icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

andreakriskova
14. led 2019

@empeka dekuju, byla to taková rychlost.. v pátek konzultace, so injekce a dnes zakrok. 🙂 ještě teď jsem z toho celá pryč 🙂

andreakriskova
Autor odpověď smazal
empeka
14. led 2019

@andreakriskova tak to je skvele -raz dva a po kriku 😊 ted se pekne hod do pohody a za chvili se objevi //

andreakriskova
14. led 2019

@empeka určitě to tak bylo nejlepší. Jsem nervák a i ten víkend čekání jsem byla na nervy. 🙂 tak uvidíme, přece jen je to první pokus.. ale snad to vyjde. Jinak se snažíme už skoro dva roky, máme 3,5letou dcerku(ta se povedla na první dobrou), jsem po císaři.. tak snad to dobre dopadne.

lilienelli
14. led 2019

@andreakriskova tak to jste měla rychlé... já ve čvrtek první konzultace, dnes hormonální profil krev a příští týden iui. taky se těším.taky mám už dceru a druhé nic.

andreakriskova
14. led 2019

Jinak na dotazy ohledně bolestivosti. Hrozně jsem se bála, protože před zákrokem jsem měla bolestivou ovulaci, jako nikdy! Sotva jsem vylezla do schodů, jak mě bolelo bříško a bála jsem se dost...Že s tím jak vše bolí, to bude peklo. Ne Ne Ne, čekala jsem to hrozné...ale nebylo. Ano, zabolelo, trosku.. ale nemít problémy s tím, ze trpím jak pes normálně, můžu s čistým svědomím říct, že to vůbec nic není!! A není čeho se bát.
Držím ostatním palečky, koho to teprve čeká..
Žádný strach!!!! A hlavně // dálnici všem!

andreakriskova
14. led 2019

@lilienelli tak aspoň mám někoho s kým budu čekat 🙂 budu moc držet palečky!

lilienelli
14. led 2019

@andreakriskova děkuji, také držím palečky !! já jdu bez hormonální stimulace, tak doufám, že to bude dobrý.. jdu příští pondělí na ultrazvuk a uvidí se 🙂

lilienelli
14. led 2019

@andreakriskova každopádně mudr si mě pozval teprve 11 den cyklu.. ale byla bych ráda, kdyby hned ten den první iui proběhlo, pak hned v týdnu dává prý druhou

andreakriskova
14. led 2019

@lilienelli no já právě dnes byla 13dc a lékař mi tam říkal, ze by bylo vhodnější přijít příště driv. Tak mě to bylo líto, jenže pátek mě rovnou lékařka podle UZ pozvala právě hned na pondělí. Tak nevím.. ti jak to byla první konzultace a vše bylo tak rychle, mě nenapadlo nad ničím protestovat. Teď mám pocit, ze mi naznačil, ze to bylo zbytecne :/

lilienelli
14. led 2019

@andreakriskova a mělas nějaku hormonální stimulaci? pač já žádnou. teprve zkoušíme.

lilienelli
14. led 2019

@andreakriskova nebuď negativní, povést se to mohlo .-) i kdyby ne, však to není poslední iui .-))

biedronca
autor
15. led 2019

@lilienelli
@empeka
@andreakriskova Holky, ja uz regulérně blbnu. Ja jsem 10 dní od Ovitrelle a 9 dní od IUI, a dnes se mizdalo ze jsem na testu našla 2 čárky. :D

empeka
15. led 2019

@biedronca jak to rikaval muj deda “do 3 dnu se to vyplni” 🙂

biedronca
autor
15. led 2019

@empeka No to víš,že mi to nedalo a rano jsem hned testovala. Ikdyz jsem říkala,že nejdřív až v pátek.
Ale uplně sněhobílo.

empeka
15. led 2019

@biedronca je to jeste celkem brzo, teprve s tebe vyprchal ovitrelle - dej tomu cas do patku - tri dny jsou tri dny ;)

biedronca
autor
15. led 2019

@empeka No vzdyt jasný, je to strasně brzo. Vcera na testu jeste byl duch, Ovitrelle.
Dnes už sněhobílo, fakt bych ho ale nedelela, kdyby mě ten sen tak nenahlodal, logicky :D

Pátek, sobota... zkusím vydrzet. A stejně Zítra vysazuju Utrogestan, ...

andreakriskova
15. led 2019

@lilienelli ahoj, v sobotu jsem si píchala Ovitrelle

lilienelli
15. led 2019

@biedronca já to mívám běžně... od 20ti let se mi zdají sny, které se mi splní. je někdy těžké rozlišit co je fakt "věštecký " sen a kdy se ti jen ve snu zrcadlí tvé přání. nebudu tady psát všechny ty sny co se mi splnili, ale dva roky zpět jsem viděla dvě čárky na testu a těhotná jsem byla.

lilienelli
15. led 2019

@andreakriskova uhmmm no já právě nic, my to zkoušíme úplně přirozeně, tak záleží jestli v pondělí iui proběhne, nebo mi něco dají na rozjetí ovulace.

andreakriskova
15. led 2019

@lilienelli budu moc držet všechny palce

andreakriskova
15. led 2019

@empeka tak držíme všechny palce!!

lilienelli
15. led 2019

MIMOCHODEM, V LÍDLU jsou teď tak pěkné věci na těhotné... vždy mě to úplně s prominutím sere, že si to nemohu koupit..... tak můžu, že.. ale k čemu to budu mít :_(

biedronca
autor
15. led 2019

@lilienelli Jooo to mě taky sere. Tam levné hezké věci v Lidlu, který mam 10 min od baraku a je mi to k prdu....

amona
15. led 2019

Ahojky, v sobotu na UTZ jeden tolik 18 mm, dostala jsem Ovitrelle a včera jsem měla svoji druhou IUI. Takze ted 14 dni cekat.... je tu někdo z brněnského obilnaku?

lilienelli
16. led 2019

@biedronca ahoj. tak mě napadlo. jak dlouho vlastně trvá celé to kolečko před tím než dojde k ivf? myslím jako žádost pojištovna, stimulace atd ... v sobotu máš dva týdny, to můžeš testovat, že?

biedronca
autor
16. led 2019

@lilienelli Jo jo pátek , sobota udělám Tt. Ale fatk mi nic není, ani tuk, takže jsem tak nějak vnitřně přesdvědčená,že to nevyšlo. Intuice.
Vzdy kdyz jsem byla těhotná - ikdyz to nikdy nedopadlo - mě bolely prsa. Ted to zpětně vidím,že to je přiznak. Mě totiž nikdy jindy v životě prsa nebolely, ani pred MS.
Noo to je to,že nevím jak dlouho to trvá pred IVF. Nez to schválí pojištovna je měsíc, to vím. Ale doktor ví,že na jaře chceme IVF, takže ten duben /kveten to bude.

lilienelli
16. led 2019

@biedronca tak mě zase prsa nikdy nebolela v těhotenství. já stejně držím palce, moc bych Ti to přála. ono na příznaky je ještě brzo

aklin
16. led 2019

Ahoj,po 2 letech snazeni jsme se rozhodli, ze s tim uz musime neco udelat. IUi podstoupime poprve. Pristi pondeli se dozvim zda v utery u me probehne iui. S nadchazejici ovulaci to vypada slibne.

myrei
16. led 2019

Ahoj holky, taky se k vám přidávám. Už se snažíme o druhé mimčo 10 měsíců a dnes opět 1DC.. 😐 Tento cyklus podstoupíme IUI, tak doufám, že to vyjde hned napoprvé 😉 Kolikátý DC dělali inseminaci vám?

Strana