icon

IUI 2019, koho čeká?

biedronca
29. pro 2018

Pojďte sdilet zkušenosti z Vašich IUI nebo sdílet pocity ci postupy pred planovanym IUI v roce 2019.
Jak dlouho se snažíte,a kolikate IUI podstupujete?

lilienelli
16. led 2019

@aklin
@myrei čaute ženské, já se dozvím v pondělí zda u mě proběhne IUI a i když bych si hodně přála, aby některá z iui vyšla, tak vzhledem k malému procentu úspěšnosti budu počítat, že ne. uvidíme.

empeka
16. led 2019

@aklin @myrei Drzim palce
mne IUI vychazi na 15 den cyklu

myrei
16. led 2019

@lilienelli Jj, vím že ta úspěšnost není největší, ale zase půlka úspěchu je určitě v hlavě, tak se snažím myslet pozitivně. Doktorka říkala, že u normálního styku je šance tak 12% a u IUI kolem 20%, takže vlastně jednou tolik 😉
@empeka Díky! Ten 15. den ti učili podle ultrazvuku?

biedronca
autor
16. led 2019

@aklin Supeeer!!!!

aklin
16. led 2019

Holky, mam brutus predovulacni bolesti. Ovulace probehne prirozene bez stimulace.

lilienelli
16. led 2019

@myrei jasný, je to individuální a pravděpodobnost se zvyšuje, kdy má žena ok hormon.profil a chlap ok spermie.

empeka
16. led 2019

@myrei 11Dc jsem byla na UZ a dle velikostí folokulu se Dr. rozhodla (ze jeste je necha dorust, dnes Ovitrelle a v pá hurra na to 🙂)

lilienelli
16. led 2019

@empeka já jdu v pondělí a taky budu teprve 11 dc,

myrei
16. led 2019

@lilienelli My jsme právě jinak úplně v pořádku, ale na imunologii mi zjistili větší počet/aktivitu zabijáckých NK buněk.

myrei
16. led 2019

@empeka Takže Ovitrelle dva dny předem. Já jdu na UZ už 10 DC, tak jsem zvědavá na kdy mi to naplánují.. V pátek ti držím palce!

lilienelli
16. led 2019

@myrei to já ještě nevím. my jsme teprve na začátku a zkoušíme iui bez hormon. stimulace a krev mi brali, výsledky ještě nevím.

myrei
16. led 2019

@lilienelli Tak uvidíš, ty výsledky by měly být docela rychle. A na imunologii tě pošlou taky? Já už na to 6 týdnů beru léky, tak jsem zvědavá na výsledek.
Hormonální stimulace je ten Ovitrelle?

biedronca
autor
17. led 2019

@lilienelli
@empeka Holky, tak dnes u mě 12 DPO uplně sněhobílo. Jeste zkusim kdyby naaahooodu v sobotu. Ale myslim, ze to je jasné, ze druhé IUI nevyšlo.

lilienelli
17. led 2019

@biedronca to je v prdeli.... počkej ještě...můj gynekolog říká, dělat test až týden po zpoždění menzes. já si jej dělat nebudu vůbec po iui, už jsem jich negativních viděla dost - leda by mi tam přímo řekli , že si jej udělat mám.

lilienelli
17. led 2019

@myrei myslím, že mě nepošlou na imunologii... beru mě asi jinak, už jsem totiž s manželem dvakrát otěhotněla.. myslím, že bude hodně záviset jak mi vyjde hormon profil. hormomální stimulace ? to nevím, pač já nemám nic. ale myslím, že mi v pondělí teprve 11 dc nebudou dělat iui, že to ještě nebude připravené.. ještě špiním po ukončené ms.

lilienelli
17. led 2019

@biedronca hledala jsem nějaké info na netu a až tak 18 dpo po iui se má dělat test moc bych Ti to přála !

empeka
17. led 2019

@biedronca ja mam takove motto - očekavej to nejlepši ale bud pripravena na nejhorsi. myslim na Tebe a drzim pesti 🙏
Jinak vcera jsem si pichla Ovitrelle a v noci mne pobolival podbrisek jako pri menzes 🙄 dnes od rana navaly a lehce na zvraceni mam nabeh, a takovy pocit "plneho bricha"ale jeste jednou se vyspim a budeme to mit za sebou, pak to pojistime a uvidime co se bude dit

biedronca
autor
17. led 2019

@lilienelli Jo, je to asi pořád brzo. Ja doufala,že by tam mohl být asi aspon duch. A fatk uplně sněhobílo.....
Takže zkusím jeste v sobotu... ale už si nedoufám no..

myrei
17. led 2019

@lilienelli Tak uvidíš, co se dozvíš. Já už jsem s manželem taky otěhotněla a máme jednoho syna. Podařil se nám přirozeně, asi se tam nějak protlačil 😁

myrei
17. led 2019

@biedronca Mě říkala doktorka testovat po 14 dnech. Ale to je jasný, že člověk čeká aspoň ducha už předtím.
Dali ti Ovitrelle něco ještě něco?

biedronca
autor
17. led 2019

@myrei Jo dostala jsem Ovitrelle 6.1 pak 7.1 IUI, naše druhé. Ve sobotu to bude presne 14 dní od IUI a Ovitrelle. Zkusím jeste v sobotu....

lilienelli
17. led 2019

@biedronca zkus ještě v sobotu...dej pak vědět. já určitě iui v pondělí mít ještě nebudu... už mám nervy, furt ještě špiním po menzesu.

klarinka10
18. led 2019

Ahoj holky, tak už se někomu zadařilo? U nás dnes krásný folikuly a pichli mi rovnou injekci a v neděli inseminace... dodrželi jste před inseminaci sexuální půst kvůli spermiogramu 🙂

biedronca
autor
18. led 2019

@klarinka10 Jo jo určitě aspon dva dny před IUI nesouložit.Po IUI dva , tři dny klidně můžete kazdy den.

klarinka10
18. led 2019

@biedronca děkuji tak sexík bude v neděli po iui at to podpoříme 🙂

biedronca
autor
18. led 2019

@klarinka10 V nedeli ani nemusíte,k kdyz bude ten den IUI, ale hlavně pondělí a utery.

klarinka10
18. led 2019

@biedronca jj určitě to pojistime pondělí i úterý..ale moc šancí nemáme kvi špatnému spermiogramu tak si zpříjemnime i nedělní večer 🙂 🙂

klarinka10
18. led 2019

@biedronca a jak to vypadá u vás?

lilienelli
18. led 2019

my už spolu nespali 14 dní 😀, NENÍ ČAS a byl menzes, tak už asi vydržíme do pondělí...

lilienelli
18. led 2019

@biedronca ahojky, musím Tě ještě otravovat....leží se pak chvíli po iui a nebo hned jdeš domů? a další otázka... mám hrůzu z toho pondělí ohledně toho čekání tam.. jsme objednaní v 10:45 ani nepředpokládám, že půjdeme hned, to zase budeme sedět hodinu minimálně, ale když odeberou sperma, tak asi iui MUSÍ proběhnout dvě hodin po odebrání, že? takže pak by jsme už čekat nemuseli po spermatu - myslím čekat déle než ty dvě hodiny. PROČ SE PTÁM? MÁM DCERU do 3 hodin ve škole totiž, tak ať stíhám.

Strana