde.. jejda to už trošku předbíhá... tak jsem ji řekla, že umělé nechci.. podpořím to teď čajíčkama a mojžíšovku budu denně cvičit.

andreakriskova
14. led 2019

Ahoj holky, tak se přidávám. Dnes čerstvě poprvé IUI, ať vím, ze nečekám sama 🙂

empeka
14. led 2019

@andreakriskova drzim palce. ❤️

Strana