icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

saja13
12. lis 2019

@julienichal no ale z čeho bolí zejo? Z něčeho to musí bejt jen tak to nebolí... Možná to bylo kvůli tomu že to přišlo tsk brzo kdo ví 🙏😉 příští cyklus to snad bude v poho abych nemusela ten duphaston

azby
12. lis 2019

@saja13 my uz příští cyklus půjdeme na IVF. Tys psala, ze pujdete v lednu, vid?

saja13
12. lis 2019

@azby jj když to vyjde a budu už zdravá tak jo, no ještě Teda podle toho jak vyjde ms a jak schválí žádost ale mělo by se to stihnout do ledna no 😍 a příští cyklus máš kdy? To je do vánoc?

misko5
12. lis 2019

Tak jak vy, holky po IUI? Já dnes 12.den, čekám, respektive nečekám ms. Testovat se bojím.

azby
12. lis 2019

@saja13 ano, poku distanu MS, tak hned první den jedu pro leky.

azby
12. lis 2019

@misko5 ja take 12. A s testem jsem na tom stejně. Ale zacal mě pěkně bolet podbrisek, takže MS nejspíš co nevidět dorazí

azby
13. lis 2019

Tak u nas IUI nedopadlo, dnes 1.DC 😢 snad alespoň na vas se usmeje štěstí.

juliemichal
13. lis 2019

@azby tak to je mi líto ☹ já jsem sice jen 1 den po IUI,ale taky to u nás nevyjde skrz té morfologie má jen 0,5% tak u nás se to nikdy nepovede.držím palečky aby další IUI vyšlo ♥ ♥

vladuska29
13. lis 2019

@azby tak to mě mrzí 😞😞 ja zatím pořád čekám jak to dopadne u nás

misko5
13. lis 2019

No mne pokud to nevyjde tak jdu podruhé na rentgen vaječníků, jestli jsou průchozí, abych se s IUI netrapila. Když nebudou, tak mi zbývá poslední pokus IVF, ale už placený, je mi 41let, posledně mne to vyšlo na 31 tis. - minimální stimulace.
@azby

misko5
13. lis 2019

@azby to mne mrzí, máš ještě možnost i jinou, nevěš hlavu.

misko5
13. lis 2019

@vladuska29 taky se bojíš testovat??

vladuska29
13. lis 2019

@misko5 zkoušela jsem včera a nic a na další test nemám odvahu. Ms čekám v pátek ale bojim je udělat test.

miselka2000
13. lis 2019

@misko5 tak já dneska 9 den po IUI a chtěla bych testovat o vikendu.Vcera mi vyprchal Ovitrelle, tak jsem zvědavá.

miselka2000
Autor odpověď smazal
azby
13. lis 2019

@misko5 no my jdeme ted na první IVF a pod tricet to taky nebude. Strašně se bojim, ze ani to nevyjde. To budu testovat nejspíš kolem vanoc a asi to pak budou hodně smutne svátky.

miselka2000
14. lis 2019

Holciny, tak hlásím,ze po 2 dnech snehobileho testu jsem narazila na ducha🙂.Na fotce nejde podle me vůbec,zkusím ukázat.Tak další testování udělám v sobotu.Jsem pořád trochu skepticka.....Tak uvidime

miselka2000
14. lis 2019
juliemichal
14. lis 2019

@miselka2000 no krásně jde vidět,potichu gratuluji ♥ ♥ kolik dnů jsi po IUI? 😀 😀
a závidím já se jich dočkám jedině někdy po IVF.do něj asi půjdeme v březnu,nebo v lednu?potřebuji se z toho vzpamatovat,že nám IUI nevyjde skrz manžela spermiogramu ☹
jinak dnes 2 dny po IUI,ale určo z toho nic nebude ☹

miselka2000
14. lis 2019

@juliemichal ty máš tedy ostrizi zrak,manžel mi napsal...Já nic nevidím😀.Jsem 10 den po IUI,tak uvidim jak to bude dal,zda bude silit nebo ne...A věř,ze se to povede nebo hned další pokus🙂.Držím palce všem,protože si to holky všechny zasloužíme!

juliemichal
14. lis 2019

@miselka2000 hah tak to se divím,že ho tam manžílek nevidí 😀 já ho tam vidím pěkně haha haha 😀
no z naší morfologii se to nepovede,nevěřím tomu,budu tu holky pozorovat a radovat se z jejich pozitivních testíků,tak jak z tvého a pak leden-březen půjdeme do IVF,ale musím se na to psychicky připravit.

azby
14. lis 2019

@miselka2000 tak budu držet palce, at to vypadá stale jen lip a lip a za par dni dalnice.

azby
14. lis 2019

@juliemichal tak ja dnes vyzvedla a pred chilkou pichla prvni davku leku na IVF. Myslíš, ze se da na IVF psychicky připravit? Ja asi moc nevim do ceho poradne jdu (samozřejmě prubeh a tak ano, ale myslim ti psychiku) každopádně u nas doma uz to ted je dost casto hodně vypjaty. I když si rikam, ze to zvladame, tak to tak asi úplně neni. Ovitrelle se mnou docela psychicky cvicil, vůbec si neumím představit co udelaji tyto všechny leky.

juliemichal
14. lis 2019

@azby no já doufám,že se na IVF dá psychicky připravit ☹ ☹
kéž by to teda šlo,ale jak vidím u tebe tak to nejde ach jo ☹ ☹
neboj se mnou taky ovitrelle pěkně cvičí s tou náladovosti 😀 😀 tak by mě taky zajímalo jak se mnou budou mávat ty léky na IVF 😀

saja13
14. lis 2019

@azby jak ti Bylo po ovitrele? Mě šíleně bolelo břicho a taky se bojím co to semnou všechno udělá to nejsi sama, držím palce ať máš průběh v poho 🙏😉 hlavně hodně pij, bílkoviny a tak 🍀

azby
14. lis 2019

@juliemichal no právě si rikam ovitrelle, byla oproti tomuhle jen stavicka. 😂 jo a druhá vec je pribirani-ja pribrala cca. 5kg za 5mesicu pichani ovitrelle. Co bude po tomhle se docela desim. Kdyby člověk, alespoň vedel, ze to vyjde, tak to neni tak stresující. Doufám, že to jako rodina ustojime.

azby
14. lis 2019

@saja13 no naladovost asi tak ne, ale byla jsem strašně precitlivela. A to břicho me teda bolelo dost a nejvic cca. Dva dny pred menstruaci. Ještě k tomu mi ještě vic klesal tlak a špatně se mi dychalo. Jak se rozjeja MS ustoupilo to na normální MS bolesti.

azby
14. lis 2019

@saja13 budu se snažit pit a jist, ale ted to dost nestiham, mam šílený kalup v práci a dopisuju diplomku a uz neni moc času, tak jsem v presu. Co to se mnou udela (ty leky) mam docela vichr

miselka2000
14. lis 2019

@azby děkuji taky doufám

saja13
14. lis 2019

@azby no mě bolelo břicho cca 10-16hodin po aplikaci sem zvědavá jaký to bude při ivf když budou foliky velký to se mám asi na co připravit a těšit 😲🙄 tyjo to jsi dobrá to já chci bejt při stimulaci doma ale Taky já dělám docela tesko práci a nechci nic podcenit tak radši takto 😉 tobě držím palce a pak dej vědět jak opu na to sem v zvědavá že všeho nejvíc a bojím se toho 🙄

Strana