IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@juliemichal snad ti to ještě vyjde 😍 prinejhorsim to vyjde příště ,musíš tomu věřit ❤️
@saja13 no třebas nám to příště vyjde společně,kdo ví 🙂 uvažuji stále nad tou pauzou a po novém roce znova na IUI,ale nevím nevím mno,buď se na to fakt vykašlu anebo si dáme pauzu anebo půjdeme příští cyklus znova do IUI,ale fakt nevím mno ☹ ☹
@juliemichal to je mozny ze pak pujdem spolu👍 tak sk dej pauzu zalezi jak se citis, nam bylo strasne tsk proto sme zvolily tuhle moznost 😊
@juliemichal To mě moc mrzí ☹️, ale nevzdávej to ono to vyjde
@saja13 já ještě IVF právě nechci,bojím se toho hah 😀 ale asi bude fakt lepší když si dám tu pauzu,manžel pauzu moc nechce,touží po tom miminku tak mi řekl,že se mám teda rozhodnout na tutovku a,že mé přání pak bude rezpektovat tak pořád tápám co dělat mno ☹
@jasemin26 děkuji jednou snad ano,ale kdy to nikdo neví,nevím zda si fakt nedám na chvíli pauzu ☹
@juliemichal To chápu, je to vážně masakr na psychiku 😢, my máme taky do ledna pauzu, i když nechtěnou. Ale je to asi lepší, aspoň budou klidné vánoce. Určitě se každá z nás dočká, jen to může trochu trvat. Důležité je se nevzdávat.
@juliemichal tak to nejsi sama ,taky se toho bojim ale co nadelam..musim pro to neco udelat ❤
dnes jsem se přeobjednala do nového caru tady u nás v Ostravě do reprofitu 11.11 první konzultace,doufám,že budu spokojená 🙂 🙂 ale obávám se.
@juliemichal tak to tě objednali nějak rychle, stejně další iui budeš mít v lednu ne? Nebo fungují i přes svátky a tak?... To my čekali skoro 2 měsíce než sme se dostali, a ty už máš ms na plno? 😲
@saja13 no ještě ms nemám,stále na ní čekám,zítra by měla dojít,tak uvidíme :-O
taky jsem se divila,že mě objednali nějak rychle hah 😀 😀 ale je fakt,že i do toho fertimedu mě objednali rychle 😀 😀 a kdybych měla ovulaci tak i v září by bylo IUI 😀 😀 no uvidíme co tam se mnou všechno budou dělat aj.v reprofitu jsem nikdy nebyla tak nevím co nás čeká :-O :-O sestra mi říkala,že kdyby bylo všechno připravené jak má tak by jsme i v listopadu mohli stihnout první IUI.
@juliemichal já uvidím jak na tom budem přinejhorším by sme taky zkusily poslední iui pro nás 3ti pokus před ivf ale uvidíme moc se nám do iui už nechce u nás je prii iui malá šance
@saja13 já bych asi na tvým místě vyzkoušela ještě to poslední IUI,ale taky nevím,ale jak čekáš na to schválení tak bych asi to IUI ještě vyzkoušela,nikdy nevíš zda se povede nebo ne :-O
@juliemichal jj to je pravda člověk nikdy neví, no uvidíme podle ms jaj dorazí, kdyby to tak vycházelo před žádosti tak by sme mohli jít na iui tto je pravda
@saja13 přesně tak a nemuseli by jste promarnit jeden cyklus,co kdyby to fakt vyšlo?a kdyby nevyšlo tak víš,že jsi pro to udělala vše než podstoupíš to IVF,já bych ten poslední pokus určitě zkusila 🙂 vem si u Matea se nám povedlo 5 IUI,ale 3 IUI jsem měla v jiném centrum a v tom fertimedu se nám povedlo 2 IUI.
@juliemichal
Jo když přijde ms dřív než žádost tak to urco zkusíme když Teda nebudou chtít ivf protože vědí že moje pojišťovna to schválila poměrně rychle, uvidíme lepší než čekat a taky záleží jak na tom budu teď s vysledkama
Ahoj holky,tak dneska na kontrole několik drobných foliků,jeden dominantní 15mm,takze v nedeli picham Ovitrelle a v pondělí druha IUI. Tak držte palce;) a ja držím všem, které na ty své dvě vytoužené čárky taky čekáte🙂.
@miselka2000 moc držím palečky 🙂 já dnes 1DC od 3DC budu brát clostil a 11.11 jdu do nového caru tak uvidíme jak vše dopadne a zda stihneme IUI 🙂 🙂
@juliemichal děkuji.Mnoho štěstí;).Byla jsem jen překvapená,že jsem musela doplácet za ultrazvuk. Prý 6 nebo 7 je hrazeno pojišťovnou ročně. Ale co už....hlavně, aby to mělo smysl.
@miselka2000 jéva a kolik jsi doplácela za utz? :-O
@miselka2000 držím palce 🍀🍀🍀
Já jdu na utz v pondělí, tak jsem zvědavá, co se dozvím, budu 12DC.
@juliemichal 500 za ultrazvuk. Takže pokud nevyjde to IUI teď tak půjdeme až v lednu.A v prosinci si dáme ,,pauzu,,🙂
@alli005 přeji jen dobré zprávy🙂
@miselka2000 no tak to se nedivím,taky bych to tak udělala :-O :-O ale aspoň,že to není dost velká suma ty jo :-O
Ahoj holky jak se máte? A jak to u vás vypadá? U nás se to má tak že jsem 4dny po pichnuti ovitrilu a 2 dny od IUI. Dneska nasazuju utrogestan a dlouhých 12dni mám ještě před sebou.
@vladuska29 tak držím palce 👌🍀
@vladuska29 držím palce 🍀🍀🍀

@alli005 ano dnes jsem byla na krvi,u Matea jsem 12 dnů po IUI a 11DPO měla hcg 29 jednotek nebo kolik,takže to podle mě ztracené už je :(