IUI 2019, koho čeká?
Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?
@juliemichal kočko nic tam není 🙄 neříkej zze tam něco vidíš?
@juliemichal ja teda take nic nevidim, ale možná to dela foto.
@juliemichal jo něco málo vidět je 🙏 a MS má přijít kdy? Tak snad to klapne 🙏😍
@saja13 snad ano děkuji ♥ ♥ ms měla dojít včera 😀 ale dálnice u kluků jsem měla vždy až po týdnu vynechání ms 😀 😀
@juliemichal
A utros ještě bereš? Tak uvidis no 😉
@saja13 no vysadila jsem ho před 2 dny,ale holky mi psaly,že ho mám zase nasadit,tak ho nasadím zpět hah 😀 a přesně tak uvidíme 🙂
@juliemichal jj radši ho nasad, vysadit ho můžeš vždycky, máš tablety nebo ten gel? Já mám doma tablety tak sem zvedava jak mi po něm bude 😉
@saja13 mám tablety 🙂 o gelu jsem vůbec nic neslyšela 😀 😀 a jj nasadím ho pro jistotu 🙂
@juliemichal ten gel se jmenuje asi jinak 😄 a jak se cítíš? Právě že po těch tabletách holky píšou že jim je zle tak se ptám jestli máš Tabletky😉
@juliemichal a jo, tady opravdu je. Tak 🙏 at sílí.
@juliemichal taky vidím čárku🙂.Držím palce;)
dnešní je ten spodní a včerejší je ten vrchní,akorát dušík se ukázal až ten test zežloutl ☹
@saja13 nene po těch tabletkách mi nic nebylo,ale je fakt,že jsem je zaváděla 🙂 🙂 je lepší zavádět než polykat 🙂 🙂
@juliemichal můžeš mi poslat fotku toho utros co závadis jestli myslíme stejný? 😉 Držím palce
@saja13 tady tento 🙂
@juliemichal tak ty mám taky, takže se můžou zavádět? Já se bala ze budu mít polikaci 😄
@saja13 nene to je jedno a to samé,jiné utrogestany nejsou 🙂 🙂 kolik máš brát tbl denně?pokud 1-0-1 tak zaváděj večer vždy 2 tbl,aby to s tebe nevyteklo a sexík před zavedením 🙂 🙂 a aspoň tak půl hodiny nevstávat 🙂
@juliemichal mám brát 2 večer a 2 ráno, jo teď to tady čtu buď perorální podání nebo zavádět 😉 je tak to sem ráda, protože plno holek říkalo právě že když je nezavadeli tak jim bylo zle, tak aspoň už vím a děkuju 🙏😉 no já s tím začnu po novém roce tak uvidíme 😍😉 snad to bude co nejdřív už to chci mít vše zasebou ale zase na druhou stranu přemýšlím jestli nezavolat do Caru že bSme Zkusily ještě jedno iui do třetice všeho dobryho 😍❤️
@saja13 a dekuji🙂
@juliemichal ahoj, tak jak se vse vyvíjí?
@azby ahojky dnes 8DC v pondělí folikumetrii a v úterý asi třetí IUI.a jak se to vyvíjí u tebe? 🙂 🙂
@juliemichal tak to minule nevyslo. Ale do tretice to určitě vyjde. No ja dnes 8 den po transferu a koukla na me. Tak ted cekat, zda bude silit, a pak zase čekat a zase cekat. Na krev jdu az 12.12. Moc si preju, aby to vyslo. A preju to nam vsem, co tak touzime.

@misko5 ahoj no zítra mě čeká folikulometrii v druhém kole iui tak snad tam nějaký folik a bude aby iui proběhlo tento tyden. A co ty?