IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@evikste ahoj kočko už se ti to blíží tak držím moooc palce aby to vyšlo ✊🍀 pak se urco ozvi jak ti to dopadlo, myslím na tebe aby to bylo pozitivní 😍❤️ včera sem Pořídila nějakou novou kyselinu listovou tu v ty zelený krebicce už asi neprodávají? Dlouho ji nemůžu nikde sehnat tak sem vzala něco jinyho na zkoušku tak snad to bude OK🙏😉 ani nevím bereš utrogestan?
@saja13 asi taky nechci nic podcenit, ale stimulace asi nic neni - třeba budu za pár dní mluvit úplně jinak. Spíš porad nevim jak po tom odběru, jestli jit do práce, nechci se flakat, ale nechci si nic vycitat. Ja delam s malinkyma detma neni to nijak extra namáhavé, ale bez namahy taky ne- telocvik, oblekani, pochovani...
@saja13 no to mam, ale jde o to co je setrici rezim. Me nenapadlo, ze je to polehavani doma. Budu to muset ještě promyslet a zeptat se dr. A jak dlouho to pak trvá? Tech 14 dni co budu stimulovat? Pak ale zase bude transfer a pak zase klid, to uz bych do práce nemohla 🤔 u mě to v práci nevi, ze jdu na IVF.
@azby tak každá to máme jinak, já dělám docela teskou práci tak proto 😉 a fakt nechci riskovat tahat v práci 20kg sice to není pořád ale víš jak... A zdraví máme jen jedno aspoň já to teď tak beru 🙏😉 co myslíš jak dlouho trvá? Já mám kratkyprotokol ale záleží jak dopadne kontrola, kolik jsi říkala že máš těch jednotek?
@miselka2000 super 🍀 držím palce ✊🏻✊🏻✊🏻
Já jsem dnes teprve 9.den po IUI, tak to vidím na test v pondělí nebo úterý 😇.
@miselka2000 krása a nemůžu to být ještě ovitrelle? :-O
@alli005 hah se máš já jsem teprve 5 dnů od IUI 😀 😀 byla jsem na něj v úterý 😀
@juliemichal snad ne😀.Testovala jsem,jak mi dluho Ovitrelle vydrží a 12.11 byl test snehobily,tak doufám🙂.Ale je to na můj vkus brzy,ducha jsem pri synovi viděla až 12 den po IUI.Tak se nechame prekvapit.
@alli005 drzim palce
@juliemichal me to přijde nekonečné to čekání.....
@miselka2000 já jsem u syna měla ducha na tt 11 dnů po IUI hah 😀 😀 ale to jsem měla jen pregnyl a ten pregnyl se mi držel v těle 5 dnů,teď jsem 6 dnů od ovitrelle a stále se to ve mě drží 😀 😀 no teda v pondělí mi ho manžílek píchal 😀 😀 ale snad to u tebe není ovitrelle,moc držím palečky ♥ jak dlouho od vpichu ti teda vymizel ovitrelle? 😀 😀
a máš pravdu to čekání je úplně nekonečné :-O
@juliemichal píchali jsme 3.11 a vymizel 12.11 takže držel se od 4-11.11:)
@juliemichal teda myslim ze se držet,od 4.11,ale jista jsem si spise kdy vymizel;)
@miselka2000 takže jen 7 dnů jo? 😀 😀 jako taky bych chtěla aby mi zítra vymizel,ale to nevymizí,mám stále dost silnou čárku na tt 😀
@juliemichal nene 8 dnu;),ale to je jedno.To jsem se toho rychle zbavila,co?Já to předtím u prvního IUI nijak nesledovala.A jak jsi to měla u minuleho IUI myslimm ze jsi taky davala testiky.Jak dlouho se ti držel?
@miselka2000 no minule se mi držel myslím 10 dnů? 😀 😀 a pak ty testíky co jsem tu dávala bylo skrz biochemka,ale vůbec netuším jak se to mohlo povést když manžel má morfologii jen 0,5% a minimální morfologie má být 4% ☹ ☹
@juliemichal zajímavé,no víš jak člověk někdy nechápe🙂.Tak já budu doufat,ze to bude ok a věřit🙂
@miselka2000 moc držím palečky ♥ ♥
@juliemichal děkuji moc
Holky,tak právě mi volali z CAR.Hcg 84 je to tam🙂.Tak sr objednam na UTZ u doktora(pry tak za 3 tydny).Tak prosím i nadále držte palce a diky za pomoc a vaši podporu. Držím vam všem taky palce a zase se ozvu🙂.
@miselka2000 no paráda,moc gratuluji ♥ ♥
@juliemichal moc děkuji tobě taky držím přijdu se sem podívat;)

Ahoj holky tak já jsem dneska 15dni od IUI a zároveň mám dneska termín Ms. Ta zatím tedy nikde a tt negativní 😞😞 takže dnes vysazuji utrogestan a počkám na Ms. Snad přijde tak aby nám to dobře vyšlo na další IUI