IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@saja13 no jo ty už jsou dávno stáhnuté z prodeje,ty co jsem měla já 😀 😀 byl to tento 😀
@juliemichal jj tak to máš stejně jako já 😍 já chtěla tablety práve protože mám doma fertipronu v sáčcích a nepiju to, tak sem Pořídila radši tabletky
@juliemichal jaktoze jsou stáhnute z prodeje? Ale v lékárně se mě ptala jestli chci tohle a nrbo sáčky tak nevím 😉 ale pro mě je pohodlnější spolknout prášek to pití bych měla na půl dne 🤣 takhle to zapijju a hotovo 😄🤣
@alli005 taky doufám!Tipuju,ze kdyz bude vše ok tak půjdu na IUI zase v půlce listopadu.No jsem zvědavá.V roce 2016 jsem presne v listopadu po IUI otehotnela tak snad se to taky povede🙂
@saja13 no jak jsem ho hledala na netu tak tam bylo psáno,že nejsou v žádné lékárně hah,takže vážně netuším 😀 😀
@juliemichal aha no mě tenhle museli taky objednat
@juliemichal dneska mě bolí břicho vůbec nevím co to je 🙄 ms byla divná Ani 3 dny nebyla jindy to mám až do 5 teho dneska, sem zmatená jestli to zblaznily ty atb netuším ale že by mě potom bolelo břicho 🙄 no uvidíme co z toho vyleze, přemýšlím jestli odpol neudělat test ale moc tomu nevěřím a zrovna teď by to nebylo fajn
Ahojky, 24.10. jsem byla na iui 😍
@verunkablack držím palce 😍✊🍀
@juliemichal drzim palce at silí a silí dal🙂
@juliemichal Juuu moc ti přeji ať čárka sílí 🤗😉
@jasemin26
@miselka2000 moc moc děkuji holky ♥ ♥
tak dnešní,ve skutečnosti už to je reguální čárka,ale ještě dálnice ne 😀
@juliemichal Jen ať sílí 👍
@jasemin26 děkuji snad bude ♥ mám lepší fota ♥ ♥
@juliemichal ja se hrozne omlouvám, ale koukám na každý test a ja druhou čárku nevidim 😬☹️ Ale strašně bych ti to prala!!
@evikste vůbec se neomlouvej 🙂 mám fakt strašný foťák v mobilu 😀
možná tyto 2 fotky budou lepší 😀 jak jsou ty plastové sluníčka tak vrchní je včerejší,spodní je dnešní 🙂
@juliemichal tak teď už tam toho ducha vidím 😊
@evikste to je fakt na té kvalitě foťáku,nějak mi nechce dobře fotit 😀 😀
@juliemichal no hlavně, že to tam je 😊
@evikste to je fakt další testík až někdy za 4 dny 😀 😀 už stejně testy nemám a kupovat si je zbytečně nebudu a za 4 dny by už mohli být dálnice 🙂
@juliemichal tak pak se pochlub 😊 ja jsem si testy nakoupila, protože uz bylo zpožděni a nakonec zase nic ☹️ Tak snad budeme mít cystu pryč a budeme mít snad první pokus!
@evikste přesně aspoň nějaký krok vpřed je lepší 😍 jak dlouho čekáme? Tesko říct, do ty doby než se zbavim encefalitidy 🙄 takže minimálně ještě měsíc urco a jelikož maji v caru poslední stimulace koncem listopadu tak na to čeká po novém roce 😲😍 a snažíme se 3 roky co by? Rok sem po laparce a předtím sme řešily jiný starosti...

@saja13 počkej já jsem měla nosifol v prášku aspoň myslím haha haha 😀 😀 anebo tabletky? 😀 už si to nepamatuji je to asi tak 5 let zpět 😀 😀 no cyklus mívám 28-30DC a LF mívám 14 dnů