icon

IUI zdravého páru. Zkušenosti?

vandand
24. říj 2020

Všude možně jsou na internetu diskuze, jaké má kdo zkušenosti s IUI. Většinou se ale jedna o par, kdy má chlap horší spermiogram, nebo žena nějaký problém (PCOS apod). Je tu někdo se zkušenosti, kdy je spermiogram na jednicku a žena by dle všech testu měla být v pořádku? Za jak dlouho se vám zadarilo?
Máme za sebou jedno zamlkle těhotenství, od te doby nic. Oba jsme zdraví, spermie 1* a dnes jsme podstoupili první IUI.

Strana
z2
vandand
autor
28. říj 2020

@kvetuska145 já prave byla poctivka a fertipronu pila 2x, takže by mě to asi u nosifolu nedalo kdybych pila jen 1x denně. Mám přesně toto. Objednání rychly, jednoduchý a za týden jsem je měla doma 😊 https://www.amazon.de/-/cs/gp/aw/d/B08B8STLD6/r...

Je to na prd jak v Česku na snaze o otehotneni rejzuji. V US jsem našla milion produktu na podporu otehotneni které obsahovalo oba inositoly a za rozumne peníze ale bohužel nedorucuji do CZ. To jen tu máme předražený nosifol, inofolic combi a ještě tuším natifem bo jak se to jmenovalo. A ty nekrestansky peníze 🤦🏼‍♀️

majili
28. říj 2020

@kvetuska145 ja mam protilatky proti spermiim a IUI nezabira, ted teda cekam na vysledek tretiho pokusu, ale pokud nevyjde, tak pujdu na IVF. Protoze ja ty spermie neprijmu nikde, i kdyz je daji primo do delohy, tak ty protilatky proste zpusobi, ze se do vajicka nedostanou.

kvetuska145
29. říj 2020

@vandand to je pravda, ono celkove mne prijde, ze to otehotneni nekdo bere vazne, rovnou poslou do caru a hotovo, no neda se 🤷🏻‍♀️

kvetuska145
29. říj 2020

@majili tyjo, jsem ani prave nevedela, ze neco takoveho existuje, nez mi to dr rekl. Tak drzim palce a vsechno co muzu, aby to vyslo. A jak na to prisli, ze se neudrzu ani v deloze? Delali jeste nejake vysetreni?🙃

majili
29. říj 2020

@kvetuska145 jde o to, ze co se tyka tech protilatek proti spermii, tak je ma i to moje vajicko, takze je nepusti dovnitr, takze mi navrhuji IVF s metodou ISCI, kdy se ta spermie primo injekcne vpravi dovnitr toho vajicka a tim by se to melo vyresit.

monilee
29. říj 2020

@vandand Mali sme to tak, všetky výsledky v poriadku, ale rok a niečo sa nám nepodarilo otehotnieť, IUI vyšlo na tretí pokus. Ďalšie dve tehotenstvá prišli spontánne 🙂

vandand
autor
29. říj 2020

@monilee to jsem zvědavá na nás 🙈 nám se povedlo, ale zamlkle. A od revize ani tuk 😖 jsem necekala v lednu, ze ještě v listopadu nebudu stále těhotná 😓

kvetuska145
29. říj 2020

@majili ahaa, to je hodne naprd. Doufam, ze to tak nemaji vsichni 🥺
@vandand taky se nam povedlo minuly rok v prosinci (potrat), a tez by me nenapadlo ze za dalsi rok nebudu porad v tom🥺

majili
29. říj 2020

@kvetuska145 to by ti myslim doktori rekli, ze u tebe IUI nema smysl 😊

kvetuska145
29. říj 2020

@majili doufam, rikal ze jsme mladi, a ze je zbytecne me hnat hned na ivf🤷🏻‍♀️☺️

janickazabicka
18. lis 2020

@vandand koukám to máme podobný já jsem takhle s kouskama slíbila po iui ten den a den potom a další den ještě lehké špinění bez kousků. Dnes jsem 6 dní po IUI, tak se těšíme na výsledek 🥰🍀🙏🤰❤️

janickazabicka
18. lis 2020

@petulkadodo no pěkný mě zase po iui pár dní jsem měla bolesti v pravém vaječníku, ale přitom folikul byl dominantní na levém 😂 ale vím že kdysi mi doktor říkal že se ty bolesti prý můžou ozývat n opačné straně, tak nevím no. Jsem 6 dní po IUI a s tame tam ještě dloubne na právo. 🙏🤰❤️🍀🥰

Strana
z2