IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@jasemin26 to je divný 🤔 mě ho dr. napsal automaticky a rovnou 3 balení. Říkal že když budu mít pozitivní test mám se objendat knim na kontrolu a utrogestan brát dál.
@evikste no uvidíme 😃😃
@vladuska29 Já byla už na druhém pokusu,a ani při jednom mi nic nenapsal
@vladuska29 není to divný utros nedostává každý, já ho Taky neměla po iui mě ho třebas napsal až po ivf takže asi tak
@jasemin26 ja vím že jsi byla už na druhém proto se právě divím že ti ho nenapsali 🤔😞
@vladuska29 No nevím...asi to bylo naše poslední iui a po výsledcích genetiky se budeme rozhodovat už asi nad ivf
@jasemin26 tak budu držet palečky 😘😘😉😉
@vladuska29 Jo děkuji, v lednu by měli být výsledky. Tobě držím palce ať se vám už zadaři👍
@jasemin26 děkuji
Ahojky holky,
@jasemin26 třeba se ještě ukáže..
@vladuska29 tak to máme stejně, za chvíli injekce a ve čtvrtek IUI, sedmá v pořadí.. můžem čekat spolu..
Duphaton mám taky, ale je pravda, že co Dr, tak jiný postup..ve stejném Caru mi ho před 2 lety dala jiná Dr. jen po IVF, po IUI nikdy (4×), ted nová dr. při každé IUI(3×).
Genetika ok, imuno taky v pořádku..
@jasemin26 co myslíš přesně s pojišťovnou ? My měli zadost schválenou za 14dni 😉 a manžel ji mel taky teď někdy ?zs jak dlouho se z toho dostal ? Já jdu 6.11 na kontrolu na krev ještě a vyšetření tak sem zvědavá no ,jinak je to masakr no pořad mě bolí hlava 😟 a u toho zubaře se pěkné prohnu finančně a aby toho nebylo málo tak sem dneska reklamovala telefon takže super
Ahoj holky, tak my jdeme zítra na IUI. Mame to nejak rychlejší nez vy, dnes kontrolni utz. Folikl 20.5 cm. V pet jsem si pichla ovitrelle a zítra ve trictvrte a dve jdu na to. Koukam, ze budeme čekat na testování tri. Tak nám to třeba bude lepe utíkat.
@saja13 Teď budu zablbce, ale. Co vám má pojišťovna schválit, pojišťovna to neplatí ne? Promiň za otázku, jsem v tomto nezkušena☹️. Manžel se z toho hrabal dlouho, nechci tě ztrasit ale on šel pozdě až když se mu to rozjelo ( nerad chodí k lékaři) , ty jsi určitě zodpovědna😉, 4 měsíce to určitě trvalo než byl ready
@misko5 ja už ovitril mám pichnuty tak ted jen čekat do čtvrtka a pak 14dni na test 😃😃
@vladuska29 snad tobě to kočko vyjde ♥ u mě hcg v krvi negativní jen 0,70 takže ty testy lhaly nebo nevím mno....
@juliemichal fakt jo to neni možný 😞
@vladuska29 jj fakt,taky to nechápu mno ☹ ale nevadí,dáme asi oddych,teda pokud se nerozmyslím a pak se zase objednám do caru.
@juliemichal to jsi byla dnes na krvi ?
Já tedy nevím, jaká by ta hodnota měla být, ale třeba to ještě není ztracený 🥺 dokud nedorazí MS, nic není ztracené 🍀

@jasemin26 to je taky hrozny, takhle dlouho cekat 😬