IUI a nadváha - podařilo se vám otěhotnět?

kaacafiirek
4. čer 2019

Dobrý den chtěla bych se zeptat, zda se někomu podařilo otěhotnět přes IUI s nadváhou. BMI 36.
Samozřejmě se hubnout snažím, dělám pro to vše možné, ale nejde to tak rychle jak bych si představovala. Jsme teprve v začátcích, partner je v pořádku se vším všudy já mám polycystické vaječníky. Byl mi nasazen Clostilbegyt. Je to opravdu jen informativní dotaz.

Díky moc

ter
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
gabtom11
4. čer 2019

Ahoj, od doby co jsem zacala v CARu řešit, proc nemuzeme otehotnet, jsem pribrala strasne. Predtim jsem mela vyssi BMI, trvdili mi, ze musim schodit. Dala jsem dolu 9kg a i tak jim to bylo malo. Vsemozne prasky a nakonec i hormonalni injekce udelali sve a kila sla zase nahoru. No a IUI se poradilo hned na poprve.

kamino
4. čer 2019

měla jsem podobné BMI a vyšlo napoprvé

kaacafiirek
autor
5. čer 2019

Ani nevíte jakou jste mi udělaly radost holky 🙂 děkuju 🌷🌷

anakolut
5. čer 2019

@kaacafiirek Neboj se. Měřím 168 cm a otěhotněla jsem s váhou 85 i 103 kilo. Taky jsem měla problém s anovulaci a k tomu mám jen jeden vejcovod.

kaculik007
7. čer 2019

Ahoj, dnes jsem byla na IUI. Mám 175cm a 97kg..... Ono nám to vyjde oběma, hlavně se nestresuj nějakou váhou 😉
Hodně štěstí ❤

fatal_error
9. čer 2019

vaha je problem, pokud bys mela PCOS, tam to hraje dost velkou roli, ale pokud nemas, tak pri IUI podle me problem neni.
ten je potom az pri IVF, protoze podle vahy se pocitaji davky hormonu a vysoky davky hormonu znamenaji vyssi rizika napr. pro vznik rakoviny prsu, nicmene to zvyseny riziko zas asi neni zadna hruza, jinak by to preci neprovadeli.