IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@evikste no tak to moc držím palečky,problémy z cysty jsem taky měla,když jsme se snažili o třetí,1x laparoskopie aby mi jí odstranili a 1x profuk.
@juliemichal no me ji nechteji dat zatim pryc, cekaji jestli nezmizí. Nejdriv 4,5 cm, ted 2,1 cm. Ale je tam furt no. Takze jeste 2-3 mesice a jestli tam bude furt, tak taky laparo.😬
@evikste ty jo to jako budou tak dlouho čekat?místo toho aby ti jí odstranili a mohla jsi podstoupit IUI?no tak to je fakt strašné ty jo ☹
@juliemichal je no, uz nevim co delat ☹️
@evikste a co tak vyměnit car?jako toto je od nich fakt strašný přístup ☹ ☹ místo toho aby ti odstranili buď pukncí anebo laparoskopii tu cystu a mohli jste jít na IUI tak čekají až ta cysta sama vymizí,to fakt nechápu jako.
@juliemichal hele byla jsem i v Praze u prednosty kliniky, chtela jsem vedet jestli neni jina moznost. Ten mi rekl, ze by postupoval stejne ☹️ Takze cekame
@evikste ach jo divné fakt ☹ a tvůj gynekolog ti na to řekl co? :-O
@juliemichal to uz jsem byla pod carem, takze tam ted nechodim 😬
@evikste no právě,že mi puknci cysty dělali předtím v caru a pak mi můj gynekolog udělal laparoskopii (on totiž i operuje) ale je fakt,že to bylo v roce 2016 😀
@juliemichal no pockam co mi rekne ted toho 5 a pak uvidim jak to budu dal resit
Ahoj holky tak ve čtvrtek nás čeká první IUI dneska večer si mám pichnout ovitril a ve čtvrtek ve 12hod jdem na to ☺️
@vladuska29 Tak držím palce ať to vyjde
Já jsem dnes 11 den po iui, a na testu ani dušík☹️ tak asi zase nic😢
@jasemin26 to mě mrzí ale třeba se ještě ukážou. A bereš utrogestan nebo tak něco?
@vladuska29 tak hoooodne stesti 🙏🏼🍀🍀
@evikste děkuji ☺️☺️ snad to vyjde
@vladuska29 musi, taky se na nás vsechny nekdy musi usmat stesti!!
@evikste to je pravda. Dostala jsem i utrogestan tak uvidime.
@vladuska29 Tak se uvidi a snad🍀
@evikste přesně tak. Dneska mi kamoska vecer pichne ovitril ve čtvrtek IUI od soboty nasadim utrogestan. A od čtvrtka za 14dni budu moct udělat test. To bude dlouhych 14dni pak
@vladuska29 mě taky ☹️,méně neberu nic
@vladuska29 no to teda jo 😬 ale pak bude dalnice D1 😊🍀

@evikste tak dej pak vedet, určo ti to dobře dopadne 😉 nejhorší pro mě je ze musím jen odpočívat