IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@juliemichal přeji to nejhezčí🙂
@miselka2000 super👍, tak držím palce, ať je vše tak jak má 🍀🍀🍀
Já zkusím zítra test 😇, 12 dni po IUI..... jsem zvědavá, i když se spíš pripravuju na variantu, že zas nic...
@alli005 tak ať se tam taky něco ukáže🙂.
@alli005 super🙂.Ať se dariii
@alli005 tak jak to vypadá😉?
@miselka2000 ahoj a jak to vypadá u tebe? Něco nového? Jak pokračujete? U nás zatím pořád stejně 🙄 doufám že po novém roce už bude lepší jinak mě trefi to čekání
Ahoj holky, mohu poprosit o radu? Mam prvni IUI za sebou, od nasledujiciho rana po IUI jsem mela zacit brat utrogestan (sice jsem se docetla, ze kdyz mam sama ovulaci bez stimulace a druhou fazi cyklu dlouhou, ze to neni nutny, ale proste mi to nasadil). Jenze byl pri inseminaci trochu problem a asi to rozhodilo vsechny a ja tak nevim, do kdy mam utrogestan brat. Pry muze umele oddalit MS, coz nechci. Mam tedy brat jeste v den ocekavane MS a vysadit a nebo prestat driv?
@saja13 ahojky,zatím jsem na dovce a pondělí,úterý budu domlouvat UTZ s doktorem.Jinak hrozna únava,jinak vše OK🙂.To víš že jo nový roky,nové změny, držím palce🙂
@miselka2000 díky za optání, testy sílí, i digitest ve středu ukázal + 1-2t 😇
Na utz jdu 12.12., dle pokynů z caru 3 týdny od vynechané MS. Tak se teď ten čas vleče no.
Co ty ?
@pet_8 v den očekávané MS si udělej test a když bude pozitivní, tak utrogestan ber dál, když ne, tak vysaď. Takové jsem měla pokyny z caru já. 😉
A co ostatní, nějaké novinky ?
@miselka2000 tak to je dobře tak užívej 😉 tak držím palce aby to dopadlo dobře
kamarádky z fb mi tvrdí,že ten dnešní je silnější než včerejší,ale mě to nepřijde.
@juliemichal popravdě já nevidím nic ani na jednom testu ☹️🥺, ale to neznamená, že tam duch není .... držím palce, ať se ta druhá čárka objeví ✊🏻 Ještě muže být brzy... 🍀
@alli005 no popravdě já na tom včerejším vidím,ale na dnešním ne hah 😀 😀
a holky mi říkají,že je silnější než včera 😀 😀 tak jsem chtěla vědět zda jsem divná já,že na fotce nic nevidím anebo ony,co mi říkají,že je ten dnešní silnější 😀 😀
a děkuji,brzo určitě není,podle mě to ani neklaplo 🙂 🙂 no,ale necháme se překvapit 🙂
@juliemichal ahojky taky tam nic nevidím 🙄 a jak to s tebou vypadá už to je v pohodě všechno?
@saja13 zlatíčko děkuji za poptání,vše se vysvětlilo a je to všechno v pořádku.1.12 se stěhujeme na baráček,tak se už moc těším 😀 😀 a tu ještě mamatesty vrchní dělaný před 2 dny,spodní dělaný před chvíli.tu se mi zdá,že je pěkná silnější čárka,ale nevím mno,zítra pokud nebude daleko silnější tak asi vysadím utroš,to budu 12 dnů po IUI.
@juliemichal tak to je dobře že je vše v poho utros bych vysadila až za 14 dní od iui dokud to nedostaneš tak tam šance je 🍀🙏 12den je ještě poměrně brzo mě řekli první test až 14 od iui a den iui se nepočítá 😉 tak hodně štěstí taky se těším až se vrátíme do toho procesu, pořád na to musím myslet 😍❤️ tak snad to pak půjde o to líp 🙏❤️
@saja13 no dnes jsem 11 dnů od IUI,na IUI jsme byli 12.11 😀
právě,že nechci aby mi pak zbytečně utroš zase zdržel ms hah 😀 😀 ale poslechnu tě hah 😀
taky se moc těším,jak zase zahájíš proces snažení aj 😀 😀
no snad to určitě půjde pak daleko líp hah jak u Vás tak i u nás,teda pokud se to nepovedlo 🙂
@juliemichal no nejdřív zacnem v lednu ale to si nemyslím, se mi pořád serou ty zuby 🙄 ale budu doufat že to stihnem do MS Teda a budu moc volat o zadost, těším se ale i se bojím
@saja13 no tak to strašně moc držím palečky ♥ no pokud se v prosinci budeme teda stěhovat tak taky si chci dát měsíc pohov od snažení a znova začneme v lednu 🙂 🙂
a možná už hned s tím umělým,ale kdo ví mno,necháme se překvapit 🙂 🙂
@juliemichal třeba zacnem i spolu kdo ví 😉 jj někdy je pauza fakt potřeba, já sem teď tady že to nemusím řešit ale ono to přijde v ten správný čas 😍
@alli005 já se na UTZ budu objednávat příští týden.Zitra mi končí dovca, jsem s tchyne ve Vídni.Docela těžké odolat memu oblíbenému svaraku, punči atd.Jeste ze tchyne moc nepije,určitě by ji to bylo divne🙂.Chci rodinu prekvapit,tak snas bude vše klapat jak ma🙂.Jinak dneska jsme jeli 20 km a myslela jsem,ze usnu už v poledne, únava me nejak začala hodne zmahat.Jinak koukala jsem,že máš syna Jirika,já taky🙂.Bylo mu 27 měsíců před nedávnem.
@alli005 teda ne jeli,ale ušli 20 km🙂
🆘 Holky prosím setkala jste se některá s bolestí krize a podbřišku? Děsně mě bolí kříž, nemůžu se pomalu ani narovnat 🙄 a trochu i podbrisek ale to není nic strašnýho, do MS mám 14dni takže od toho to není, achjo už se zvtoho zbláznim 🙄
@miselka2000 tak to je vtipný, že máš taky Jiříka 🤪 našemu teď v prosinci budou dva roky.
Uzij si Vídeň 🤩 my se chystáme teď o víkendu do Linzu, tak se těším 🤩
@alli005 jo taky si to užijte;)
@vladuska29 jak válčíš?

@miselka2000 taky moc děkuji ♥ dnes jsem 7 dnů od IUI a 6DPO tak uvidíme co z toho bude 🙂