icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

juliemichal
22. říj 2019

@saja13 no a včera jsi měla rudou krev?pokud ano tak bych to počítala jako 1DC 🙂 🙂 a držím palečky ♥
a super děkuji,to jsem ani nevěděla u Matea jak počítat ty dny po IUI 😀 😀

saja13
22. říj 2019

@juliemichal jj ruda 😄 taky sem to tak počítala sem říkala že si to snad budu psát a pak to dr řeknu co a jak, já to mám hodně první den pak už moc ne právě, tak držím pěsti ať ti to dobře dopadne ❤️🍀

juliemichal
22. říj 2019

@saja13 děkuji i tobě moc držím palečky aby se to povedlo ♥ a těším se na tvoje novinky ♥ ♥

saja13
22. říj 2019

@juliemichal doufám že nějaké budou s tou mojí záhadnou ms🙄😍 snad jo taky dej vědět jak si dopadla 🍀❤️

juliemichal
22. říj 2019

@saja13 určitě budou 🙂 budu na tebe myslet 🙂 a určitě dám vědět,ale jak to tak vezmu tak to moc nadějně nevidím,ale nevím proč 😀

saja13
22. říj 2019

@juliemichal ale... Nehazej flintu do žita 😂 musíš si věřit, můj chlap už je z toho taky v koncích a o sobě ani nemluvím radši🤦‍♂️ no snad se mi to vyřeší co nejdřív aby sme mohli pokračovat už je to na nás moc dlouhé 🙄 a pak má člověk depky...

jasemin26
22. říj 2019

Ahoj holky na vysledky genetiky budeme cekat tři měsíce😞

saja13
22. říj 2019

@jasemin26 jeje to nezávidím, taky přemýšlím jestli kvůli té borelióze radši neudělat genetiku ještě 🙄

jasemin26
22. říj 2019

@saja13 taky me to trochu vzalo😞 cekala jsem max 6 tydnu, ale tri měsíce je silena doba😞

saja13
22. říj 2019

@jasemin26 jj je to strašná doba 🙄 ale že by se mi chtělo čekat to ne, ale prej není potřeba když nejí žádný jiný problém tak uvidíme snad to vadit nebude tak aspoň budete mít více času na přirozene snažení? Zkoušela jsi nosifol? Já si ho ve ct vyzvednu prý pomáhá ✊🍀😍

jasemin26
22. říj 2019

@saja13 no snad se dočkáme... bo snad u vas nebude problem.. nene nezkousela manzel nere fertilman plus

saja13
22. říj 2019

@jasemin26 a to je na co? Já ho vyzkouším sou na něj i dobře recenze 😍🍀 no když budu ok i krev vyjde v poho tak by sme to mohli stihnout v listopadu ale spíš tomu nevěřím ale uvidíme necháme se překvapit😍✊ určitě se dočkáme jednou to přijít musí ❤️

jasemin26
22. říj 2019

@saja13 fertilman plus by měl zlepšit spermie, a dnes nam k tomu doktorka doporucila i Macu. Tak koupime a uvidime

jasemin26
22. říj 2019

@saja13 jinak držím palecky aby vam to v Listopadu vyslo.. my si budeme muset pockat, snad se dočkáme

saja13
22. říj 2019

@jasemin26 no doufám, uvidíme co mi řekne moje Dr a pak zubarka a snad už se to pohne 🤦‍♂️😍 byla byly by sme rádi kdyby se to stihlo no, přinejhorším si říkám že zacnem v lednu ❤️

alli005
23. říj 2019

Tak dnes ráno jsem zkusila test, naprosto sněhobílý 😢 navíc zas trochu špiním, tak tomu moc šancí nedávám 😢

saja13
23. říj 2019

@alli005 špinění neznamená konec, uvidíš zda se ti to rozjede, ale ještě nehazej flintu do žita a držím palce ✊🍀

alli005
23. říj 2019

@saja13 díky, jsi hodná 😉 nicméně mám pocit, že se mi spis opravdu rozjíždí MS 😢, sice jsem teprve 25DC, ale jelikož mi tou injekci posunuli dopředu ovulaci, tak se asi zkrátil i celý cyklus ☹️
No uvidím zítra, nicméně pokud je to opravdu MS, tak stejně musím opět 2DC na krev, minule mi vyšla vyšší jedna hodnota, a doktor chce tu krev udělat znovu, pokud to tedy nevyšlo, jakože si myslím, že nevyšlo 😢

saja13
23. říj 2019

@alli005 úplně chápu jak ti je byla sem po 2 pokusech iui a taky to nedopadlo a taky sem z toho byla zničená 😢 takže úplně vím jak ti je, tak se drž a dej vědět a držím moooc palečky ✊🍀

miselka2000
23. říj 2019

@alli005 taky jsem 25 DC🙂.Delala jsem si test 13 dni po IUI a taky nic tak jsem si řekla,ze test udělám az o vikendu (mela by mi do te doby dorazit MS),tak uvidim;)

juliemichal
24. říj 2019

já dnes 19DC 8 dnů po IUI a 7DPO,strašně pomalu to utíká hah,ale taky se mi zdá,že to spíše nevyšlo,než,že by to vyšlo ☹

jasemin26
24. říj 2019

@juliemichal vydrz ještě😉 ... dokud nedorazi ms je naděje👍 ... a jak ti jinak je?

alli005
24. říj 2019

Tak mě se MS definitivně rozjela, takže 1.IUI nevyšlo ☹️

juliemichal
24. říj 2019

@jasemin26 máš pravdu,musím vydržet haha a je tam stále naděje,když není ms 😀 😀
no a už mi asi z těla mizí úplně ovitrelle (anebo kdo ví možná to už ovitrelle není,ale tomu nevěřím haha 😀 ) ten samostatný test je dnešní a pak jak jsou ty 3 testy tak vrchní je předevčírejší,prostřední je včerejší a spodní je dnešní 😀 akorát se omlouvám za kvalitu 😀

jasemin26
24. říj 2019

@juliemichal tak super👍 tak to par dnu vydrz a otestuj👍😉 a dej informaci😉 treba se zadarilo moc bych ti to přála👍.. a jak se citis? Bolesti unava atd...?

juliemichal
24. říj 2019

@jasemin26 děkuji jsi zlatíčko ♥ ♥ no cítím se tak,že mám nevolnosti a bolesti podbříšku,jinak vše ok,ale kdo ví zda to není z toho utrogestanu hah 😀 😀

jasemin26
24. říj 2019

@juliemichal uvidíš za par dnu😉👍 ... ja jsem tedy hrozne unavená a obcas takove krece do podbřišku🤔 ... určitě dej vedet co a jak, kdy to budes mit 14 dni od iui?

juliemichal
24. říj 2019

@jasemin26 jé,že by hnízdění hah 😀 moc bych ti to přála kočko ♥ ♥ 14 dnů po IUI budu za 6 dnů 😀 dnes jsem 8 dnů po IUI a 7DPO 😀 ale ty jsi nějak kousek odemě ne? 😀 😀

saja13
24. říj 2019

@juliemichal @jasemin26 holky tak vám držím palce nám se to trochu protáhne, bohužel marodim a jeto prej cca ještě na měsíc 🙄 achjooo tak vám držím palce ✊🍀

alli005
24. říj 2019

@juliemichal
@jasemin26
Já vám taky držím palce 🍀🍀🍀 snad aspoň někomu to teď vyjde 😉
Já jdu ráno na krev a za týden na utz, tak jsem zvědavá, jestli bude hned další pokus nebo co bude 😇

Strana